nasıl yani lilyum ayrıntılı ultrasyonda tam olarak kaç haft hamile old öğreniyo musun bide kaçıncı haft belli oluyo
benim boyum 1.68 hamile kalmadan önceki kilom 47 şimdi ise 61.7 yani ben davul gibi oldum korkuyorum bazı insanlar bana diyorki çok kilo almişsın dogum yapamazsın çocugun sorunlu dogar die ama bilmiyorum.simdiden 14 kilo aldım allah yardım etsin bana.çok fazla yiyorum engel olamıyorum bogazıma
üzülme canım ne zayıf olanlar daha çok kilo alabiliyor genelde ve doğumdan sonra aynı hızla veriyor... Senin vucudunun bazı besinlere ihtiyacı varmış, bu yuzden bizlerden daha çok acıkıyorsun...
aslında üzülmüyorum ama korkuyorum.bebegım zarar görürmü die.zayıflamak kolay ben çok çabuk kilo veriyorum ve almıyorum.
benim boyum 1.68 hamile kalmadan önceki kilom 47 şimdi ise 61.7 yani ben davul gibi oldum korkuyorum bazı insanlar bana diyorki çok kilo almişsın dogum yapamazsın çocugun sorunlu dogar die ama bilmiyorum.simdiden 14 kilo aldım allah yardım etsin bana.çok fazla yiyorum engel olamıyorum bogazıma
supersin çok iyi moral verdin vallahi... Bu resimdeki senin kendi oglun mu oyleyse sayet çok tatlı Allah bagışlasın...Bence de kilo açısından çok kötü bir zamanda hamile kaldık bende tam rejime baslamıştım 3-4 kilo verip oyle hamile kalmayı umuyordum. (Gerçi inşallah şimdi hepsini toptan veririz) ama onun dişinda guzel bir zamanda doğuracagız inşallah bebek ortaya çıktığında bahar gelmiş olacak ve onları rahat rahat gezdirecegiz Ballım zaten kapar bebişi yazlığa gider püfür püfür sengözlerimebaksanab
Çalışan arkadaslarda herhalde yaz sonu işe döner degil mi?
Evet goldgelb resimdeki benim büyük oğlum küçüğü de yolda sırnaşık şey Birde kilo vermenin yaşla da çok ilgisi var ben 36 yaşındayım ve dert etmiyorum siz eminim ki benden çok daha gençsinizdir. O yüzden çok daha kolay verirsiniz merak etmeyin.
ben de çok genç sayılmam 30 yaşındayım hatta 31 oğluşum bana 30 yaş hediyesi...
canım emineye 51/51 demişsin kilo almamışmıydı ohiç
şimdilik bu kadar ama 9 ayda elim geldiğim kiloyu yazmaya varırmı bilmiyorummm.. inşallah en fazla bir 6 kg daha alır sağlıkla hamileliğimi tamamlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?