Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada yazmayı unutmuşum kızlar 59 kilo ile başlaım. şu an 68 kilo oldum. 26. haftadayım.
goldcuuum canım listeyi birinci sayfayada yapıştırabilirmisin, sayfalar ilerledikçe burda bulmamız zorlaşabilir.
kızlar birşey sorcam bilgisi olan var mı bana yardımcı olsanız. 1 ay öncesinde 4 kilo almıştım sadece 1 ay içinde 5 kilo aldım. tek değişiklik yememde felan hiçbir değişiklik olmadı kızlar sadece normalde kan hapı içerken şimdi kan şurubu içiyorum. adı feros. acaba böyle kan şuruplarının kilo aldırma etkisi var mı bileniniz var mı kızlar.
bana kalırsa ilaçla alakası yok sadece hızlı kilo alma dönemine girmişsin...tek sebep bu değil tabiki yemen içmende iyiyse tatlıysa aran hala iyiyse bence bu limitide aşabilirsin sağlıkla kal...
sağol canım, işte ben de birden kilo alınca suçu ilaca atmaya çalışıyorum. yeyip içtiklerim hala aynı şeyler. yani 1 ay öncesinden değişen birşey yok. ama sanırım artık hızlı kilo alma dönemine girdiğimden haklısın. yürüyüş yapmam ve hamu işine çok dikkat etmem gerekiyormuş şu aralar. malum kilom fazla çıktı :)
bence de hamileliğinle alakalı sorunun yoksa hareketi elden bırakma ...ben hala evimin işini komşularımın ve akrabalarımın ısrarına rağmen yardım kabul etmiyorum kendim hallediyorum tabii olduğu kadar..ayrıca sıcaklardan aşırı etkilenmeme rağmen yürüyüşü elden bırakmıyorum canım..arabam olduğu halde özellikle yürümeyi tercih ediyorum..sende böyle yap benim 2.çocuğum bu ilk hamileliğimde bu kadar hareketli değildim ve fazla kilo almıştım sanırım buda bana büyük bir ders olmuş...a.s.
seninde ilk bebiş olsa gerek...Allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin canım isim düşündünüzmü?canım ben zaten 08:00 - 18:00 arası çok yoğun koşturmacalı çalışıyorum. onun dıişında da akşamları mutlaka yürüyüş yapıyorum. ilk 5 ay felan nerdeyse hiç kilo almadım. herkes şaşırıyordu hatta sanırım nazar deydi :smiley-cool: bakalım artık bundan sonrasında daha da dikkat edeceğim.
meloş arkadaşım nasıı yani 1 kilo mu aldın sen...şaka gibisin
ayol zaten bebiş di eşiydi suyuydu bunlar zaten şu durumda en az 3 kilo gelmesi gerekirken 1 kilo almış olman hem çok güzel hem de şaşırtıcı tebrik ediyorum canım:))
goldgelbcim . hafta icindeyim ile baslamistim bu hafta 61.5 olmusum toplamda 7.5 kilo almis bulunmaktayim cnm eklersen sevinirim cicim sagollll