- 6 Mayıs 2020
- 473
- 490
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Ben bugün 5+4 ye keseyi gördüm arkadaşlar.Ve bugün yoğun bir baş dönmedi mide bulantısı başladı maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım kısa sürede gönlünüze göre olurKızlar kanda beta 0 çıktı maalesef grubu açtım ama ben dahil değilim onca silik teste rağmen hayırlısı hepinizi öpüyorum
En hayırlı zamanda gelsin sağlıkla sıhhatle inşallah.Kızlar kanda beta 0 çıktı maalesef grubu açtım ama ben dahil değilim onca silik teste rağmen hayırlısı hepinizi öpüyorum
Canım üzüldüm inşallah hayırlısıyla gelecek ay sağlıkla hamile kalırsınKızlar kanda beta 0 çıktı maalesef grubu açtım ama ben dahil değilim onca silik teste rağmen hayırlısı hepinizi öpüyorum
İkimiz aynıyız tam 5 haftaKızlar bizde biraz önce keseyi gördük çok şükür. Bugün tam 5 haftalık olduk. Vajinal baktı. Haftaya kalp atışı için çağırdı
Canim ne iyi yapmissin benimde aklimdan geciyodu sen gebemisin kac aylikHanımlaaarrr haydii toplanalım varmı 2021 Eylül anne adayları??
Paylaşımlarımızı buradan yapalım
Tesekkurler canm az once araya araya buldum bayada yazismislar bastan aldim okuyorum, cogunluk 6.haftada galiba cok sewindim walla burdan destek olmak ve destek bulmak cok guzel
Benimde 3+4 gözüküyor pazartesi gidicem bende 4ün içinde iken İnşallah her şey yolunda giderNe zaman doktora gitmek lazım kızlar. Bende de takvime göre 3 haftalık yazdı.
Ptesi düşünüyorum ama 2 hafta sonra mı gitsem.
A evet orayı ben de gördüm ama nereden devam edilir bilemedim. Arkadaşlar gelirler sanırım. Olmadı o konuya gelirim ben de bilemedim.Tesekkurler canm az once araya araya buldum bayada yazismislar bastan aldim okuyorum, cogunluk 6.haftada galiba cok sewindim walla burdan destek olmak ve destek bulmak cok guzel
Canım ismini hatırladım sanki 2019 ocak annelerinde miydin? 4 ocakta 273 beta ile öğrendim ben de, bugün tekrar kan verdim yükselecek mi diye. Hepimiz için hayırlısı olsun.Hanımlaaarrr haydii toplanalım varmı 2021 Eylül anne adayları??
Paylaşımlarımızı buradan yapalım
Ssevincli [/USER] |
] kofi [/USER] |
]@karrtanesiii[/USER] |
zzazu [/USER] |
hayrusz [/USER] |
Efenin_Annesi [/USER] |
Surelitta /USER] |
Semaknc [/USER] |
AghA [/USER] |
Boncukboncuk33 [/USER] |
Yellewangel23 [/USER] |