- 8 Temmuz 2011
- 135
- 140
-
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
- #1.381
Haklısın canım 62.2 olacaktiSanirim bu haftaki kilonu yanlış ywzmissin çünkü arada 200 gram var :)
Çok güzel gidiyosun sakin pes etme devam et böyle :)
Bugün de dışarı çıkamadım bilegim cok fena agriyo sinir sıkısmasi sanirim o yüzden bugunde tartilamadim
Menüm
Sabah+öğle haşlanmış brokoli ve Havuçlu yoğurt salatasi
Aksam sebze yemeği 3/4 simit yedim
1.5 lt su ve 2 kupa kayisi cayi 2 kupa yesilcay ictim kupalar büyük olduğu için bugün daha yarım litre icicem 3 lt sıvı almış olucam
Sağol canım :)Çok geçmiş olsun canım
Tatli yemeni engelleyemiyosan chia tohumu al ondsn yap puding falan hem lezzetli hem yüksek kalorisi ve kilo aldırıci etkisi yok zayıflamaya yardimci ogulunun ve esininkine de biraz fazladan şeker ve cikolota eklersen eminim ki onlarda o pudingi severler :)Ben de buralardayım da. Menülerimi yazmak pek içimden gelmiyor. Ben zaten belirli bir diyet yapmıyordum başladığımdan beri. Evde eşim ve oğluma ne pişirdiysem onlardan yiyorum ama daha az. Bu aralar da oğlum sürekli tatlı, pasta vs. istiyor, tabi evde olunca dayanamayıp ben de yiyorum bazen. Geçen hafta düşük karbonhidrat diyeti yapayım dedim ama başaramadım:) Bakalım yarın tartı ne gösterir. Verdim biraz sanki ama benim kilo durumum bir garip bir gün az yiyip 700 gr veriyorum, öbür gün geri alıyorum falan bi tuhaf yani. Bu sabah tartıldığımda geçen haftaya göre 600 gr gitmiş görünüyordu. Ama önemli olan yarın ne olacağı, bakalım hayırlısı.
Aynen öyle ama elimizden geldigince menulerimizi yazıp hatalarimi görelim :)Galiba grup olarak kötü durumdayik galiba ben sahsen o durumdayim kimsede yazmiyor yada yoğunlukluktan galiba. Amannn tek yogun olunda sagliginizda yerinde olsun.
Tatli yemeni engelleyemiyosan chia tohumu al ondsn yap puding falan hem lezzetli hem yüksek kalorisi ve kilo aldırıci etkisi yok zayıflamaya yardimci ogulunun ve esininkine de biraz fazladan şeker ve cikolota eklersen eminim ki onlarda o pudingi severler :)
Inşallah yardimci olur kilo vermene :)Evet bende aldım onu akşamları daha az yerim sayesinde diye düşünüyorum başlayacağım bakalım