- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
-
- Konu Sahibi BaslarsanBitirirsin
- #1.421
Kimseye yan etki yapmadı ben herzmana ki gibi yine şanslı olatak beni buldu çok ucuz kurtuldum diyemicegim ama kalıcı hasar yok Allaha Şükürler. Geç saatte yememeye dikkat et ama canım bari ve tatlı yemeden önce mutlaka su ic ki daja az yiyesin :)Geçmiş olsun seymacigim amann dikkat et benim basimada öyle bişey geldi ama kalici oldu.annem televizyonda mayayla yüze maske yapiliyormus Çiller gidiyormus falan neyse yüzüme gözümün ustunede surdu bu arada sicak havluylada yüzüme koyuyordu yarim saat sonra yuzumu yikadimki gozumu acamiyorum gozumun beyaz yeri kan canagi oldu korkunç tu beni goren noldu böyle o derece kirpkirmiziydi beyaz denen bisey yoktu.sindi her dus aldigimda yada yuzumu yikadigimda gözüm kan canagina döner allah tan verilmis sadakam varmista kör olmadim.o yuzden kizlar maske be yaparsaniz cildinize goz cevresinden uzağa yapın temastan kacinin.
Benimde iki gundur misafirim vardi yatili ne suyumu icebildim ne diyet yapabildim.ankaradanda kardesimgil geldi bi hafta yogun olacagim menü bildirimi yapamayabilirim canlar.
Geçmiş olsun. Allah daha beterinden korumuş, şükür kalıcı hasar yokmuş.Kimseye yan etki yapmadı ben herzmana ki gibi yine şanslı olatak beni buldu çok ucuz kurtuldum diyemicegim ama kalıcı hasar yok Allaha Şükürler. Geç saatte yememeye dikkat et ama canım bari ve tatlı yemeden önce mutlaka su ic ki daja az yiyesin :)
Üzme kendini. Şükür ki kötü bir durum yokmuş. Misafir varken çok da dikkat edemiyor insan, Sen kilo almamaya şartlandır kendini, misafirlerin gidince tekrar başlarsın diyetine.Canim Merhaba bildirim yapamadim sehir dışında kardesimgil geldi bugün gittiler diğer kardesim de haftaya gidecek bu hafta çok yogun geçti benim icin diyet ne kalmadi,kalmadı derken duzenli saatlerde yiyemedim kesin ayni kilodayim dir artık cuma tartilinca soyleyim bi fark yok bende.tabi kilo veremeyincede ne yüzle yaziyim diyorum en cok istediğim kilo vermek ondada tikandim kaldim hep bi bahanemi ediyorum acaba(( sabit kalsana hedefini dusunsene dimi....
Misafirin olmasına rağmen menülerin güzel, fazla abartmıyorsun. İnşallah hep birlikte veririz. Bu 3 kg bu topikteki hedefimdi 9 mart-1 haziran arası hedefim 10 kg vermekti. 7 si gitti 3 kaldı. Sonrasında da bir 10 kg daha vermem lazım. Bakalım artık hayırlısı herkes bırakmazsa sonraki 10 kg içinde buradan devam ederim, hayırlısı artık.Bugünkü menü 11:30 da tere yağlı omlet salata vardi peynir kk kepek ekmek yoktu 2-3 dlim normal ek.
Ara bi fincan neskafe bir dilim karpuz yedim.
Aksam menu ıspanak yemegi pişirmeyi düşünüyorum yoğurt salatada olur muhtemelen.
Irmakcim seni azimli gordum maşallah verirsin ben inanıyorum sana.camilya nerdesin iyimisin.
Kızlar hepniz allaha emanet olun..