Ben geçen cumartesi gununden beri kötü durumdayim kendime sinir oldum relg gunumden sonra tartida arti çıkınca cumartesi den sonra 3 gun bozdum baktim vc sorunum da vardi diyeti bozunca gitmeye basladim vc ye vicdanimda el vermedi yine dikkat etmeye basladim ama bugun berbatti menulerim.sabah annem geldi hadi erişte ve kare manti kesecegiz çocuklar yesin dedi onlari kestik bir normal beziyi actik hambal mantisi buyuklugunde kestik bisirdik onu annemle ikimiz yedik cok acikmistik saat 16:00 da.sonra açma kete yogurduk onuda 6 tepsi yaptik saat 21:30 isim bitmisti cay içerken ketenin tadina bakiyim derken onuda götürdüm lop mideye affff normalda hic bir misafirlikte yemeyen ben yedimm pismanim bir tepside kek yaptim ondanda bi dilim yedim yaaa noluyyyy banaa.
Sabah menum guzeldi hafif gidiyorduk aksami batirdik.bugun ne pisirdiysem derin donrucuya kaldirdim gözüm gormesin ne kete ne başka bişey görmek ve yemek istemiyorum.
(
Kizlar affiniza siginiyorum cumartesi pazar dahil dikkat edeceğim inş ama haftaya kesin tam saatlere uyacagim. En az ramazana kadar bi 5 kilo verecem ins.vermek istiyorum demicegim bi adim bile bi tik bile yokk bende