Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni etiketlemen gerekiyor takibini yaptığım için de spor yoksa yarın haftaya hepsinin cezasını yapacaksın farkındasın değil miKilo konusunda soruyosan pek hareketliyim 3 geri iki ileri zik zak ciziyorum 85 ile 82 arasindaspor olsrsk soruyosan maslesef yok baslayaniyorum elimi kolum bagli sanki neyse cok anlatmaysyim sonucta hepsi bahane
Dun mesela ben ev icinde 2500 adim atmisim birde oyle yoruldum ki zannedoyorum 6 bin olmustur bazen ev isi yapmiyosam 1500 oluyo yani bir yerlere yurumek zorunda kalmak da gerçekten faydali oluyor evde ne yaparsam yapayim rutinim hareketsiz burda hava -10 -15 civari yürümek ne mumkun evler ve parklar haricinde market vb yok sadece yuruyus amacli yurunuyor diger yerlere mecbur arsba kullanmak zorundayiz hani demissin ya yazdiklarim sukur sebebi diyw valla öyle bende hep dua ediyorum Allahim bana güç ver enerji ver diye vitaminleri de aliyorum ama çoookk güçsüzüm
Boncuk menu listesini tutuyorsan senibde etiketleyeyim daha once sordum ama gozden kacti ben spor yapmiyorum diye etiketlemiyorum seni
Dogru soyluyosun canim kendimi de dahil ediyorum bi yaptirim olmayinca menu yazmamak kolayina grliyor insanin ozellikle kacamak yapinca yazmayayim menuyu diye menu yazmadigim cok oldu bu hafta aklimi basima sldim bakalim
Son zamanlarda elif erdenayi cok dinliyorum bilincaltini kodlayarak egiterek kilo vermek ile ilgili videolari var gece gunlugu diye bir teknik var cok fazla kilo veren kadin var bi inceleyin duygusal aclik ile ilgili ozellikle
Sen var ya harikasın harika
Beni etiketlemen gerekiyor takibini yaptığım için de spor yoksa yarın haftaya hepsinin cezasını yapacaksın farkındasın değil mi
Nasil yanigunluk 6 bin adim zorunlulugu gibi birsey hatirliyorum Lenanin mesajindan ama sporla ilgili birsey hatirlamiyorum algida secicilik silmis zihnim onuBeni etiketlemen gerekiyor takibini yaptığım için de spor yoksa yarın haftaya hepsinin cezasını yapacaksın farkındasın değil mi
Afiyet olsun canım, toplam karbonhidrat fazla olmuş, protein çok eksik kalmış. Suyun ve adımların güzel.İyi akşamlar herkese
Kahvaltı 11=30
1 dilim tatlı çörek
1 dilim peynir
2 zeytin
Yarım domates yarım salatalik
1 tk reçel
1tk bal
1 yumurta
16.00
3-4 sarma
1 kalem börek ıspanaklı
1 kase çorba
20.00
1 kase çorba
2.5 lt su
5000 adım
@LenaG arke Boncuk2307
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş :)))Sizlere derken ben atmamışım menümü
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 8 Fındık
Kahvaltı 14.00
1 dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği, bir salatalık, 1 kk peynir, yarım omlet
Ara Öğün 16.30
2 dilim soğuk baklava (ödül öğünü )
Akşam Yemeği 19.00
1 tabak karnabahar yemeği, 2 yk yoğurt, 2 yk pilav, 1 salatalık
2 lt su
Sporu en son atacağım
Ellssa arke Jasminium84
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Bugünün menüsünü bu akşam yazmayacaksan ertesi gün en geç 13.00e kadar yazmalısın canım onu söylüyor.Bugün koşturmaca dolu bir gündü ama saat gece 12 yi geçince sıfırlanmış göstermiyor kaptanım napcam
Birde yani akşam yazdığımız menü bildirilerimizi artık tahminen ne yiyeceğimi 13:30 kadarmı yazıcaz
Tamam canım ben hiç ertesi güne bırakmadım aynen devam o vakitAfiyet olsun canım, toplam karbonhidrat fazla olmuş, protein çok eksik kalmış. Suyun ve adımların güzel.
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş :)))
Ödül öğünün haricinde diğerleri güzel olmuş canım, afiyet olsun.
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Bugünün menüsünü bu akşam yazmayacaksan ertesi gün en geç 13.00e kadar yazmalısın canım onu söylüyor.
Evet kaptanım kaçamaksız gitmeye çalışıyorum. Ödül öğünlerini de askıya aldım bir süredir. Yılbaşına kadar sıkı tutup yılbaşı gecesi serbest öğün yapacağım.Vaovvv sıfır kaçamak bugün çok daha dikkatli olmalıyım
Afiyet olsun kaptanım
Evet kaptanım, teşekkürler
Cumartesi öğünlerindeki kaçamakları görmezden geliyorum
Afiyet olsun canım
Özel bir detoks mu yapıyorsun canım çok az göründü gözüme
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım, bundan sonra öğün saatlerini de yazarsan sevinirim
Afiyet olsun canımhic belli olmaz
hoşgeldinnnnn
gruba yazmıstı ama bulamadım canım ya kisa birseydi
hayatımız bizi hangi yonlerde gelistiriyor
bende severim hindistan cevizi yagi cok faydali diye hatta birazdan kahveme koyacagim bende
kesinlikle canım benim kontrolu elden birakinca gidiyor
bende de var malesef bu durum
hosgeldin canımmm
Ben paylaştım lena Kaptan değil o sadece böyle yapacağız diye söylemişti ben kural listesini tamamen yenileyip paylaştım ama okumamışsın galiba ilk sayfada yazılı olanlar tekrar bakıp okursun her şey yazıyor ordaNasil yanigunluk 6 bin adim zorunlulugu gibi birsey hatirliyorum Lenanin mesajindan ama sporla ilgili birsey hatirlamiyorum algida secicilik silmis zihnim onu
Cezadan kastımız 20 dk olan spor 30-40 dk oluyor ya fazla bir şey değil ama bebiş den dolayı izinli yazmıştım seni, sen bilirsin abla nasıl istiyorsan ne kadar yapabiliyorsan öyle yapBoncuk2307 canımbenim bebeğim steşliydi çok şükür bugün biraz gözlerini açtı yarın bence tamamen iyileşir gibi yarın sporumu yapsam olur mu ? Cezalıysam da boynum kıldan ince artık yeter ki atmayın beni burdan bura sayesinde çok verdim ben bu platform harika
Boncuk2307 kaptanım menümü yazdım, sporu sonra ekleyeceğim.15 Aralık Pazar menüsü
12.00 kahvaltı
2 yumurtadan ıspanaklı yumurta, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates salatalık, şekersiz çay, 1 dilim ekmek.
15.30 ara
1 orta boy muz
18.00 akşam
Büyük boy çipuranın yarısı (fırında), domatesli roka salatası.
Su 2 litre.
Sporu sonra yazıcam.
Ellssa Jasminium84
Tamam canım yarın 20 dk yapayım inşallah zamanım olursa bir 15 dk daha yaparımBen paylaştım lena Kaptan değil o sadece böyle yapacağız diye söylemişti ben kural listesini tamamen yenileyip paylaştım ama okumamışsın galiba ilk sayfada yazılı olanlar tekrar bakıp okursun her şey yazıyor orda
Cezadan kastımız 20 dk olan spor 30-40 dk oluyor ya fazla bir şey değil ama bebiş den dolayı izinli yazmıştım seni, sen bilirsin abla nasıl istiyorsan ne kadar yapabiliyorsan öyle yap
Gördüm kaptanımBoncuk2307 kaptanım menümü yazdım, sporu sonra ekleyeceğim.
Canım geçmiş olsun şimdi iyisin değilmiDün geceden beri migren + vertigo çok fenayım sanki gözlerim içinde dönüyormuş gibi.
Kahvaltı 13.00
2dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği, 2 salatalık, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin,
Ara Öğün 16.30
Meyve tabağı (1 muz, 1 kivi, 1 yeşil elma) üzerine çekilmiş ceviz. (tatlı isteğimi kessin diye)
Akşam yemeği 19.30
Bolca salata
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı ananas çaylı
Bugün ben de spor yapamadım hasta olduğum için cezalıyım. Yarın 40 dk eliptik yapacağım
Ellssa arke Jasminium84
Afiyet olsun canım menün çok güzel.Kızlar bugünkü menüm
Saat 10.30 maydanoz limon kürü
Saat 11.00 2 yumurta ile omlet 1/2 turp 1/2 domates 3 kaşık lor 7 zeytin 5 fındık
Saat 13.00 papatya çayı
Saat 15.00 yeşilçay içiyorum çocukların ısrarı ile 10 tane patlamış mısır
Saat 17.00 1 kase nohutlu( 4kasik) yesil salata 1 kase yoğurt yerim
Saat 19.00 maden suyu içerim
Ellssa arke Boncuk2307
Afiyet olsun canım, eğer biber dolmaları da minikse sorun yok. Hareket de olsa muhteşem olurmuş.İyi akşamlar
@LenaG Boncuk2307 arke
Kahvaltı 10.00
1 yumurta
Zeytin 2 tane
1 dilim.peynir
1 dilim ekmek
1 tk bal
Yarım domates
Yarım salatalik
Köy biberi
15.00
Mandalina
2 Ceviz
17.00
2 biber dolması
3 minik sarma
18.00 ıhlamur çayı
2.5 lt su
Hareket yok
Antibiyotik kullanımına devam.
Senin yerine ben geçmiş oldum canım, kimse buralarda olmayınca çok gecikti, biz halledelim dedik.Göremedim mesajınızı kızlar çok yogundum
Afiyet olsun canım harika bir menü.Herkese iyi aksamlar canlar bugünkü menum
Sabah
Yumurta salatası
2 dilim peynir
5 zeytin
3 top peynir
Ara 1 dilim elma 1 dilim portakal
Akşam
Lor peynirli ıspanak kavurma
Su 2.5 lt
Ellssa Boncuk2307 arke
Sen muhteşemsinnnnnn
Afiyet olsun canım, güzel menü. Akşama yoğurt eklesen güzel olurmuş. Spor yapmış olman çok güzel.Hayırlı akşamlar
12.30
4 yk yoğurtlu sarımsaklı kereviz
1h yumurta
14.00
2 lokma patatesli yumurta
16.00
4 sarma 1biber dolması
17.00
1Avuç kuru yemiş
1portakal
arke Ellssa Boncuk2307
2.5lt su
Adım atamadım 30 dk leslie yaptım telefonu elime alıp yaptım
Afiyet olsun canım.Selam kızlar, bugün uğrayamadım pek.
10.00
2 yumurta
3 kaşık yulaftan lapa (bir çk bal ve 6-7 adet frambuaz)
14.00
1 dilim ananas
2 dilim portakal
18.00
2 ceviz büyüklüğünde nohut ekmeği
3 adet hindi göğüs
Bol yeşillik
30 gr dil peyniri
2 adet kiraz domates
arke Ellssa Boncuk2307 Eki Görüntüle 3521378
İyi olmasına çok sevindim canım, yarın iyice toparlamış olur.Boncuk2307 canımbenim bebeğim steşliydi çok şükür bugün biraz gözlerini açtı yarın bence tamamen iyileşir gibi yarın sporumu yapsam olur mu ? Cezalıysam da boynum kıldan ince artık yeter ki atmayın beni burdan bura sayesinde çok verdim ben bu platform harika