• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Kızlar ben madecassol kullanmıştım göğüs uçlarım için reçete ile alınıyor doktorum yazmıştı, emzirmeden önce silmek gerekiyor ama acayip iyi geliyor anında kesiyor ağrıyı aklınızda olsun. Doğumdan 2 hafta sonra da dikişlerim için kullanmaya başlamıştım

Benim de her ikisi de oldukça geniş 😬 ay evet 1 gün var aramızda zaten kuşum umarım ikimiz de tuttururuz ben uç almadım o meme çıkarmak için bir şey değil mi? Bunların içeri kaçacağını hiiiç sanmıyorum 🤦🏻‍♀️
Aynen aramız mükemmel yakın tutturcaz inanıyorum ben😅

Aman aman inşallah ya gerek kalmaz da hallolur. Yine tüm cahilliğimi ortaya koydum ben bununla rahat tutar dediler aaldım 😅😅😅😅

Yok canım silinmiyor, içeriği temiz, kokusuz şeffaf bir şey, minik bı nokta krem yeterli oluyor sürmek için, on ml tuplerden alsan uzun vakit gidiyor, denersin işine yarayacak mi, yetmezse alırsın yenisini kırk ml de var hangisini kendine uygun görüyorsan bakarsın, kesinlikle cantanda olsun, o son anlar şişiyor emme çabası falan derken can yakıcı olabiliyor, o yoğunlukta bı de göğüs ucu acısı çekme.
Son bir sorum daha:) doguma kadar haftada bir kez mi süreyim sen nasıl yaptın canım

Yapioz bisiler ya ufak tefek almaya başladık işte, sen neler yapıyorsun senin muhtemel tarihin ne😊
Ağustos 2 de .
ikizler erken gelir temmuz a hazırla kendını dedi doktorumuz :) eğer sezeryanle gün seçmemiz olursa 12 Temmuz doğum günümü düşünüyoruz 😀
Daha bisey yok bizim aldığımız ama etraf alıyor teyze hala babane anane :)

Ağustos 2 de .
ikizler erken gelir temmuz a hazırla kendını dedi doktorumuz :) eğer sezeryanle gün seçmemiz olursa 12 Temmuz doğum günümü düşünüyoruz 😀
Hep beraber temmuzda dogurucaz arka arkaya desene (inşallah sağlıcakla) 😊 güzel tarih yakalamissiniz 😂 oğlumun muhtemel doğum tarihi babasının dogum tarihiyle aynıydı sıpa gitti bir hafta sonra doğdu 😂😂

Kızlar kızlar 7 tane zıbın aldım 4 kısa kollu 3 uzun kollu kayınvalidem ısrarla uzun alalım cocuk üşür dedi :)) kac tane alayım ben yenidogan aldım 3 aylık 6 aylık karışık aldım
Çok küçük alıp biriktirme giydiremeyebilirsin, hava sıcak gidecek zamanla da alırsın da bunlar bı s.ciyor boynuna kadar, zıbın yetişmeyebilir 😂😂😂 ebatları farklı alırsan iyi olur büyük her türlü giydirilir de küçükler elde kalıyor

Çok küçük alıp biriktirme giydiremeyebilirsin, hava sıcak gidecek zamanla da alırsın da bunlar bı s.ciyor boynuna kadar yetişmeyebilir 😂😂😂 ebatları farklı alırsan iyi olur büyük her türlü giydirilir de küçükler elde kalıyor
9 aylık alıyor kayınvalidem büyük olsun büyük olsun diye kadın haklı mı ne :) bende cogunluk birkac yenidoğan dan sonra elimin altında olanlar 6 aylık aldım 2 takım aldım alt pijama aldım filan daha yeni başladım alısverıse

Back
X