- 2 Şubat 2023
- 419
- 593
- 33
- 34
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #10.561
Bu incia nın çatlak kremi baya 2 gün nemli hissettiriyor ya. Temiz içerik kokusuz sevdim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen aramız mükemmel yakın tutturcaz inanıyorum benBenim de her ikisi de oldukça genişay evet 1 gün var aramızda zaten kuşum umarım ikimiz de tuttururuz ben uç almadım o meme çıkarmak için bir şey değil mi? Bunların içeri kaçacağını hiiiç sanmıyorum
![]()
Son bir sorum daha:) doguma kadar haftada bir kez mi süreyim sen nasıl yaptın canımYok canım silinmiyor, içeriği temiz, kokusuz şeffaf bir şey, minik bı nokta krem yeterli oluyor sürmek için, on ml tuplerden alsan uzun vakit gidiyor, denersin işine yarayacak mi, yetmezse alırsın yenisini kırk ml de var hangisini kendine uygun görüyorsan bakarsın, kesinlikle cantanda olsun, o son anlar şişiyor emme çabası falan derken can yakıcı olabiliyor, o yoğunlukta bı de göğüs ucu acısı çekme.
Ben canım yandıktan sonra akillandim.Son bir sorum daha:) doguma kadar haftada bir kez mi süreyim sen nasıl yaptın canım
Napıonuz :) neler alındı bebişlereOoo selam, hoşgeldin hoşgeldin![]()
Çok çok sağol tecrübeli anneler de olmasaBen canım yandıktan sonra akillandim.Kaşinmaya sizlamaya başlar ara ara son haftalarda sık sık o zaman surersin, önceden sürekli sürmene gerek yok
![]()
Rica ederim ne demekÇok çok sağol tecrübeli anneler de olmasa![]()
Yapioz bisiler ya ufak tefek almaya başladık işte, sen neler yapıyorsun senin muhtemel tarihin neNapıonuz :) neler alındı bebişlere![]()
Ağustos 2 de .Yapioz bisiler ya ufak tefek almaya başladık işte, sen neler yapıyorsun senin muhtemel tarihin ne![]()
Hep beraber temmuzda dogurucaz arka arkaya desene (inşallah sağlıcakla)Ağustos 2 de .
ikizler erken gelir temmuz a hazırla kendını dedi doktorumuz :) eğer sezeryanle gün seçmemiz olursa 12 Temmuz doğum günümü düşünüyoruz![]()
Çocuk aynı güne sığdırılmak istememişHep beraber temmuzda dogurucaz arka arkaya desene (inşallah sağlıcakla)güzel tarih yakalamissiniz
oğlumun muhtemel doğum tarihi babasının dogum tarihiyle aynıydı sıpa gitti bir hafta sonra doğdu
![]()
Tabii tek pastayla mı gececektikÇocuk aynı güne sığdırılmak istememiş![]()
Bizimkide küçükken herkesin pastasını benım doğum günüm die üflerdiTabii tek pastayla mı gececektikgerçi şimdi de aklına geldikce doğum günü oluyor
![]()
Çok küçük alıp biriktirme giydiremeyebilirsin, hava sıcak gidecek zamanla da alırsın da bunlar bı s.ciyor boynuna kadar, zıbın yetişmeyebilirKızlar kızlar 7 tane zıbın aldım 4 kısa kollu 3 uzun kollu kayınvalidem ısrarla uzun alalım cocuk üşür dedi :)) kac tane alayım ben yenidogan aldım 3 aylık 6 aylık karışık aldım
Hayırlı olsun bebişler çabuk büyüyorlar :)Kızlar kızlar 7 tane zıbın aldım 4 kısa kollu 3 uzun kollu kayınvalidem ısrarla uzun alalım cocuk üşür dedi :)) kac tane alayım ben yenidogan aldım 3 aylık 6 aylık karışık aldım
9 aylık alıyor kayınvalidem büyük olsun büyük olsun diye kadın haklı mı ne :) bende cogunluk birkac yenidoğan dan sonra elimin altında olanlar 6 aylık aldım 2 takım aldım alt pijama aldım filan daha yeni başladım alısverıseÇok küçük alıp biriktirme giydiremeyebilirsin, hava sıcak gidecek zamanla da alırsın da bunlar bı s.ciyor boynuna kadar yetişmeyebilirebatları farklı alırsan iyi olur büyük her türlü giydirilir de küçükler elde kalıyor