Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Tövbe 😂 dur bakalım belki hamiş kalırsın raporu uzatırsın 👼🤲🥹
Ağa gibi yayılıp otursam olur mu? 🤣Hiç tarzım değil ama salon tarzimdan feragat edebilirim.🤭😬Kız eşim evden çalışıyor, en azından büroda daha relax olabilirim ihtimalini düsünüyorum. Ondan mecbur kalmadıkca rapor almayayım ben.

@enguzelumut ve R retikuler canlar yarın transferiniz var dilerim sonunda mucizelerinize kavuşmak nasip olsun yarın bebişleri alın gelin sağlıcakla annelerine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah 🤲❤️👼👼
Ay inşallah eşime de diyorum bak bu başbaşa son akşam yemeğimiz 🤣 yarın çocuk geliyor ona göre 😂 2 arkadaş daha varmış çok sevindim süreci birlikte geçiririz 🥰

Ay heycanlandım baya 😅😅benım günüme de iki gün kaldı sabırsızım baya eşim yanımda olmasaydı hemen kan vermeye gidicektim bırakmıyor sabret dıyo iki gün çok uzun gıbj testlerimi gösteriyorum çift cızgı çıktı dıye inanmıyor 😂😂 inşallah vardır bebişlerim ya 🤲🤲 sonuç çıktığı an eşimin yüzünü görmek istiyorum😍

Ağa gibi yayılıp otursam olur mu? 🤣Hiç tarzım değil ama salon tarzimdan feragat edebilirim.🤭😬Kız eşim evden çalışıyor, en azından büroda daha relax olabilirim ihtimalini düsünüyorum. Ondan mecbur kalmadıkca rapor almayayım ben.

Dizinin üstüne çökersin ancak o şekilde işte normalde biraz uzansan iyi olurdu aslında erimesi için 🫣
İnşallah canım hayırlısı olsun Allahtan 🤲❤️

Ay inşallah eşime de diyorum bak bu başbaşa son akşam yemeğimiz 🤣 yarın çocuk geliyor ona göre 😂 2 arkadaş daha varmış çok sevindim süreci birlikte geçiririz 🥰

Amin amin inşallah canım seneye kucaklarımızda olsunlar inşallah minik misafirlerimiz var 🤲👼🥹

Ay heycanlandım baya 😅😅benım günüme de iki gün kaldı sabırsızım baya eşim yanımda olmasaydı hemen kan vermeye gidicektim bırakmıyor sabret dıyo iki gün çok uzun gıbj testlerimi gösteriyorum çift cızgı çıktı dıye inanmıyor 😂😂 inşallah vardır bebişlerim ya 🤲🤲 sonuç çıktığı an eşimin yüzünü görmek istiyorum😍

Canım az daha sabır benim eşimde ultrasonda görmeden inanmaz 😹

IMG_7501.webp

Transfere gidecek arkadaşlar bol bol bunu okuyalım yer gök dua 📿 üstüne dualarımızı eksik etmeyelim inşallah 🤲❤️

Back
X