Geç döllenme olabilir ben de idrarla öğrenemedim. Kanda da 27 çıktı bi gün önce kan versem belki de bende de çıkmayacaktı. Ve adetten 1 hafta sonra kanda 27 çıktı geç döllenme olduğu için18-19 ekim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç döllenme olabilir ben de idrarla öğrenemedim. Kanda da 27 çıktı bi gün önce kan versem belki de bende de çıkmayacaktı. Ve adetten 1 hafta sonra kanda 27 çıktı geç döllenme olduğu için18-19 ekim
aaa öyle mi yani hala umut var mı diyorsunuz ben adet gecikmesinin 4. günü vermiştim kanıGeç döllenme olabilir ben de idrarla öğrenemedim. Kanda da 27 çıktı bi gün önce kan versem belki de bende de çıkmayacaktı. Ve adetten 1 hafta sonra kanda 27 çıktı geç döllenme olduğu için
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al ins.Benimde sat 24 eylul testim pozitif bu aksam doktor randevum var hayirlisi insallah. Gecen yil bos gebelik yasamistim
Benim de 8 haftalık boş gebeliğimin düşükle sonuçlanmasından 2 ay sonra hamile kaldım ve kızım doğdu. Gönlünü ferah tutBenimde sat 24 eylul testim pozitif bu aksam doktor randevum var hayirlisi insallah. Gecen yil bos gebelik yasamistim
Ben de 5. Veya 6. Gün verdim bence tekrar ver kan o zaman kesin oluraaa öyle mi yani hala umut var mı diyorsunuz ben adet gecikmesinin 4. günü vermiştim kanı
Benim de 24 Eylül. Hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olurBenimde sat 24 eylul testim pozitif bu aksam doktor randevum var hayirlisi insallah. Gecen yil bos gebelik yasamistim
Bu bahsettiği uygulama ne kızlar ben bi türlü anlamadımMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 04-07-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Tesekkur ederim kese gorundu ama kan testi sonuclari yarin cikicak insallahHayırlı olsun kanda beta baktırın bence
Hayırlı olsun Kaç haftalık oluyor dedi doktor. Sadece kese görünüyor şimdi değil miTesekkur ederim kese gorundu ama kan testi sonuclari yarin cikicak insallah
Ins cok tesekkur ederim evet kese gorundu cok sukur artik iki hafta sonrayi iple cekiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin insallahHayırlı olsun sağlıkla kucağına al ins.
Suan yaklaşık 5 haftalık. Kese görülür sanıyorum.. Ama bebek ve kalp atışı için erken.
Tesekkur ederim haftasini soylemedi evet sadece kese gorundu simdilikHayırlı olsun Kaç haftalık oluyor dedi doktor. Sadece kese görünüyor şimdi değil mi
Hadi inşallah devamı da gelir sağlıkla aynı vakitlermişte seninle benim bat o yüzden merak ettimTesekkur ederim haftasini soylemedi evet sadece kese gorundu simdilik
Ay buraya terfi etmişsin bile canım yaaa eğer bu ay hamile kalırsam ucundan yakalıyorum temmuzu sen artık hmissin ya bana dua et hamilelerin duası kabul olur derler.Hadi inşallah devamı da gelir sağlıkla aynı vakitlermişte seninle benim bat o yüzden merak ettim
Canım benim inşallah kalıcı olurum Allah razı olsun dua ederim inşallah eldorincim ne demekAy buraya terfi etmişsin bile canım yaaa eğer bu ay hamile kalırsam ucundan yakalıyorum temmuzu sen artık hmissin ya bana dua et hamilelerin duası kabul olur derler.
Sen testmi yaptin doktorami gittin durum nedirHadi inşallah devamı da gelir sağlıkla aynı vakitlermişte seninle benim bat o yüzden merak ettim
Benim de sat 26 eylül ben de haftaya cumaya aldım randevu inşallah ben de görürümIns cok tesekkur ederim evet kese gorundu cok sukur artik iki hafta sonrayi iple cekiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Gözün aydınTesekkur ederim haftasini soylemedi evet sadece kese gorundu simdilik
Insallah canim insallah hersey cok guzel olurBenim de sat 26 eylül ben de haftaya cumaya aldım randevu inşallah ben de görürüm