- 27 Şubat 2012
- 16.115
- 27.202
- 798
Kız nickim değişmiş ajaja bende bana niye cevap vermiyorlar diyorum kafam gitti vallaBizi de kendini de korkuttuncok sukur
Ay diyorum puxhu kim allah seni kafam yandi ajdjdj
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız nickim değişmiş ajaja bende bana niye cevap vermiyorlar diyorum kafam gitti vallaBizi de kendini de korkuttuncok sukur
Ay diyorum puxhu kim allah seni kafam yandi ajdjdj
Topuzun gitmis topuzunKız nickim değişmiş ajaja bende bana niye cevap vermiyorlar diyorum kafam gitti valla
Tam idrar baktılar canımgeçmiş olsun canım. crp değerine mi baktılar enfeksiyon için
Çok severim içerdimde ama bulantıdan hiç içilmiyor canım asla yani, sende bulantı yok maşallah. Şuan kova önümde salonda oturuyorum, tuvalete de git bekle yıldım artık. Suyu göremiyorum bile o derece kötü oluyorumArkadaşlar bence genel olarak şu alımınıza dikkat etmeye çalışın vücudumuz için çok faydalı hem de enfeksiyona karşı korunmuş oluyoruz bir noktada , hiç içmesem 2litre kesin içiyorum sevmiyor olabilirsiniz ama içine seveceğiniz bişeyler atarak tatlandırabilirsiniz belki![]()
Kan değerim 13 evet betadan beri kan sulandırıcı kullanıyorum ya o zaman da kan almışlardı o zaman demişti hemşire kanın koyu diye bide az önce dedi işte eşimde diyo ki bebeğe oksijen mi gitmiyor ay ne alaka dedim geriyor beniKan sulandırıcı kullanıyorsan o da kan rengini koyulaştırabilir, kansızlıktan da koyulaşabilir ama zaten doktorun kan değerlerine bakmıştır normaldir. Önemli birşey değildir rahat ol![]()
Ay noluyor herkese. Tuzlu ayran iç ama ayağa hızlı kalkma yanında biri varsa o yapsın getirsin.Benim de bu aksam tansiyonum 9/5 yerlerde. Hos benim normalim de 10/6 ama surundurmeye yetti. Karnim tok sirtim pek anlamadim ne manaaagyere yapisacak gibiyim
Öyle olunca da içmem zor ama vücutta da su kaybı oluyor işte inşallah ilaçlar biraz fayda eder de sakinler midenizÇok severim içerdimde ama bulantıdan hiç içilmiyor canım asla yani, sende bulantı yok maşallah. Şuan kova önümde salonda oturuyorum, tuvalete de git bekle yıldım artık. Suyu göremiyorum bile o derece kötü oluyorum
Yok canım bizim kan aldığımız damarlar toplardamarlar. Bebeğin beslenmesi atardamardaki kanla oluyor yani oksijen ve besin değeri yüksek kanla besleniyor bebek. Doktora kontrole gittiğinde yine de bir sorarsın bakalım doktor ne diyecek.Kan değerim 13 evet betadan beri kan sulandırıcı kullanıyorum ya o zaman da kan almışlardı o zaman demişti hemşire kanın koyu diye bide az önce dedi işte eşimde diyo ki bebeğe oksijen mi gitmiyor ay ne alaka dedim geriyor beni
Esim almaya cikti simdi canim aynenAy noluyor herkese. Tuzlu ayran iç ama ayağa hızlı kalkma yanında biri varsa o yapsın getirsin.
Ayağının altına bir yükselik koy ayakların yukarda kalacak şekilde yat canım gelene kadar.Esim almaya cikti simdi canim aynenkalkamadim zaten istesem de kekdkfjf
Likir likir ayran ictigim icin ayran stoklarim bitmis uzdu ya aksam aksamyogurttan cirpilani da sevmem pek kesmiyor tuzu ajdjfjfj mecbur gitti
Diktim hemen sagol tatlisimAyağının altına bir yükselik koy ayakların yukarda kalacak şekilde yat canım gelene kadar.
Benım gidişat iyi değil yani, bazen eve gelip grip olaylarında serum takan doktorumuz vardı, yarın onu arayacagım belki boş serum taktırırım sıvı niyetine. Az önce annemin aklına geldi söylddiÖyle olunca da içmem zor ama vücutta da su kaybı oluyor işte inşallah ilaçlar biraz fayda eder de sakinler mideniz![]()
Ay iyi bari yaa içim rahatladı iki kez böyle söyleyince bide az mı su içiyorsun dedi yok dedim çok içerim aksine 1 bardak içiyorsun galiba diyor çok komikYok canım bizim kan aldığımız damarlar toplardamarlar. Bebeğin beslenmesi atardamardaki kanla oluyor yani oksijen ve besin değeri yüksek kanla besleniyor bebek. Doktora kontrole gittiğinde yine de bir sorarsın bakalım doktor ne diyecek.
Evet bu bel ağrısı hareketi sevmiyor. Biraz ayakta kal hemen baş gösteriyor. Cumartesi günü benm için korkunçtu ya yattığım yerde zonklaya zonklaya ağrıdı sabahı zor ettimBenm geçmişte ya ne güzel bugün çok yordum kendimi uzanıp dinlenmedim hemen ses verdi![]()
Aslında hamilelikte evde arada bir tansiyon bakmak gerekiyor iyi ki ölçmüşsün.Diktim hemen sagol tatlisimisin komigi ensem agriyor tansiyonum mu cikti diye olcturdum adama ajajajajaja benim tespitlerin dogrulugu
![]()
Hastanede taktırsan daha iyi değil mi ben evde takılan serumlara çok güvenemiyorum hem doktora da danışmış olursun belki birşey söyler ne bileyim ben bu dönemde ekstra hassas düşünüyorum sanırımBenım gidişat iyi değil yani, bazen eve gelip grip olaylarında serum takan doktorumuz vardı, yarın onu arayacagım belki boş serum taktırırım sıvı niyetine. Az önce annemin aklına geldi söylddi
EvetEvet bu bel ağrısı hareketi sevmiyor. Biraz ayakta kal hemen baş gösteriyor. Cumartesi günü benm için korkunçtu ya yattığım yerde zonklaya zonklaya ağrıdı sabahı zor ettim
Ağrılar çok zorluyor dua edelim de şiddetlenmesin. Bu arada bel ağrısıyla ilgili sana bi tüyo, bebe yağıyla eşin bel bölgeni hafif sert ovalasın en az bi 10 dk. Bana o kadar iyi geliyor ki ağrı şiddetlendiğinde hemen yağı kapıp geliyorum ovduruyorum eşimeTam olarak 10+0 ım bugün. Bu haftanın güncellemesi de bel bacak ağrıları heralde.Hayır biz şimdi böyleysek doğurana kadar nasıl olcaz merak ediyorum. Benim miyomum da var o da büyüyor malesef o da ağrı yapacak demişti doktor en başında. Ağlamak istiyorumm![]()
Az önce de yazdım en iyi gelen şey bebe yağıyla ovdurmak. Eşin bi 10-15 dakika iyice ovalasın ağrıyı cok güzel dağıtıyorEvetbugün dee mutfakta biraz işlerim vardı ayy yok bi dha yaaaa
bele en iyi geldn yatmak yapcak bişi yok