Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Arkadaşlar bence genel olarak şu alımınıza dikkat etmeye çalışın vücudumuz için çok faydalı hem de enfeksiyona karşı korunmuş oluyoruz bir noktada , hiç içmesem 2litre kesin içiyorum sevmiyor olabilirsiniz ama içine seveceğiniz bişeyler atarak tatlandırabilirsiniz belki 🙏
Çok severim içerdimde ama bulantıdan hiç içilmiyor canım asla yani, sende bulantı yok maşallah. Şuan kova önümde salonda oturuyorum, tuvalete de git bekle yıldım artık. Suyu göremiyorum bile o derece kötü oluyorum

Kan sulandırıcı kullanıyorsan o da kan rengini koyulaştırabilir, kansızlıktan da koyulaşabilir ama zaten doktorun kan değerlerine bakmıştır normaldir. Önemli birşey değildir rahat ol 😊
Kan değerim 13 evet betadan beri kan sulandırıcı kullanıyorum ya o zaman da kan almışlardı o zaman demişti hemşire kanın koyu diye bide az önce dedi işte eşimde diyo ki bebeğe oksijen mi gitmiyor ay ne alaka dedim geriyor beni

Çok severim içerdimde ama bulantıdan hiç içilmiyor canım asla yani, sende bulantı yok maşallah. Şuan kova önümde salonda oturuyorum, tuvalete de git bekle yıldım artık. Suyu göremiyorum bile o derece kötü oluyorum
Öyle olunca da içmem zor ama vücutta da su kaybı oluyor işte inşallah ilaçlar biraz fayda eder de sakinler mideniz 🙏

Kan değerim 13 evet betadan beri kan sulandırıcı kullanıyorum ya o zaman da kan almışlardı o zaman demişti hemşire kanın koyu diye bide az önce dedi işte eşimde diyo ki bebeğe oksijen mi gitmiyor ay ne alaka dedim geriyor beni
Yok canım bizim kan aldığımız damarlar toplardamarlar. Bebeğin beslenmesi atardamardaki kanla oluyor yani oksijen ve besin değeri yüksek kanla besleniyor bebek. Doktora kontrole gittiğinde yine de bir sorarsın bakalım doktor ne diyecek.

Ay noluyor herkese. Tuzlu ayran iç ama ayağa hızlı kalkma yanında biri varsa o yapsın getirsin.
Esim almaya cikti simdi canim aynen🥹 kalkamadim zaten istesem de kekdkfjf
Likir likir ayran ictigim icin ayran stoklarim bitmis uzdu ya aksam aksam🤣 yogurttan cirpilani da sevmem pek kesmiyor tuzu ajdjfjfj mecbur gitti

Esim almaya cikti simdi canim aynen🥹 kalkamadim zaten istesem de kekdkfjf
Likir likir ayran ictigim icin ayran stoklarim bitmis uzdu ya aksam aksam🤣 yogurttan cirpilani da sevmem pek kesmiyor tuzu ajdjfjfj mecbur gitti
Ayağının altına bir yükselik koy ayakların yukarda kalacak şekilde yat canım gelene kadar.

Öyle olunca da içmem zor ama vücutta da su kaybı oluyor işte inşallah ilaçlar biraz fayda eder de sakinler mideniz 🙏
Benım gidişat iyi değil yani, bazen eve gelip grip olaylarında serum takan doktorumuz vardı, yarın onu arayacagım belki boş serum taktırırım sıvı niyetine. Az önce annemin aklına geldi söylddi

Yok canım bizim kan aldığımız damarlar toplardamarlar. Bebeğin beslenmesi atardamardaki kanla oluyor yani oksijen ve besin değeri yüksek kanla besleniyor bebek. Doktora kontrole gittiğinde yine de bir sorarsın bakalım doktor ne diyecek.
Ay iyi bari yaa içim rahatladı iki kez böyle söyleyince bide az mı su içiyorsun dedi yok dedim çok içerim aksine 1 bardak içiyorsun galiba diyor çok komik

Benım gidişat iyi değil yani, bazen eve gelip grip olaylarında serum takan doktorumuz vardı, yarın onu arayacagım belki boş serum taktırırım sıvı niyetine. Az önce annemin aklına geldi söylddi
Hastanede taktırsan daha iyi değil mi ben evde takılan serumlara çok güvenemiyorum hem doktora da danışmış olursun belki birşey söyler ne bileyim ben bu dönemde ekstra hassas düşünüyorum sanırım

Evet bu bel ağrısı hareketi sevmiyor. Biraz ayakta kal hemen baş gösteriyor. Cumartesi günü benm için korkunçtu ya yattığım yerde zonklaya zonklaya ağrıdı sabahı zor ettim
Evet 😪 bugün dee mutfakta biraz işlerim vardı ayy yok bi dha yaaaa 🤦🏻‍♀️ bele en iyi geldn yatmak yapcak bişi yok

Tam olarak 10+0 ım bugün. Bu haftanın güncellemesi de bel bacak ağrıları heralde.Hayır biz şimdi böyleysek doğurana kadar nasıl olcaz merak ediyorum. Benim miyomum da var o da büyüyor malesef o da ağrı yapacak demişti doktor en başında. Ağlamak istiyorumm 🥹
Ağrılar çok zorluyor dua edelim de şiddetlenmesin. Bu arada bel ağrısıyla ilgili sana bi tüyo, bebe yağıyla eşin bel bölgeni hafif sert ovalasın en az bi 10 dk. Bana o kadar iyi geliyor ki ağrı şiddetlendiğinde hemen yağı kapıp geliyorum ovduruyorum eşime😂 dağılıyor sanki ağrı bulutu

Kızlar bugün idrar testi verdim. Bazı değerler yüksek çıktı internetten baktım şimdi idrar yolu enfeksiyonu sanırım. Doktor randevum cuma günü. Bu durumda ne yapmam gerekiyor ve tedavisi nasıl oluyor bilen var mı

Back
X