Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    56
Ahahahha ya sırf eşim ben kardeşim olacağız .. yapada bilir tabii
Ne olursa olsun hepsine ölürüz canımız feda sağlıkla gelsin yeter 😍😍😍😍
Kızlar az önce yazdım ama gözden kaçtı , benim gini ayakta biraz kalınca ayak tabanları ağrıyan var mı ? Kiloda almadım ama ayakta biraz kalayım ağrıyor ayaklarım
Ben görmemişim bu yazdığını kuşum. Ben akşam koltuğa uzandığım zaman anlıyorum o yorgunluğu sanki ayaklarım içten içten şişiyor deli gibi ağrıyor. Sürünerek yatmaya gidiyorum… Şimdiden böyleyse ilerleyen haftaları bilmiyorum daha vücudum alışamadı bu kadar hormona ondan bence

Bilmiyorumki ya dediğin gibi avmde yürüsem tabanlarım ağrıyor, çok erken sanki bunlar için . Kiloda almadım diyorum neyin zorlanması , ben 9 saat ayak üzeri çalışan biriydim hamlık olamaz diyorum kendi kendime
Herkesin bünyesi farkli demkki ama şimdiden boyleysek 30'larda yuvarlanirim heralde 😂😂haha hele kilo çok alirsam yandik

Ne olursa olsun hepsine ölürüz canımız feda sağlıkla gelsin yeter 😍😍😍😍

Ben görmemişim bu yazdığını kuşum. Ben akşam koltuğa uzandığım zaman anlıyorum o yorgunluğu sanki ayaklarım içten içten şişiyor deli gibi ağrıyor. Sürünerek yatmaya gidiyorum… Şimdiden böyleyse ilerleyen haftaları bilmiyorum daha vücudum alışamadı bu kadar hormona ondan bence
Hormonel mi bilmiyorum aşkım ya aynısını düşünüyorum kilo alımı normal henüz bu ayaklar neden ağrıyor şimdi böyleyse 20 ci haftalardan sonra nasıl olacak .🤣 ay birde yaza geliyor hamileliklerimiz şiş şiş dolaşırız

Hormonel mi bilmiyorum aşkım ya aynısını düşünüyorum kilo alımı normal henüz bu ayaklar neden ağrıyor şimdi böyleyse 20 ci haftalardan sonra nasıl olacak .🤣 ay birde yaza geliyor hamileliklerimiz şiş şiş dolaşırız
benim kesin vücut alışamadı ondan böyle nasıl yorgunum nasıl uykusuzum anlatamam geçmiyor benim bitkinlik 😂 eşime tam oh iyiyim enerjim yerinde diyorum dışarı çıkıyoruz yoruldum, uykum geldi hadi eve dönelim diyorum tam sopalık hareketlere sahibim hahsjsj 😂😂 zor olacak 20. haftadan sonra da çekeceğiz ne yapalım bol su içip, hareket edip kilo almamaya çalışacağız

benim kesin vücut alışamadı ondan böyle nasıl yorgunum nasıl uykusuzum anlatamam geçmiyor benim bitkinlik 😂 eşime tam oh iyiyim enerjim yerinde diyorum dışarı çıkıyoruz yoruldum, uykum geldi hadi eve dönelim diyorum tam sopalık hareketlere sahibim hahsjsj 😂😂 zor olacak 20. haftadan sonra da çekeceğiz ne yapalım bol su içip, hareket edip kilo almamaya çalışacağız
Ay bende uyku felan kalmadı o konuyu toparladım ama vucüt yorgunluğu var tabi

Kızlar kız kardeşimin düğünü 25 temmuz ve Erzincan da 😥 o zamana 30 haftalık felan oluyorum. İnşallah gidebilirim ya kafama çok takılıyor
Erzincan serin oluyor canm ben aslen erzincanlıyım seni terletecek bi hava hiç olmuyor
Sen ağırlaştıgın için nasıl olur onu bilemem de

Bilmiyorumki ya dediğin gibi avmde yürüsem tabanlarım ağrıyor, çok erken sanki bunlar için . Kiloda almadım diyorum neyin zorlanması , ben 9 saat ayak üzeri çalışan biriydim hamlık olamaz diyorum kendi kendime
Bende hamlık ve çabuk yorulma var önceden günlük min 15 bin atardım şuan 3 5 bin anca oluyor. Ayaklarımda sinyal vermeye başladı

Erzincan serin oluyor canm ben aslen erzincanlıyım seni terletecek bi hava hiç olmuyor
Sen ağırlaştıgın için nasıl olur onu bilemem de
Ay sevindim biraz sağol🥹 serin olsunda
Doktordan da izini kaptınmı uçak ile giderim yüksek ihtimal 12.13 saat yol çekilcek gibi deeğil ve riskli

Bizimkinin pozları şaka mııı? Hanımlar cinsiyet nedir sizceeee

image.webp

Ben de eskisehir üniversite hastanesinde yaptırdım sonuçlar 3-4 haftada çıkar dediler, 1 hafta oldu meraktan çatlıyorum. Bu testi çok önemsiyorum çünkü net olarak bebeğin sağlıklı olduğunu öğrenip rahat bir hamilelik gecirebilecegiz. Yaptiramayan insanlar da var o yüzden endişelenmeyin, kötü yaşam sartlarindaki kişilerin bile sağlıklı bebeği oluyor bir şey olmaz temiz sonuç gelir insallah
İnşallah canım sağol, hepimizin güzel güzel sonuçları gelsin inşallah 🙏🏻♥️ ya orası öyle de insan merak ediyo ya zaman geciktikçe de bi stres oluyo elde olmadan 😔

Kızlar daha önce toksoplazma testi negatif olanlar var mı acaba?

Ay sizdede oluyormu gun içinde karnim davul gibi ama sabah kalkiyorum yumuşacik sanki hamiş dgil gibiyim sonra bugun sabah bi uyandim göğüslerim yumusamiş ilk gunden beri sertti bunlar normalmi benmi yine paronayaklik yaptim🤦😊

Zaten negatif olması gerekiyor pozitif değil. Pozitif olursa kötü
Igg negatif olursa daha önce geçirilmemiş oluyor onu sormak istemiştim. Yani ıgg pozitif ise daha önce geçirildiği anlamına geliyor. Benim ıgg de negatif yani daha önce geçirmemişim. Benimle aynı durumda olan var mı çok merak ediyorum..

Back
X