Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yok kız zaman çabuk geçiyor 😁
Ben geçen hafta bugün Opu için gün sayıyordum şimdi transfer olmaya son 1 gün nerdeyse kaldı zaman hızlı geçiyor 🥰
Hani sayılı gün tez geçer derler ya külliyen yalan saymayınca daha cabuk geciyor sayiyorum diye zaman geçmiyor Bi türlü

Kızlar ben bu progestan fitili kullandım ama ne kadar derine sokmam lazım hayatımda hiç fitil kullanmadım. Aynadan bakınca ucu gözüküyor hala ama yani baya soktum içeri doğru. Çıkmadı da nasıl yapmam lazım gözükmemesi mi lazım acaba

Canım kendini çok kötü hissetmiyorsan devam et bence kendini sürece hazırlamışken. Ben öyle yapmıştım Şubat negatifti Mart pozitif oldu çok şükür 🙏 çünkü ara versem ay şu yazı da geçireyim falan diyecektim iyiki devam etmişim.🙏 Darısı başına ins.🤲🌸
Ay inşallah çok umutlandım şimdi. Ben de öyle düşündüm hazır tam konsantreyim, dediğin gibi yaz geldi tatildi memleketti boşa vakit geçmesin. Maddi olarak zorluyor o ayrı tabii :(

Kızlar ben bu progestan fitili kullandım ama ne kadar derine sokmam lazım hayatımda hiç fitil kullanmadım. Aynadan bakınca ucu gözüküyor hala ama yani baya soktum içeri doğru. Çıkmadı da nasıl yapmam lazım gözükmemesi mi lazım acaba
Birazcık içeri doğru it o yolunu bulur zaten🤗 Biraz uzan kalkma hemen

Ben burda 3. gün embriyosu olup tutan çok kişiye denk geldim , hayırlısı olsun içinizi ferah tutun. Ben embriyo glue yaptırdım yani henüz bi faydası oldu mu bilmiyorum tabi transferimin 3.günü bugün.. Genelde %5 şansı arttırdığını söylemişti doktorum , bence aklımda kalmasın yaptırayım demiştim..
Bende yumrata büyütme aşamasındayım taze tarsfer dedi doktor. Yarın kontrolüm var embiryo gule yapmasını söyleyeceğim bunun için beli bir şart varmı yani dha önce tüp Bebek yapamadım ilk denemem de yapılırmi acaba

Eşim azosperm bnm tek trasfer olacak sanırım yarın kontrolde çift trasfer yapabilir miyiz diye soracağım bildiğim kadarıyla beli şartlar varmış 25 yaşındayım bn ilk denemem fakat eşim azosperm olduğu için yani tekrar yapma şansım düşük olabilir sonuçta mikro tese ile sperm bulunmaya çalışacak yaparlarmi bilgisi olan varmı acaba

Canım yatağa yat dizlerini kendine doğru biraz çek. İşaret parmağınla itebildiğin kadar it. Ben işaret parmağımın yarısına kadar sokuyorum valla. Hemşire hanıma sorduğumda hiç sorun olmaz ileri itebildiğin kadar it demişti.

ALLAH razı olsun canım benim RABBIM seninde acını hafifletsin inşallah 🤲
Bi türlü toparlanamiyorum bana kalsa şimdi yapmazdim transferi ama hastaneden aradılar rapor süresinin bitmesine az kalmış Bi an önce yapmamız lazım diyince yapmak zorunda kaldım 😢
Senden de Allah razı olsun canım benim Rabbim bir şekilde dayanma gücü veriyor. Bence bu sana rabbimin bir lütfü kendini toparlaman icin sana gönderiyordur belki bebişi 🤲🤲🤲 biliyorum anne acısı çok zor ama lutfen birazcık toparlan ve bebeğine seninle aile olabilmesi için bir şans ver eminim sana çok iyi gelecek 🤲🤲🤲🥰🥰🥰

Bende yumrata büyütme aşamasındayım taze tarsfer dedi doktor. Yarın kontrolüm var embiryo gule yapmasını söyleyeceğim bunun için beli bir şart varmı yani dha önce tüp Bebek yapamadım ilk denemem de yapılırmi acaba
Benim doktorum şey demişti ‘ Genelde rahimde sorun olan daha önce denediğimiz negatif sonuç aldığımız hastalara öneriyoruz ‘ demişti. Benim daha önce pozitifim vardı zaten ben yine de bu transferde şansımı yükseltmek için istemiştim. Size de hayırlı transferler , kolaylıklar diliyorum.

Elinle itebildgin kadar it canım ,bacağının altına yastık koy 5 dk uzan kabul gibi bişi atıyor bende hep eridikten snra kabuk gibi bişey birakti

Offfff nasıl olmuş ya çok geçmiş olsun kuzum rabbim beterinden saklasın 😥😥 testini gördüm çok tebrik ederim annecim ben acılarını hafifleticem bak gör diyor 🥰🥰🥰
Ev 2 katlı nerdıvende kayd 3 katında popum ustune oturdum son katda ayagımda boyle oldu dub çok ağladım bugun umud oldu valla yarında kanda poztıf alayım unuturum ayagı

Benim doktorum şey demişti ‘ Genelde rahimde sorun olan daha önce denediğimiz negatif sonuç aldığımız hastalara öneriyoruz ‘ demişti. Benim daha önce pozitifim vardı zaten ben yine de bu transferde şansımı yükseltmek için istemiştim. Size de hayırlı transferler , kolaylıklar diliyorum.
Peki teşekkür ederim 🥰 Allah razı olsun

Ben de 8 nisanda oldum ilk 3 gün sızılar oluyordu kasigimda geçti başka bir belirtim yok ama belirti aramayin diyorlar tabi ben de ariyorum😁🙈 sizin var mi belirtiniz
Ay benim bugün 9 günüm Yarın 10 günüm olacak ve Kasıklarımda çok kötü batmalar var ağrılar var benim feci halde ağrıyor Mide bulantım var baş dönmem var ateşlenmem var yani olabilecek bütün belirtiler bende var ve inşallah tutulmuştur Bebişlerim Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Back
X