- 3 Mayıs 2024
- 258
- 297
- 18
- 27
Ya çok şükür sağlıklı ilerlediği için gerek duymuyor bence kontroleSenin doktor kazıkcıymış kıznormalde tüm doktorların bir ücretli bir kontrol şeklinde ilerler
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok şükür sağlıklı ilerlediği için gerek duymuyor bence kontroleSenin doktor kazıkcıymış kıznormalde tüm doktorların bir ücretli bir kontrol şeklinde ilerler
![]()
Ahahahha ya sırf eşim ben kardeşim olacağız .. yapada bilir tabiiHahhaahha demiştir yavrummmm
Yaaa güzel düşünmüşler, eğlenceli olur eğlenirsiniz hep birlikte bir de anı kalır canımters köşe yaparsa bebiş görürsünüz hahaha
Yok sadece ayda bir kere alıyor :’)Kız doktorun bi kontrol bir ücretli yapmıyor mu ayda. Benim doktorum 2200 alıyor ayda bi kere alıyor sonrasında gittiğim ücretsiz oluyor yani bi ücretli bir kontrol. Bide Kıbrıs çok pahallı ama benim doktorum bizi çok seviyor hep indirim yapıyor
Yaa çok tebrik ederim canııım sağlıkla gelsin oğluşunKızlar fetal dna sonucum çıktıbebeğim çok şükür sağlıklı binlerce kez şükürler olsun
gruba bir erkek daha ekleniyor, pipilim geliyor oğlum oluyor
![]()
22.haftada çağırdı beni Prof Dr Recep has şişlideKızlar detaylı ultrasona doktorunuz kaçıncı haftada gidin dedi?
Aynen eskiden hiç yorulmazdım sürekli yorgun hissediyorumBen dünden beri sürekli uykuluyum işin tuhaf tarafı gündüz asla uyuyamıyorum akşam 11 de falan uyuyorum. Ama gün içinde lavaboya gidip gelsem bile hemen uzanıyorum![]()
Ay biz kaldık bakalım bizimkiler neValla bana yüzükle bıçak makası yaptılar erkek çıktı, tuzu yaptılar kız çıktıAllah izin verirse haftaya öğrencem bakalım
Ay benimkine ne diyorsun ultrason resmi atayım da yorum yapVallaha sonuç sağlıkla gelsin zaten cinsiyet ikiside yok ikiside baş tacıama bak sana demiştim seninkide erkek diye ben kendimdede 90% erkek diyorum o yüzden cinsiyeti merak etmiyorum ya ahhahahah sanki biliyorum öğrenmişim gibi .. şu sonuçlar beni geriyor heycanlandırıyor
Canım benim ayak tabanlarım ağrımıyor ama biraz ayakta durayım direkt yoruluyorum ve belim ağrıyor normaldir herhalde seninki deKızlar az önce yazdım ama gözden kaçtı , benim gini ayakta biraz kalınca ayak tabanları ağrıyan var mı ? Kiloda almadım ama ayakta biraz kalayım ağrıyor ayaklarım
Oturduğum yerde yoruluyorum bazenKızlar biraz hareket etsem hemen yoruluyorum siz ne durumdasınızbi ben mi böyleyim acaba
Bilmiyorumki görmedim ultrasonu ama ben zaten içimden geçeni diyorumAy benimkine ne diyorsun ultrason resmi atayım da yorum yapatmıştım ama arkalarda kaldı
![]()
Benim de ağriyor canim normal bence özellikle disariya ciktigimda eve kendimi hemen atiyorum simdiden çok çabuk yoruluyorum.Kızlar az önce yazdım ama gözden kaçtı , benim gini ayakta biraz kalınca ayak tabanları ağrıyan var mı ? Kiloda almadım ama ayakta biraz kalayım ağrıyor ayaklarım
Ben yemek yapıp uzandığım da iki gündür başım dönüyor bayılacak gibi oluyorumAynen eskiden hiç yorulmazdım sürekli yorgun hissediyorum
Ay aynı düşüncedeyim varya , nasıl yapıyor bu 25/30 cü haftalar ben şimdiden böyleyim diye düşünüp duruyorumBenim de ağriyor canim normal bence özellikle disariya ciktigimda eve kendimi hemen atiyorum simdiden çok çabuk yoruluyorum.
ayaklarim zonkluyo resmen ileriki haftalarda nasil yuruyor hamişler ben şimdiden avmde iki dolanip pertim cikiyor sanirim 20.haftadan sonra alisverisin cogunu tamamlarm 30.haftalrda yurumek daha zor olur.![]()
Bizim ilk gebelik olduğu için zorlaniyoruz heralde yoksa bu haftalarda olan herkesmi öyle bilmiyorumAy aynı düşüncedeyim varya , nasıl yapıyor bu 25/30 cü haftalar ben şimdiden böyleyim diye düşünüp duruyorum
Canım çok ama çok teşekkür ederimmmmm amin inşallahYaa çok tebrik ederim canııım sağlıkla gelsin oğluşun![]()
Bilmiyorumki ya dediğin gibi avmde yürüsem tabanlarım ağrıyor, çok erken sanki bunlar için . Kiloda almadım diyorum neyin zorlanması , ben 9 saat ayak üzeri çalışan biriydim hamlık olamaz diyorum kendi kendimeBizim
Bizim ilk gebelik olduğu için zorlaniyoruz heralde yoksa bu haftalarda olan herkesmi öyle bilmiyorum![]()