Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    56
Senin doktor kazıkcıymış kız 😂😂 normalde tüm doktorların bir ücretli bir kontrol şeklinde ilerler 😂
Ya çok şükür sağlıklı ilerlediği için gerek duymuyor bence kontrole 🥲 Ama bakalım ilerleyen dönemlerde değiştirebilirim. Çünkü anlaşmalı hastaneleri de çok pahalı. Kendi fikrim olarak gereksiz buluyorum doğuma aşırı para vermeyi

Hahhaahha demiştir yavrummmm 😂😂😂

Yaaa güzel düşünmüşler, eğlenceli olur eğlenirsiniz hep birlikte bir de anı kalır canım 🥹 ters köşe yaparsa bebiş görürsünüz hahaha
Ahahahha ya sırf eşim ben kardeşim olacağız .. yapada bilir tabii

Kız doktorun bi kontrol bir ücretli yapmıyor mu ayda. Benim doktorum 2200 alıyor ayda bi kere alıyor sonrasında gittiğim ücretsiz oluyor yani bi ücretli bir kontrol. Bide Kıbrıs çok pahallı ama benim doktorum bizi çok seviyor hep indirim yapıyor
Yok sadece ayda bir kere alıyor :’)

gecelerı hıc uyuyamıyorum kızlar. Sankı burnumda ıkı tıpa var. sağ lenflerımde sisti☹️ bı toparlanamadım. Bıraz fazla ayakta kaldıgımdada bacagıma basamıyorum. Yoksa enerjım cok iyi ya hıcte yorulmuyorum. Ama su bacak ve bel agrısı durduruyo benı. Bırde hareketlerını hafıf hafıf hıssetmeye basladım. Sürekli hissetmeye baslasaydık ya. Cok guzel bir his bu off🥹

Ben dünden beri sürekli uykuluyum işin tuhaf tarafı gündüz asla uyuyamıyorum akşam 11 de falan uyuyorum. Ama gün içinde lavaboya gidip gelsem bile hemen uzanıyorum 😂
Aynen eskiden hiç yorulmazdım sürekli yorgun hissediyorum

Valla bana yüzükle bıçak makası yaptılar erkek çıktı, tuzu yaptılar kız çıktı 😂 Allah izin verirse haftaya öğrencem bakalım
Ay biz kaldık bakalım bizimkiler ne😂 ben de haftaya Türkiye’ye gidiyorum 15-16 hafta arası öğrenmiş olurum herhalde net şekilde🥰 %80-90 kız dedi doktor ama sadece fotoğraftan yola çıkarak dedi nubuna bakmış. O yüzden çok güvenemiyorum değişebilir gibi geliyor😂

Kızlar az önce yazdım ama gözden kaçtı , benim gini ayakta biraz kalınca ayak tabanları ağrıyan var mı ? Kiloda almadım ama ayakta biraz kalayım ağrıyor ayaklarım

Vallaha sonuç sağlıkla gelsin zaten cinsiyet ikiside yok ikiside baş tacı 😍 ama bak sana demiştim seninkide erkek diye ben kendimdede 90% erkek diyorum o yüzden cinsiyeti merak etmiyorum ya ahhahahah sanki biliyorum öğrenmişim gibi .. şu sonuçlar beni geriyor heycanlandırıyor
Ay benimkine ne diyorsun ultrason resmi atayım da yorum yap😂 atmıştım ama arkalarda kaldı🤭

Kızlar az önce yazdım ama gözden kaçtı , benim gini ayakta biraz kalınca ayak tabanları ağrıyan var mı ? Kiloda almadım ama ayakta biraz kalayım ağrıyor ayaklarım
Canım benim ayak tabanlarım ağrımıyor ama biraz ayakta durayım direkt yoruluyorum ve belim ağrıyor normaldir herhalde seninki de😊 minnoşlar büyüyo sonuçta içeride azıcık ağrı sızı illa ki olur bizde de bence takma kafana😌

Ay benimkine ne diyorsun ultrason resmi atayım da yorum yap😂 atmıştım ama arkalarda kaldı🤭
Bilmiyorumki görmedim ultrasonu ama ben zaten içimden geçeni diyorum 🌸 Seninki pembeli bence .. ne zaman öğreneceksin ?

Benim de ağriyor canim normal bence özellikle disariya ciktigimda eve kendimi hemen atiyorum simdiden çok çabuk yoruluyorum.
ayaklarim zonkluyo resmen ileriki haftalarda nasil yuruyor hamişler ben şimdiden avmde iki dolanip pertim cikiyor sanirim 20.haftadan sonra alisverisin cogunu tamamlarm 30.haftalrda yurumek daha zor olur.🤦

Benim de ağriyor canim normal bence özellikle disariya ciktigimda eve kendimi hemen atiyorum simdiden çok çabuk yoruluyorum.
ayaklarim zonkluyo resmen ileriki haftalarda nasil yuruyor hamişler ben şimdiden avmde iki dolanip pertim cikiyor sanirim 20.haftadan sonra alisverisin cogunu tamamlarm 30.haftalrda yurumek daha zor olur.🤦
Ay aynı düşüncedeyim varya , nasıl yapıyor bu 25/30 cü haftalar ben şimdiden böyleyim diye düşünüp duruyorum

Bizim

Bizim ilk gebelik olduğu için zorlaniyoruz heralde yoksa bu haftalarda olan herkesmi öyle bilmiyorum😊
Bilmiyorumki ya dediğin gibi avmde yürüsem tabanlarım ağrıyor, çok erken sanki bunlar için . Kiloda almadım diyorum neyin zorlanması , ben 9 saat ayak üzeri çalışan biriydim hamlık olamaz diyorum kendi kendime

Back
X