Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Ictim bi de bolca kaju yedim biraz daha iyiyim baktik simdi😁 aniden nihal gibi bayilcaktim kocam yetti sjdjfjfj
Hamilelikte düşük tansiyondan hiç korkma. Yüksek olmasın da düşük olsun zamanla alısır vücudun. Benim hazırda alfamet var tansiyon ilacı, yükselirse hemen ona başlıcaz. Hergün dua ediyorum düşük seyretsin diye😂

Ya sizin tansiyonlarınız niye düşük gidiyorda benimki yüksek gidiyor. Bu gece de bunu takacam :KK70:

Kızlar bendede vardı tansiyon. İlaç kullanıyordum düzenli. Hem taşikardi gibi nabzım yüksekti, hem tansiyonum. Gebelikte acilen ilaçları bırakmam gerekti.
Yeni ilaçta yazdı doktor.
Ama baktım tansiyonlarım düşük seyrediyor. Her sabah takip ediyorum.
Hamur işi de çok yediğimden bu süreçte her sabah tansiyon şeker takibine başladım

Hamilelikte düşük tansiyondan hiç korkma. Yüksek olmasın da düşük olsun zamanla alısır vücudun. Benim hazırda alfamet var tansiyon ilacı, yükselirse hemen ona başlıcaz. Hergün dua ediyorum düşük seyretsin diye😂
Yaaa yatkin misin yukselmesine 🥹 ic bayginligi fena his ama ona da alisigim iste oldum olasi boyleyim. Az holterler taktirmadim zamaninda isjfjfjf

Yaaa yatkin misin yukselmesine 🥹 ic bayginligi fena his ama ona da alisigim iste oldum olasi boyleyim. Az holterler taktirmadim zamaninda isjfjfjf
Bende hipertansiyon var kuşum 25 yaşımdan beri🥺
hamilelikte ne kadar riskli olduğunu maalesef biliyorum yüksek tansiyonun. O yüzden diyorum sana bırak düşük olsun. Yükseltmek için gereksiz tuza yüklenme alışırsın düşük olmasına

Kızlar bendede vardı tansiyon. İlaç kullanıyordum düzenli. Hem taşikardi gibi nabzım yüksekti, hem tansiyonum. Gebelikte acilen ilaçları bırakmam gerekti.
Yeni ilaçta yazdı doktor.
Ama baktım tansiyonlarım düşük seyrediyor. Her sabah takip ediyorum.
Hamur işi de çok yediğimden bu süreçte her sabah tansiyon şeker takibine başladım
Benim de gebeligin ilk haftasi kesildi tasikardi ilacim🥲🥲 zorlanmadim desem yalan olur ama yuksek nabza cok alismisim ilaca ragmen sinirsel cikardi hemen heyecanlaninca veya panik atagim geldiginde filan. Benim nabiz yuksek tansiyon dusuk senin tam tersi 😁 doktor direkt biraktirdi baska ilac da vermedi sinirsel tasikardi oldugu icin, ogreniceksin anksiyeteni kontrol altinda tutmayi diyip eve yolladi resmen sjjdjf

hamilelikte ne kadar riskli olduğunu maalesef biliyorum yüksek tansiyonun. O yüzden diyorum sana bırak düşük olsun. Yükseltmek için gereksiz tuza yüklenme alışırsın düşük olmasına

İlaç kullanıyormuydun canım gebelikten önce

Zaten bu kadar tuzluya boyleyim baksana bildim bileli 🥹 oy kiyamam getirme aklina o riskleri vs simdiden hic, allahim korusun hepimizi. Caresiz sey olmasin yeter ki 🙏🏼

Peki sen simdi bebisi de goremedin ne diye gitmis oldun ben anlamadim kiz🤣 agrin da gecmis sukur ajsjsjs
Kız bebişi göremicemizi biliyodum çünkü burda sürünmeden kadın doğuma yönlendirmiyolar eşim bir ihtimal dedi belki görürüz😀

Benim de gebeligin ilk haftasi kesildi tasikardi ilacim🥲🥲 zorlanmadim desem yalan olur ama yuksek nabza cok alismisim ilaca ragmen sinirsel cikardi hemen heyecanlaninca veya panik atagim geldiginde filan. Benim nabiz yuksek tansiyon dusuk senin tam tersi 😁 doktor direkt biraktirdi baska ilac da vermedi sinirsel tasikardi oldugu icin, ogreniceksin anksiyeteni kontrol altinda tutmayi diyip eve yolladi resmen sjjdjf

Hayır bir de zaten gebelikte nabız yükseliyormuş. Birde gebelik stresinden bebek iyi midir sağlıklı mıdır diye stresten nabız havalarda uçuyordu ilk zamanlar hele beta takibi yaparken falan 😂

İlaç kullanıyormuydun canım gebelikten önce
Valla ne yalan söyleyeyim içmiyordum ilaçlarımı. Günlük yaşantıda 15/9 tansiyona çol alısmıstım iyiydim😂çok yükselirse hop dilaltı.
Ama hamilelikte tutuştu eteklerim. Alfamet hazırda bekliyor 14/9un üstüne cıkarsa hemen başla dedi doktor. Şimdilik çok şükür düşük gidiyor cok dikkat ediyorum

Kız bebişi göremicemizi biliyodum çünkü burda sürünmeden kadın doğuma yönlendirmiyolar eşim bir ihtimal dedi belki görürüz😀
Amannn 😩 ben vallahi korkup bebisi gormeye gittiniz sandim bi anda gidiyoruz yazinca sen 🤣🙈 neyse bacim betan super tebrikler ajdjdjfj

Zaten bu kadar tuzluya boyleyim baksana bildim bileli 🥹 oy kiyamam getirme aklina o riskleri vs simdiden hic, allahim korusun hepimizi. Caresiz sey olmasin yeter ki 🙏🏼
Çaresi var şükür ama şimdiye kadar süper gittik ilaç kullanmama gerek olmadı hep düşük cıkıyor🙏
Benim 20 yasında falan doğurmam lazımdı ya geç kaldım cok ahhshsjsjhs

Back
X