Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Geçmiş olsun 😕 bana tarhana (ki bunu doktor da çok önermişti) ve portakal çok iyi geliyor. Bir tarhana denesen mi hem öksürüğünü de yumuşatır..
Başında yaptılar bitirirdim şimdide var içiyorum neredeyse her gün inşallah şifa olsun
Çok geçmiş olsun ben buhar banyosu yapıp burnumu falan açmaya çalıştım bir de çorba içmiştim sıcak iyi gelir diye
Burnum kapalıyken nazal temizleme yaptım ama açılmıyor ayaktayken degilmyatar pozisyondayken tıkanıyor oda uyutmuyor

Merhaba sevgili anneler ya ankara'da detaylı ultrason iki hoca arasında kalakaldım Eyüp Ekici, Hüseyin Dumanlı, bu kararsızlık beni bitirecek, yok mu beni yönlendirebilecek birileri yalvarırımm
Bunların ücretleri ne kadar öğrendiniz mi? Ben de Özgür Deren hocaya gitmeyi düşünüyorum detaylı ultrason için alaninin en iyisi diye biliyorum kendisini

Kızlar küçük bir sınır krizim oldu bugün. Sadece bir kere yaşanan bu durum bebeğimi etkiler mi doktora gittim her şey yolunda falan dedi 😥

Kızlar küçük bir sınır krizim oldu bugün. Sadece bir kere yaşanan bu durum bebeğimi etkiler mi doktora gittim her şey yolunda falan dedi 😥
Ben de benzer bir şey yaşamıştım 1 ay kadar önce, çok korkmuştum ama bir sorun olmaz canım anlık şeyler bunlar.. sürekli sinir stres altında olmadıktan sonra bebişler hissetmez bile inşallah 😊

Ben de çok rahatsızım yeni yatak aldık uyuyamıyorum diye yataktan sandım ama bu yeni yatakta da aynıyım dayak yemiş gibi kalıyorum.. gece sağa sola dönmekte beni çok yoruyor:( ben rahatlatan bir şey keşfedersem yazarım..
Ama uykusuzluk yaşıyorsan yatmadan yarım saat önce papatya çayı ya da hamileler için karışık çay satılıyor ondan içebilirsin uykun derinleşir
Hamile yastığı denemenizi önerebilirim. Ya da normal yastığa sarılarak uyuma iyi gelebilir ben de işe yaramıştı. U şeklinde büyük yastıklar beli de destekliyor.

Hamile yastığı denemenizi önerebilirim. Ya da normal yastığa sarılarak uyuma iyi gelebilir ben de işe yaramıştı. U şeklinde büyük yastıklar beli de destekliyor.
Deneyeyim o zaman uydurma reklam gibi geliyordu ama demekki işe yarıyor teşekkür ederim

Kızlar adet sancısı gibi ağrı büyüme ağrısı mıdır? İlk gebeliğimde böyle bir sorun yaşamamıştım bu gebeliğimde her ay aynı tarihlerde yaşıyorum bu durumu tüm gün anam ağlıyor belim ve rahmim adet sancısı gibi sancıyır sonra geçiyor. Nette büyüme ağrısı diyor daha öncekilerde gittiğimde doktor normal demişti. Daha iki gün önce kontroldeydim herşey yolunda dedi. Bu sancı neden her ay aynı tarihlerde oluyor acaba adet döngüm mü? Sizde de oluyor mu kızlar?

Bende sinir krizi geçirdim bir ay öncesinde maalesef. Ve sonrasında saatlerce durmadan ağladım, kendime hakim olamadım. Gözlerim kıpkırmızı oldu ve iki gün şişi inmedi. Ama bir şey olmadı bebeğe ,hatta iyi ki ağlamışım. Yılların birikmişliği gitti bu bahaneyle 🫠

Kızlar bebekleriniz nerede hareket ediyor? Benimki çok altta daha göbeğime gelmedi. Sizinde öyle mi merak ettim🤷🏼‍♀️

Kızlar bebekleriniz nerede hareket ediyor? Benimki çok altta daha göbeğime gelmedi. Sizinde öyle mi merak ettim🤷🏼‍♀️
Benm alta ama erkek bebekleri daha erken çıkıyormuş yukarı sanırım benmle aynı olan arkadaşım onun erkek göbek yukarda ve hareketleride yukarda hissdiyorumul Benm Kaşık bölgem agrıyor onun göbek üstü

Benm alta ama erkek bebekleri daha erken çıkıyormuş yukarı sanırım benmle aynı olan arkadaşım onun erkek göbek yukarda ve hareketleride yukarda hissdiyorumul Benm Kaşık bölgem agrıyor onun göbek üstü
Anladımm benim de üst göbeğim var baya ama bebeğimi tam altta hissediyorum

Kızlar adet sancısı gibi ağrı büyüme ağrısı mıdır? İlk gebeliğimde böyle bir sorun yaşamamıştım bu gebeliğimde her ay aynı tarihlerde yaşıyorum bu durumu tüm gün anam ağlıyor belim ve rahmim adet sancısı gibi sancıyır sonra geçiyor. Nette büyüme ağrısı diyor daha öncekilerde gittiğimde doktor normal demişti. Daha iki gün önce kontroldeydim herşey yolunda dedi. Bu sancı neden her ay aynı tarihlerde oluyor acaba adet döngüm mü? Sizde de oluyor mu kızlar?
Benim de ara ara oluyor kısa süreli geciyor.uc gun once kontrolde hersey normaldi diye onemsemiyorum

Back
X