Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Diktim hemen sagol tatlisim☺️🩷 isin komigi ensem agriyor tansiyonum mu cikti diye olcturdum adama ajajajajaja benim tespitlerin dogrulugu 🤣🤣
Kız benim de 11 6 çıktı tansiyon normal heralde neyse serum tahlil derken sonuç göstermeye geri girdik bana dedi ki yatış vercem neden dedim kadın doğum öyle dedi dedi bende beta almış bide 11 haftalık gebeyim ben ne betası aldınız dedim cevap yok. Doktorumu aradım dedim hocam böyle böyle ya sabır ne yatması neye göre yatıracak sonuçlar temiz dedi. Tedavi reddi yap çık dedi

Çok severim içerdimde ama bulantıdan hiç içilmiyor canım asla yani, sende bulantı yok maşallah. Şuan kova önümde salonda oturuyorum, tuvalete de git bekle yıldım artık. Suyu göremiyorum bile o derece kötü oluyorum
Bende bugün 2 bardak bile içemedim😔 çok suçlu hissediyorum ama asla içemiyorum bugün Allahım napcaz böyle

Kız benim de 11 6 çıktı tansiyon normal heralde neyse serum tahlil derken sonuç göstermeye geri girdik bana dedi ki yatış vercem neden dedim kadın doğum öyle dedi dedi bende beta almış bide 11 haftalık gebeyim ben ne betası aldınız dedim cevap yok. Doktorumu aradım dedim hocam böyle böyle ya sabır ne yatması neye göre yatıracak sonuçlar temiz dedi. Tedavi reddi yap çık dedi
Ay beta mi 🤣🤣 felaket senaryosu gibi tovbe yarabbim basa donecektin az kalsin sjdjjd
11/7 12/8 normal sayilanlar tansiyonda canim

Kime güveneceğimizi şaşırdık artık 🤣🤣

Ay iyi bari yaa içim rahatladı iki kez böyle söyleyince bide az mı su içiyorsun dedi yok dedim çok içerim aksine 1 bardak içiyorsun galiba diyor çok komik
Bence sıvı alımın iyiyse başka da bir sağlık sorunun yoksa beşki kan sulandırcının etkisidir. Önemli bişey değildir.

Kan değerim 13 evet betadan beri kan sulandırıcı kullanıyorum ya o zaman da kan almışlardı o zaman demişti hemşire kanın koyu diye bide az önce dedi işte eşimde diyo ki bebeğe oksijen mi gitmiyor ay ne alaka dedim geriyor beni
Senin şu evham perilerini dövücem baaaak. Kendini bu kadar korkutmaaaaa güzel güzel yat dinlen bakiyyimmm

Ağrılar çok zorluyor dua edelim de şiddetlenmesin. Bu arada bel ağrısıyla ilgili sana bi tüyo, bebe yağıyla eşin bel bölgeni hafif sert ovalasın en az bi 10 dk. Bana o kadar iyi geliyor ki ağrı şiddetlendiğinde hemen yağı kapıp geliyorum ovduruyorum eşime😂 dağılıyor sanki ağrı bulutu
Benim koca da yok bu gece çalışıyor. İnşallah sonra ovdururum. Bidaha ağlayasım geldi 🥹

Senin şu evham perilerini dövücem baaaak. Kendini bu kadar korkutmaaaaa güzel güzel yat dinlen bakiyyimmm
Kız hiç korkmadım valla ben zaten tahlil yaptırcaktım ya biraz ağrım olunca bel kasık aynı anda az biraz stres yaptım sadece 😀

Bu son olaylardan sonra bence acilde taktırman daha iyi olur canım riske atmamış olursun kendini🙏🏻
Benım gidişat iyi değil yani, bazen eve gelip grip olaylarında serum takan doktorumuz vardı, yarın onu arayacagım belki boş serum taktırırım sıvı niyetine. Az önce annemin aklına geldi söylddi

Back
X