Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ay inşallah çok umutlandım şimdi. Ben de öyle düşündüm hazır tam konsantreyim, dediğin gibi yaz geldi tatildi memleketti boşa vakit geçmesin. Maddi olarak zorluyor o ayrı tabii :(
Maddi olarak malesef yoruyor tabi😔 Rabbim kolaylik versin 🙏 yani benim için süreç zor zaten ben ara versem o ara uzar giderdi ee yaşta geçiyor 😅 dene kuzum RAbbim ins. Kucağına almayı nasip etsin🙏

Ay benim bugün 9 günüm Yarın 10 günüm olacak ve Kasıklarımda çok kötü batmalar var ağrılar var benim feci halde ağrıyor Mide bulantım var baş dönmem var ateşlenmem var yani olabilecek bütün belirtiler bende var ve inşallah tutulmuştur Bebişlerim Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
canım benimde yarın 11. günüm. kan vermeye gideceğim doktora. benim ilk 5 gün çok ağrım batmam vardı kasıklarımda karnımda adet ağrıları gibiydi. 8. gündede lekelenme geldi. son iki gündür benimde bulantı ve baş dönmem var. psikolojikte olabilir.. bu süreçte insan çok yıpranıyor

Kızlar ben bu progestan fitili kullandım ama ne kadar derine sokmam lazım hayatımda hiç fitil kullanmadım. Aynadan bakınca ucu gözüküyor hala ama yani baya soktum içeri doğru. Çıkmadı da nasıl yapmam lazım gözükmemesi mi lazım acaba

Hepsi girdiyse tamamdır ayağa kalkma hemen en az 1 saatten fazla uzan dinlen ki erisin ben uzanarak yapıyorum 😁

3-5 gün hepsi hikaye tamam ihtimaller değişiyor belki ama yeter ki Allah istesin , olsun ya da olmasın canınızı sıkmayın pozitif olun.. Hepimiz inşallah görürüz pozitifleri 😍
Amiiinn 🥰 çok haklısınız ama ilk olunca insan ister istemez panik oluyormuş 😬Rabbim hepimize en hayırlı şekilde evlatlar nasip etsin 💗

Eşim azosperm bnm tek trasfer olacak sanırım yarın kontrolde çift trasfer yapabilir miyiz diye soracağım bildiğim kadarıyla beli şartlar varmış 25 yaşındayım bn ilk denemem fakat eşim azosperm olduğu için yani tekrar yapma şansım düşük olabilir sonuçta mikro tese ile sperm bulunmaya çalışacak yaparlarmi bilgisi olan varmı acaba

Canım kaç adet folikül oluştu sende zaten eşinden bulunan sperme göre hepsine enjekte mi edilecek yoksa sadece kaç tane bulunursa mı ona göre embriyon fazla olsa donduramıyormusunuz sonradan denemek için sizin süreç nasıl olucak bilgin var mı 🥰

canım benimde yarın 11. günüm. kan vermeye gideceğim doktora. benim ilk 5 gün çok ağrım batmam vardı kasıklarımda karnımda adet ağrıları gibiydi. 8. gündede lekelenme geldi. son iki gündür benimde bulantı ve baş dönmem var. psikolojikte olabilir.. bu süreçte insan çok yıpranıyor
Ya öyle mi belki de. Olabilir test yaptın mı sen

İnşallah çizgi görünmüştür

Yarın transferim var dualarınıza talibim

Canım yeni tabloda gördüm yarınmış transferin dilerim herşey su gibi berrak olsun Rabbim bebişini sıkı sıkı tutunması için yardım etsin inşallah bebişlerinizi alın gelin beraber bekleyelim herşey gönlünüzce olsun inşallah 🤲💕

Canım yeni tabloda gördüm yarınmış transferin dilerim herşey su gibi berrak olsun Rabbim bebişini sıkı sıkı tutunması için yardım etsin inşallah bebişlerinizi alın gelin beraber bekleyelim herşey gönlünüzce olsun inşallah 🤲💕
canım benide tabloya işlermişsin 5 nisan transfer tarihi, ilk deneme, tek embriyo , sonuç tarihi 15 nisan

Back
X