- Konu Sahibi mayala katar
- #12.581
Maddi olarak malesef yoruyor tabiAy inşallah çok umutlandım şimdi. Ben de öyle düşündüm hazır tam konsantreyim, dediğin gibi yaz geldi tatildi memleketti boşa vakit geçmesin. Maddi olarak zorluyor o ayrı tabii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maddi olarak malesef yoruyor tabiAy inşallah çok umutlandım şimdi. Ben de öyle düşündüm hazır tam konsantreyim, dediğin gibi yaz geldi tatildi memleketti boşa vakit geçmesin. Maddi olarak zorluyor o ayrı tabii![]()
canım benimde yarın 11. günüm. kan vermeye gideceğim doktora. benim ilk 5 gün çok ağrım batmam vardı kasıklarımda karnımda adet ağrıları gibiydi. 8. gündede lekelenme geldi. son iki gündür benimde bulantı ve baş dönmem var. psikolojikte olabilir.. bu süreçte insan çok yıpranıyorAy benim bugün 9 günüm Yarın 10 günüm olacak ve Kasıklarımda çok kötü batmalar var ağrılar var benim feci halde ağrıyor Mide bulantım var baş dönmem var ateşlenmem var yani olabilecek bütün belirtiler bende var ve inşallah tutulmuştur Bebişlerim Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Benim taze transfer diye sormak istedim canım çok geçmiş olsun sıhhatine kavuşmuşsundur inşallahBenim dondurulmuş transferdi canım. Opudan sonra ameliyat olam gerekiyordu o yüzden. Ama 5 gün antibiyotik gibi bi ilaç kullandım evet
Kızlar ben bu progestan fitili kullandım ama ne kadar derine sokmam lazım hayatımda hiç fitil kullanmadım. Aynadan bakınca ucu gözüküyor hala ama yani baya soktum içeri doğru. Çıkmadı da nasıl yapmam lazım gözükmemesi mi lazım acaba
Amiiinn3-5 gün hepsi hikaye tamam ihtimaller değişiyor belki ama yeter ki Allah istesin , olsun ya da olmasın canınızı sıkmayın pozitif olun.. Hepimiz inşallah görürüz pozitifleri![]()
O da ben gibi ısmarlama umutları var.
Eşim azosperm bnm tek trasfer olacak sanırım yarın kontrolde çift trasfer yapabilir miyiz diye soracağım bildiğim kadarıyla beli şartlar varmış 25 yaşındayım bn ilk denemem fakat eşim azosperm olduğu için yani tekrar yapma şansım düşük olabilir sonuçta mikro tese ile sperm bulunmaya çalışacak yaparlarmi bilgisi olan varmı acaba
Ya öyle mi belki de. Olabilir test yaptın mı sencanım benimde yarın 11. günüm. kan vermeye gideceğim doktora. benim ilk 5 gün çok ağrım batmam vardı kasıklarımda karnımda adet ağrıları gibiydi. 8. gündede lekelenme geldi. son iki gündür benimde bulantı ve baş dönmem var. psikolojikte olabilir.. bu süreçte insan çok yıpranıyor
Ya öyle mi belki de. Olabilir test yaptın mı sen
canım benimde yarın 11. günüm. kan vermeye gideceğim doktora. benim ilk 5 gün çok ağrım batmam vardı kasıklarımda karnımda adet ağrıları gibiydi. 8. gündede lekelenme geldi. son iki gündür benimde bulantı ve baş dönmem var. psikolojikte olabilir.. bu süreçte insan çok yıpranıyor
Yok valla cnm şimdi bakıcam çok agrım vardı uyuya kalmışımCanım tabloya baktın mı merak ettim![]()
Yok valla cnm şimdi bakıcam çok agrım vardı uyuya kalmışım
Yarın transferim var dualarınıza talibim
ya yaptım soluk çizgi çıkıyor bakalım yarın sabah kan verecem çok heyecanlıyımYa öyle mi belki de. Olabilir test yaptın mı sen
Ayy çok sevindim silik çizgi değil bariz çizgi var inşallah kan değerlerinde güzel katlanır tebrik ederimKızlar bugun 7 vı gunum silik çizgi varmı ??
Dün düştüm nerdıvende ayagım falan basaöıyotum ona rağmen mucızem benımşe ola bılermı?
Saol canım amın sabah erken vercem kan ınshAllah güzel çıkar aslında zamanı beklıyvekdım dun nerdıvende düşğnce mecbur yapdım ve erken vercem kanAyy çok sevindim silik çizgi değil bariz çizgi var inşallah kan değerlerinde güzel katlanır tebrik ederim![]()
Ya cnmya yaptım soluk çizgi çıkıyor bakalım yarın sabah kan verecem çok heyecanlıyım
canım benide tabloya işlermişsin 5 nisan transfer tarihi, ilk deneme, tek embriyo , sonuç tarihi 15 nisanCanım yeni tabloda gördüm yarınmış transferin dilerim herşey su gibi berrak olsun Rabbim bebişini sıkı sıkı tutunması için yardım etsin inşallah bebişlerinizi alın gelin beraber bekleyelim herşey gönlünüzce olsun inşallah![]()