Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Kızlar yaa siz böyle yağlar çatlaklar kremler konuşurken gevşek gevşek nolacak yeaa anneliğin resmi felan diyordum gülüp geçiyordum 🙄 o iş öyle olmuyormuş iki günde hem göbekten hem bacaktan çatlayınca kendimi bi anda yerlerde hissettim hiç de öyle nolacak yaa değilmiş 🥺 yağlanıyordum ama bu kadar erken de çatlamayı beklemiyordum 😔

Kızlar okuduğuma göre 1.5-2 cm gibi ölçüler baya kısa kalıyor sanırım. Ne kadar dayanır ki acaba bu ölçülerle? Umutvari Umutvari 34 mm iken bile tehlikeli görülüyorsa benim o zaman doğumuma bikaç hafta mı kaldı yani?
Onun durumu rahim ağzının 34 mm olmasından dolayı riskli değil. Plasenta rahim ağzına yakın konumlanmış.
Şimdiye kadar kısalıktan bahsetseydi belki bir çözüm de üretilirdi ya da ona göre ben de normal hayatıma devam etmek yerşne daha dikkatli davranırdım dinlenirdim. Doktoruma güveniyordum ama gerçekten duvara çarptım sanki. O kadar çaresiz hissediyorum ki ne yapacağımı bilmiyorum
Ah canım. Beni bile şok etti burada. Çok haklısın. 😣

Ay canım benm allah bin kere razı olsun içimi az daha ferahlattın ya dmeek ki 4 hafta daha kalabiliyormuş. Çok şükür avantajım şu ki suyum fazlaydı normalden bekledimiz bişeydi ama su patlaması olmadı sızdırıyor şuan olması gereken miktarda suyun dedi perinatolji . Söyledğin gibi öncelik enfeksiyonmuş . Anlayanız vardır belki
Evet kuzu enfeksiyon yüksek çıkmış ama antibiyotikle tedavi edilir. Kuzenimin son haftasına kadar crp değeri 180 küsürlerdeydi hamilelik boyunca antiboyitk kullandı ve gayet sağlıklı bir bebişi var şu an 😍

Evet kuzu enfeksiyon yüksek çıkmış ama antibiyotikle tedavi edilir. Kuzenimin son haftasına kadar crp değeri 180 küsürlerdeydi hamilelik boyunca antiboyitk kullandı ve gayet sağlıklı bir bebişi var şu an 😍
Vallahi sizlerden böyle şeyler duymak kendimi iyi hissettiriyor. Dün ne olduğunu anlamadan sezaryene hazr şekilde buldum kendimi neyse ki ertelendi gün bile dursa kar artık suyum sızması geçer mi ondan çok şüpheliyim

Ay canım benm allah bin kere razı olsun içimi az daha ferahlattın ya dmeek ki 4 hafta daha kalabiliyormuş. Çok şükür avantajım şu ki suyum fazlaydı normalden bekledimiz bişeydi ama su patlaması olmadı sızdırıyor şuan olması gereken miktarda suyun dedi perinatolji . Söyledğin gibi öncelik enfeksiyonmuş . Anlayanız vardır belki
tilyam tilyam a soralım.
Ve bir bilen Umutvari Umutvari
Bende LCW den aldım pijamalarımı işte emzirme süteni iç
Çamaşırı falan kumaşları o kadar güzelki bir bakıj derim. Hastaneye erken yatışım olunca pijamaları giymeye başladım çok memnun kaldım tekrar alacağım
Müsait olursan link at bacım.

Canım benim bebeğin sağlıklı şükür canını sikma en azından doğum tarihini bilmiş olucaksin bende aslan olur diye korkuyorum hep eşim yengeç uysal bı adam oğlumda onun gibi olsun aslanlar biraz sivri oluyo 😂 hem yengec kızları süslü sevgi delisi olur sevmelere doyamazsin bıcır bıcır bişey olur 🥰 inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım aynı zamanda doguracagiz galiba benimde 10 temmuz gosteriyo şuan sende bol bol dinlen kendine çok dikkat et doğuma kadar
Ay çok şükür kuzucum bebişimiz sağlıklı. Belki plesentam da aşağıda olmazdı ama çok yoğun bir işim var acaba ondan mı diyorum kendi kendime. Sürekli ayaktayım. Bi de eşim de ben de çok aşırı sosyal insanlarız bizim evimizden misafir eksik olmaz ya da biz sürekli gezmelerdeydik. Artık her şeye bi ara verdik malesef 😀 yeter ki güzel kızım sağlıkla gelsin 😍 yengeç burcu ile ilgili söylenenler de içimi rahatlattı şu an daha rahatım 🤣 doktora da yükselenini ayarlatırsak tamamdır 🤣🤣🤣

Kızlar kom sitesinden baksanıza güzel gecelik ve pijama var fiyatları da uygun ve kom kalitesi, ben oradan da aldım şortlu bir takım, gecelik 400 tldi evde kullanım için ideal.

Yalnız dikkat edin. Bugün birden ciddili konulara girdik. :eek:

Her geçen gün doğuma yaklaşıyoruz ama bunu bugün daha iyi idrak ettim. Önümüzdeki günlerde de böyle sürprizler olabilir.
Ladyciğim ben de buna dikkat ettim. Artık daha resmi ve riskli dönemlerdeyiz sanırım. Grup konuları bi anda değişti 😅 hepimiz sağlıcakla alalım yavrularımızı kucaklarımıza. Şu ana kadar çok iyi ilerledik. Daha da iyi ilerleyeceğiz inanıyorum 😍😍

Bu arada kızlar şu bir yıl doğum izni olayını tüm haberler paylaştı. Sanırım ciddi 🤣 inşallah allahım yüzümüze gülsün yavrularımıza en azından bi sene kendimiz bakıp büyütelim

Bebek hediyeliği ne düşünüyorsunuz kızlar ya benim kafam karısık mum kolonya fln olabilir kendi yapmak mı sipariş etmek mi güzel model bilenler linklesin 😀
Ben lavanta kesesi düşündüm ama link falan yok henüz. Ay ne bileyim ya çok zor bir konu bazen de ben niye hediye veriyorum yav diye düşünüp vazgeçiyorum 😬

Ben de isimli çikolata yaptıracağım da çikolatayı kendim alıp baskı fln uğrassam mı direk hazır mı alsam içine koydukları nasıl bi çikolata fln diye düşündüm
Ben kendim yapacağım hatta çikolata kutusunu yaptırım bile 🤓kendi tasarımım 😂hediyelikte kolonya ve kavanozda şeker dağıtacağım şekerler de adı yazacak 😅

Eklentiler

• 3bed9476-48ad-4ac7-ab07-c120937ea37b.webp
    3bed9476-48ad-4ac7-ab07-c120937ea37b.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 28
Ben gecelik sabahlik olarak bunlari aldim.
Acikcasi gelince ciceginin buyuklugune biraz bozuldum😂 ama neyseki cikartilip takilabiliyormus😂 birde rahat bir gecelik pijama takimi alirim diye dusunuyorum. Bu fotiiilik olur😂

Bu şu an oluyor mu size dar değil mi Şahsen benim karnım girmez ona :D

Ay çok şükür kuzucum bebişimiz sağlıklı. Belki plesentam da aşağıda olmazdı ama çok yoğun bir işim var acaba ondan mı diyorum kendi kendime. Sürekli ayaktayım. Bi de eşim de ben de çok aşırı sosyal insanlarız bizim evimizden misafir eksik olmaz ya da biz sürekli gezmelerdeydik. Artık her şeye bi ara verdik malesef 😀 yeter ki güzel kızım sağlıkla gelsin 😍 yengeç burcu ile ilgili söylenenler de içimi rahatlattı şu an daha rahatım 🤣 doktora da yükselenini ayarlatırsak tamamdır 🤣🤣🤣
Evet senin hamilelik baya aktif geciyo bacım birazda dinlen diyo bebiş sana artık evladını kucağına aldığında bol bol gezer misafir agirlarsin hem tek çocuk rahat rahat aktivite yapabiliriz 🥰

Bende bunları aldım artı bir tane de beyaz aldım ama onun linki yok mağazadan aldım karşıdan havuzluhan var anne bebek ürünleri dolu ordan bulursam link paylaşırım. Henüz internetten aldıklarım gelmedi bakalım güzelse güncelleme yaparım😅

Back
X