- 8 Ağustos 2011
- 11.517
- 7.760
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #13.461
cumhuriyetin sitesinde gördüm. Ama ayrıntılı bakmadım. Takip edelim ins gerçekleşir ne diyimBunu sadece sabah haber yapıyor başka bir haber kanalında yada başka biryerde yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cumhuriyetin sitesinde gördüm. Ama ayrıntılı bakmadım. Takip edelim ins gerçekleşir ne diyimBunu sadece sabah haber yapıyor başka bir haber kanalında yada başka biryerde yok![]()
Çok iyi almışsın yalnız iyiki çişin gelmişGeçen gün çarşıya bakmaya gidip çişim geldiği için alamadığım lohusa külotlarını az önce bim den 170 tl ye aldım.
Eki Görüntüle 3580398
Benimki biraz şov olduAyyy ben arası 20 ay az diyordum seninki daha da azmış tam ikiz gibi büyürler ama çok güzel![]()
Olsun kendin de alırsın ben de anneannesi olsun çok isterdimYavrumun ne halası var ne teyzesi ne de amcası sadece bir tane dayısı var oda tuncelidebabaannenin ilk ve tek torunu ama gram umrunda değil
![]()
Estağfurullah ne rahatsızlığı ne zaman istersenBir iki hafta içinde seni rahatsız edeceğim inş![]()
Di mi ?Çok iyi almışsın yalnız iyiki çişin gelmiş![]()
28+0 ım haftaya bende başlamayı düşünüyorum yavaştan. Son ana sıkışmayı sevmem. Hazır olsun çantamız beklesin bi kenarda. Bu arada hasta bezini hastane temin etmiyormu? Daha önceki doğumlarımda böyleydi. Hastaneye göremi değişiyor acaba?Di mi ?
Bu arada kendim için hastanede gerekli olabilecek gecelik, iç camaşırı gibi giysileri yıkayıp terlik, tülbent, hasta bezi, göğüs pedi vs ihtiyaçları küçük bi çanta yapmaya karar verdim.
Olası bi erken doğum durumunda, ins olmaz da, bebek giysileri hazır olsa da sonuçta kullanabilecek kadar büyük olmayacağından, anne eşyaları daha elzem oluyor.
Bugün 30. Haftaya giriş yaptım. Bebek eşyalarını da 32 gibi yıkayıp ona da hastane çantası hazırlamayı düşünüyorum.![]()
Evet mantıklı aslında ya ben daha gecelik sipariş vermedim karar veremiyorumDi mi ?
Bu arada kendim için hastanede gerekli olabilecek gecelik, iç camaşırı gibi giysileri yıkayıp terlik, tülbent, hasta bezi, göğüs pedi vs ihtiyaçları küçük bi çanta yapmaya karar verdim.
Olası bi erken doğum durumunda, ins olmaz da, bebek giysileri hazır olsa da sonuçta kullanabilecek kadar büyük olmayacağından, anne eşyaları daha elzem oluyor.
Bugün 30. Haftaya giriş yaptım. Bebek eşyalarını da 32 gibi yıkayıp ona da hastane çantası hazırlamayı düşünüyorum.![]()
Evet. Daha önce doğum yaptığımda bana da hastaneden vermişlerdi. Hiç almadım.28+0 ım haftaya bende başlamayı düşünüyorum yavaştan. Son ana sıkışmayı sevmem. Hazır olsun çantamız beklesin bi kenarda. Bu arada hasta bezini hastane temin etmiyormu? Daha önceki doğumlarımda böyleydi. Hastaneye göremi değişiyor acaba?
Catherines Yumuşak Dokulu Lohusa Elbise -871-greenlıght - Fiyatı, YorumlarıEvet mantıklı aslında ya ben daha gecelik sipariş vermedim karar veremiyorum![]()
Çok tatlışmış ama içi kısa kollu sabahlığa uzun kollu olsa daha iyi olabilir birkaç model baktım sipariş edeyim de deneyeyimCatherines Yumuşak Dokulu Lohusa Elbise -871-greenlıght - Fiyatı, Yorumları
Su geceliğe bayıldım.ama kollarım Doğu Alman milli güreş takımı sporcuları gibi kalın old için güpür kısmı olur mu diye şüphe ettim almadım.
Sen gıcık bi zayıf gebe old için bakabilirsin.![]()
Catherines Yumuşak Dokulu Lohusa Elbise -871-greenlıght - Fiyatı, Yorumları
Su geceliğe bayıldım.ama kollarım Doğu Alman milli güreş takımı sporcuları gibi kalın old için güpür kısmı olur mu diye şüphe ettim almadım.
Catherines Yumuşak Dokulu Lohusa Elbise -871-greenlıght - Fiyatı, Yorumları
Bende düşünüyorum ama hastaneye çok kişi gelirmi bilmiyorum. Mevlüdüde hemen yapmıycam 4-5 ay bi geçsin. Hediyeliği mevlüde yaptırabilirim belki. Ama isimli bi çikolata yaptırcam. Ziyarete gelenlerin ağzı tatlansınBebek hediyeliği ne düşünüyorsunuz kızlar ya benim kafam karısık mum kolonya fln olabilir kendi yapmak mı sipariş etmek mi güzel model bilenler linklesin![]()
Aman Allahım bu nasıl bir lohusa şıklığıBen gecelik sabahlik olarak bunlari aldim.
![]()
Penti Roses Saten Krem Gecelik - Fiyatı, Yorumları
Penti Roses Saten Krem Gecelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Acikcasi gelince ciceginin buyuklugune biraz bozuldum![]()
Penti Roses Saten Krem Sabahlık - Fiyatı, Yorumları
Penti Roses Saten Krem Sabahlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
ama neyseki cikartilip takilabiliyormus
birde rahat bir gecelik pijama takimi alirim diye dusunuyorum. Bu fotiiilik olur
![]()
Cok tesekkur ederim.Aman Allahım bu nasıl bir lohusa şıklığıgüle güle kullan
Çok şıkmış ama yakası benim için açık maalesefBen gecelik sabahlik olarak bunlari aldim.
![]()
Penti Roses Saten Krem Gecelik - Fiyatı, Yorumları
Penti Roses Saten Krem Gecelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Acikcasi gelince ciceginin buyuklugune biraz bozuldum![]()
Penti Roses Saten Krem Sabahlık - Fiyatı, Yorumları
Penti Roses Saten Krem Sabahlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
ama neyseki cikartilip takilabiliyormus
birde rahat bir gecelik pijama takimi alirim diye dusunuyorum. Bu fotiiilik olur
![]()