Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Geçen gün çarşıya bakmaya gidip çişim geldiği için alamadığım lohusa külotlarını az önce bim den 170 tl ye aldım.:KK45:

IMG_5338.webp

Çok iyi almışsın yalnız iyiki çişin gelmiş😀
Di mi ?:-)

Bu arada kendim için hastanede gerekli olabilecek gecelik, iç camaşırı gibi giysileri yıkayıp terlik, tülbent, hasta bezi, göğüs pedi vs ihtiyaçları küçük bi çanta yapmaya karar verdim.

Olası bi erken doğum durumunda, ins olmaz da, bebek giysileri hazır olsa da sonuçta kullanabilecek kadar büyük olmayacağından, anne eşyaları daha elzem oluyor.

Bugün 30. Haftaya giriş yaptım. Bebek eşyalarını da 32 gibi yıkayıp ona da hastane çantası hazırlamayı düşünüyorum. :KK51:

Bu arada kendim için hastanede gerekli olabilecek gecelik, iç camaşırı gibi giysileri yıkayıp terlik, tülbent, hasta bezi, göğüs pedi vs ihtiyaçları küçük bi çanta yapmaya karar verdim.

Olası bi erken doğum durumunda, ins olmaz da, bebek giysileri hazır olsa da sonuçta kullanabilecek kadar büyük olmayacağından, anne eşyaları daha elzem oluyor.

Bugün 30. Haftaya giriş yaptım. Bebek eşyalarını da 32 gibi yıkayıp ona da hastane çantası hazırlamayı düşünüyorum. :KK51:
28+0 ım haftaya bende başlamayı düşünüyorum yavaştan. Son ana sıkışmayı sevmem. Hazır olsun çantamız beklesin bi kenarda. Bu arada hasta bezini hastane temin etmiyormu? Daha önceki doğumlarımda böyleydi. Hastaneye göremi değişiyor acaba?

Evet mantıklı aslında ya ben daha gecelik sipariş vermedim karar veremiyorum 😀

28+0 ım haftaya bende başlamayı düşünüyorum yavaştan. Son ana sıkışmayı sevmem. Hazır olsun çantamız beklesin bi kenarda. Bu arada hasta bezini hastane temin etmiyormu? Daha önceki doğumlarımda böyleydi. Hastaneye göremi değişiyor acaba?
Evet. Daha önce doğum yaptığımda bana da hastaneden vermişlerdi. Hiç almadım.

Ama şimdi hastane çantası için listelerde var. Bakalım gerekse alırız. Yoksa ped koyarım.

Ben gecelik sabahlik olarak bunlari aldim.
Acikcasi gelince ciceginin buyuklugune biraz bozuldum😂 ama neyseki cikartilip takilabiliyormus😂 birde rahat bir gecelik pijama takimi alirim diye dusunuyorum. Bu fotiiilik olur😂

Catherines Yumuşak Dokulu Lohusa Elbise -871-greenlıght - Fiyatı, Yorumları

Su geceliğe bayıldım. 😍 ama kollarım Doğu Alman milli güreş takımı sporcuları gibi kalın old için güpür kısmı olur mu diye şüphe ettim almadım.:KK53:

Sen gıcık bi zayıf gebe old için bakabilirsin. :63:
Catherines Yumuşak Dokulu Lohusa Elbise -871-greenlıght - Fiyatı, Yorumları

Su geceliğe bayıldım. 😍 ama kollarım Doğu Alman milli güreş takımı sporcuları gibi kalın old için güpür kısmı olur mu diye şüphe ettim almadım.:KK53:

Sen gıcık bi zayıf gebe old için bakabilirsin. :63:

Miss Dünya Lissa Dokuma Sabahlıklı Emzirmeye Uygun Hamile ve Lohusa Gecelik Takımı - Fiyatı, Yorumları Şöyle bıseyy

Bebek hediyeliği ne düşünüyorsunuz kızlar ya benim kafam karısık mum kolonya fln olabilir kendi yapmak mı sipariş etmek mi güzel model bilenler linklesin 😀
Bende düşünüyorum ama hastaneye çok kişi gelirmi bilmiyorum. Mevlüdüde hemen yapmıycam 4-5 ay bi geçsin. Hediyeliği mevlüde yaptırabilirim belki. Ama isimli bi çikolata yaptırcam. Ziyarete gelenlerin ağzı tatlansın 🙃 beğendiğim benzer bişey düşündüğüm modeli ekleyeyim. Hatıralarınıda içinde saklarım diye düşündüm 🫠

Eklentiler

• Screenshot_20250327_191342_Instagram.webp
    Screenshot_20250327_191342_Instagram.webp
    42 KB · Görüntüleme: 25
Acikcasi gelince ciceginin buyuklugune biraz bozuldum😂 ama neyseki cikartilip takilabiliyormus😂 birde rahat bir gecelik pijama takimi alirim diye dusunuyorum. Bu fotiiilik olur😂
Aman Allahım bu nasıl bir lohusa şıklığı 😍 güle güle kullan

Çok şıkmış ama yakası benim için açık maalesef 😀

Back
X