Canlar doktordan çıktım. Haberler kötü. Plesenta aşağıda malesef. Tamamen kapatmıyor ama bir kısmı aşağıda kalmış. Detaylıdan bu zamana hiç hareket etmemiş. Artık hareket etmez dedi doktorum. Sezaryen yapacağız dedi. Doğuma tek doktor girmesi yetmiyormuş 2 doktor katılacakmış. Öncesinde acil bi şekilde kan değerlerini yükselteceğiz olabildiğince fazla kanla gireceksin doğuma dedi. Haftaya her ihtimale karşı bi perinatoloğa görün ve plesentanın kanlanma durumuna bakılsın ona göre belki doğumu ben de yaptıramayabilirim dedi. Yenidoğan yoğun bakım ünitesi ve ciddi iyi bir ekibin olması adına 3. Basamak hastane gerekebilir dedi. 38. Haftayı beklemeyiz 37 de alırız prematüreyi kurtarırız inşallah dedi. Bu zamana kadar otur , yat dinlen vs dememişti sadece pilates yasaktı. Şimdi genelde hep dinlenme uzanma pozisyonunda ol dedi. Kanaman olursa hemen doktora git dedi. Çok şükür rahim ağzı uzunluğum detaylıda 35 mm idi şimdi de 34 onda bi sıkıntı yok dedi. Doğum zamanım uygulamaya göre 31 Temmuz-1 ağustos gibi görünüyordu ancak şimdi 8-9 Temmuz gibi falan görünüyor yanlış hesaplamadıysam. Çoğunuzdan geri geliyordum ama şimdi yarınızdan erken doğurabilirim

dün gün içerisindeki ağrılarımdan bahsettim bacağım adla hareket etmiyor dedim. Nst ye bağladı. Hiç bi sorun çıkmadı çok şükür. Ben kendimce 35. Haftaya kadar çalışırım ve bebişime daha çok izin kalır diye düşünüyordum ama 32 den sonra asla izin yok dedi. Hatta ağrın sancın olursa hemen heyet raporu ayarlayım şimdi bile gitme dedi

en ufak ağrıda kanamada hemen gel dedi. Nasıl bir ağrı olmalı dedim. Adet ağrısı gibi olur karnının bi bölgesi semsert olur dedi. Aklınızda olsun

onun haricinde bebeğimiz aylar sonra yüzünü gösterdi. Ağzı burnu çok güzel minik kızımızın. Gelişimi gayet iyi dedi. 800-900 gr arası bir kilo söyledi ama stresten unuttum. Boyu bir hafta ileriden gidiyor hala. Karın çevresi genişliği ve kafa uzunluğu tam haftasında. Muhtemelen sen gibi minyon ama babası gibi de uzun olcak dedi. Şeker korkum geçti o yüzden. Şeker yüklemesi sonucu öğleden sonra çıkacakmış. Bi de bebişim aslan burcu olacak diye seviniyordum ancak sanırım artık yengeç burcu olacak

doktor dedi ki üzülme yükselenini ayarlama şansımız var