- 8 Ağustos 2011
- 11.697
- 8.728
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #13.321
Bacımmm, inan eğilmek benim için suan en büyük sorun. Öne doğru eğilip çorap giymekten tut, çamaşır değiştirmek dert. Anlık müthiş bi baskı oluyor. Koltuğa, klozete oturmak için hani eğilip v seklini alıyorum ya o an ciddi artıyor o his.Kızlar selam. Bugün vajina dudaklarımda aşırı baskı hissi var. Yani böyle ayakkabı giymek için ayağımı kaldıramadım mesela. Bu yeni bir ağrı ya da his değil epeydir vardı aslında ama bugün artık çok fazla olmaya başladı. Yürürken göbeğimi alttan tutma ihtiyacı duyuyorum aşağı baskı yapmasın diye. Yatarken de dönerken aynı yerde yine ağrı baskı devam malesef hiç dönmek istemiyorum. Yatıyorsam ayağa kalkak, ayaktaysam yatmak eziyet gibi bir şey. Biraz evvel pantolonumu giymek için ayağımı kaldıramadım eşim giydirdiyani okey hayat kalitem tabiki düşecek ama acaba rahim ağzım mı kısaldı gibi bi korku düştü içime. 21. Hafta detaylı ultrasonda 35 mm idi. Böyle bir ağrı yaşayan var mı Allah aşkına. Kontrolüm yarın ama bugün acile gideceğim neredeyse
Ben cuma gittim kendi Dr uma. Ve korkumu söyledim. Vajina üstünde müthiş bi bası hissediyorum, korkuyorum bebek mi asagı iniyor, rahim ağzı mı kısaldı dedim. O saniye baktı. 32 mm ölçtü. Hiç onunla ilgili değil. Bebeğin pozisyonu- ağırlığı, biraz idrar yolu enf. Bu gibi sebeplerle bası hissediyorsun dedi. Bundan gayrı kalan sürede bu his artarak devam mı edecek bilmiyorum.

Hem özeldeki Dr dedi bunu, hem de farklı devlet hastanelerinde muayene olduğum farklı Dr lara sordum. Hepsi risk göz ardı edilemez, mecburi sezaryen diyor.Vaov baya da olmuş aradan geçen zaman. Peki özel mi bunu diyen devlet mi? Benim 5. Yılım ilk sezaryenimi olalı nasipse ağustosta doğum var ssvd denemek var aklımda ama siz böyle deyince şuan modum düşmedi değil![]()