Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Zaten biraz önce deli gibi tatlı yedim ben iflah olmam 🤣 ama bugün canımı sıkan bir şey olmuştu akşama kadar ağladım. Ve bebişim hiç hareket etmiyordu. Tatlıdan sonra çok hareket etmeye başladı. İyi ki yemişim ohhhh
Ay bugün duygusal miyiz neyiz bende akşama kadar hatta yarım saat öncesine kadar durup dinlenip her şeye ağladım. Afiyet olsun şekerim. Bende tatlı yedim az önce benim kız kuduruyor 🤣❤️

Ay bugün duygusal miyiz neyiz bende akşama kadar hatta yarım saat öncesine kadar durup dinlenip her şeye ağladım. Afiyet olsun şekerim. Bende tatlı yedim az önce benim kız kuduruyor 🤣❤️
Dolunay mı var retro mu var n’oluyo n’oluyo 🤣 beni yine kayınvalide yordu malesef. Eşim çok anlayışlı olduğu için de hiç bi şey söylemiyorum sessiz sessiz oturmak da moralimi bozuyor devamlı ağlıyorum. Bebişim de etkilendi sanırım. Onu hemen tatlıyla ödüllendirdim 🤣 annesinin güzel kızı beni üzdüklerinde sessiz kalırım ama seni üzmelerine izin vermem gel tatlı yiyelim boşver 🤣

IMG_6788.webp
Sanki şimdiden her yeri kokusu sardı 🙈

Kızlar 25 haftalık hamileyim aşırı nefes sorunu başladı bende üç gündür devam ediyor ve gün boyu sürüyor derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum şimdiden normal mi sizde de oldu mu acaba

Güreş müsabakasına hazır sayılırım, totomu, bacaklarımı göbüşümü yagladim rahatça uyuyabilirim.artik, bakalım bu işin sonu nereye varacak 😂😂
Hic birşey sürmeye başlamayan ben peki 😂 muhtemelen durup durup son haftalarda çatlıycam al başına belayı 😂

Börek hamilelikte gelenlere cıkarıp koydum hep iyi oldu sarmaya hiç uğraşmadım, annem sulu köfte yapıp koymustu o da hemen hızlı yemek için çok pratik oldu yine yapcam inşallah ve kavurma düşünüyorum ya hem pratik hem lezzetli emzirirken de besleyici olur
Benim de hep yemek var ama bize kadar mesela 🤣

Karnıyarık, sarma, sulu köfte, içli köfte yapıp koymuştum misafire de alıveririm artık börek bunları biz yeriz 🙈🤣

Benim de hep yemek var ama bize kadar mesela 🤣

Karnıyarık, sarma, sulu köfte, içli köfte yapıp koymuştum misafire de alıveririm artık börek bunları biz yeriz 🙈🤣
Filenin donmuş bazı ürünleri güzel oluyor yuvalama sı, lahmacun u da iyi falafel köfte de iyiydi deneyebilirsinn😀

Hahahaha ben de yanlış yapıyormuşum 🤣🤣 alıntı kısmına hiç tıklamıyorum direkt yorumlar kısmına tıklayıp öyle yapıyorum 🤣 ama ilk üye olduğumda bilmediğimden sürekli alıntıya tıklamışım. 2 sene öncesinin alıntıları duruyor 🤣🤣🤣
Aa bende yanlış yapıyormuşum direkt yorumla yapıyordum 😁

Dolunay mı var retro mu var n’oluyo n’oluyo 🤣 beni yine kayınvalide yordu malesef. Eşim çok anlayışlı olduğu için de hiç bi şey söylemiyorum sessiz sessiz oturmak da moralimi bozuyor devamlı ağlıyorum. Bebişim de etkilendi sanırım. Onu hemen tatlıyla ödüllendirdim 🤣 annesinin güzel kızı beni üzdüklerinde sessiz kalırım ama seni üzmelerine izin vermem gel tatlı yiyelim boşver 🤣
Ay ne bileyim ne oluyor kuzum bugün biraz sinirli+duygusalım. Hadi bana bakma. Nedir bu kayinvalidelerin gelinden istedikleri anlamadım üzmekten ne anlıyorlar 🙄 ama bence eşine söyle bilsin içine atıp durma stresi bebeğe yaşatma kuzum. ❤️😘 En güzeli bebeğini üzmelerine izin verme ye tatlıyı sevinsin cimcime 🤣 🤣 ❤️

Benim yemeik sebzem falan varda ben de misafirlik ya da yemek canım çekmez, kaç gün dışardan yenir diye söyle börek dolma minvalinde birşeyler yapacağım, şimdi biber ayikaldim suya yaprak koyacağım sabah kalkınca bunları sarıp dolduracagim,
Böreklik yufka aldım onu halledicem peynirli ve ıspanaklı
Dere otlu lorlu minik poğaça yapicam

Başka ne konulur bilmiyorum börek falan koyuyorum dondurucuya da kek tatlı kurabiye tarzını hep anlık yapardim, yapısı bozulmayan çıkarıp pişirilen tarif varsa bildiğiniz alırım yani tarif 😂
Ben börek ve kurabiye düşünüyorum da bir yanım kurabiyeye olumsuz bakıyor pişen ürünü buzlukta sevmediğimden dolayı..

Bide görümcemin kurbandan önce, kızkardeşimin kurbandan sonra düğünü var şuan ki tempom hep onlarla, görümcem Almanya’ya gidecek onun burada çeyiz serme düzen kurma işi yok ama kızkardeşimin çok detaylı işleri var bi elim hep onunla elimden geldiğince..
Kendime sıra getirdiğimde ilk iş detaylı temizlik sonrası buzluk çalışması bakalım Rabbim güç kuvvet versin cümlemize..❤️

Daha bebişime alışverişe bile fırsatım olmadı bu hafta başlayacağız bakalım ona da heyecanlıyım ❤️🫠

Ben börek ve kurabiye düşünüyorum da bir yanım kurabiyeye olumsuz bakıyor pişen ürünü buzlukta sevmediğimden dolayı..
Pişmeyen kurabiye buldum ben strece sarıp buzluğa atılıyor, çıkarıp yarım saat durdurulup dilimlenip pişiriliyor, bı bakayım da atarım sana da

Son düzenleme:
Kızlar ben progestan içip içmediğimi hatırlamıyorum ya şaka gibi.
Multivitamin içtim diğerini içtim mi bilmiyorum.
Geçen eczacı bana çarşambaya kadar var görünüyor demişti progestan için
Son tablette de 5 tane var
Çıkamadım işin içinden
Benim hafıza yerlerde..

Kızlar ben progestan içip içmediğimi hatırlamıyorum ya şaka gibi.
Multivitamin içtim diğerini içtim mi bilmiyorum.
Geçen eczacı bana çarşambaya kadar var görünüyor demişti progestan için
Son tablette de 5 tane var
Çıkamadım işin içinden
Benim hafıza yerlerde..
Gebeligimin ilk haftalarında progestani 2 içiyordum sabah ve akşam icmende bı sakınca olmaz bence ama ilacı hangi gün aldığını biliyorsan o tarihten say bende unutunca öyle yapıyorum çünkü

Back
X