Allah hepimizin yardımcısı olsun evde bebişi olanlara ise torpil geçsin inşallah

şuan ayağımda sallarken yazıyorum bu satırları 40 dk ya da ablası gelecek okuldan ve ev darmadağınık mutfak bulaşık dolu makineler boşalacak çamaşırlar katlanıp yerleştirilecek. Süpürme silme işini zaten gözüme bariz birşey girmedikçe yapmıyorum yapamıyorum. Bir yandan da altıma yapıyorum
Günlerdir hiçbir doktor eczacı bana fayda olmadı en son kadındoğumcuma gidip onun onayı ile perebrona izin çıktı günde 2 kez. Eve gelir gelmez içtim ve işe yaradı. Zyrtec perebron birlikte kullanacağım sabah akşam.
Allah sağlığımıza zeval vermesin de güç kuvvet versin bizlere. Basit gibi görününen bir öksürük beni günlerdir o kadar yordu ki. Eski halime şükrettim
Bebiş 28+2 itibariyle 1186 Gr 35,7 cm haftasıyla uyumlu ilerliyor çok şükür. Ben kilo almıyorum ama adam akıllı beslenmiyprum da. 1 haftadır bulantılar hortladı saçma sapan şekilde geçiştiriyorum yemekleri.
Gece olan ağrılarımı anlattım idrar istedi zaten yarın tarama testlerim var deyince yarın yaptır sonra gönder bakalım dedi. Bu süreçte magnezyum progestan kullanacağım.
Rahim ağzını ölçtü 37mm olmuş 21. Haftalıkken 43mm ölçülmüştü.25 altında olursa sıkıntı olur şimdilik iyi dedi.
Duruma göre 28 Nisanda tekrar görelim dedi kontrol dahilinde