Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla benimki de yan duruyormus. Doktorum öyle dedi. Dedim ki yolda yürümek bile zor karnım kasılıyor adım atamıyorum zorlanıyorum acıyor falan dedim baskı yapıyordur dedi. Yan duruyor bebeğin dedi. Herkesin ki ya baş aşağı durur ya oturur pozisyonda durur benimki yan duruyormus sağolsun daha gelmeden beni zorluyor cadı gelince ne yapacak Allah bilir
Günaydın arkadaşlar hepinize güzel sağlıklı haftalar günler diliyorum hepbirlikte inşallah troid ilacı kullanan varmı canlarım 25.haftam 3. 63 çıktı doktor ne içiyorsan devam et dedi dahiliye ben 50 lik içiyorum sizce çokmu baktım nette çok az yüksek diyor
E yaylar işte bayılıyorum yaylara biz keyfine en düşkün burçlardan biriyiz ama çok da iradeliyiz gurur duydum seninle camım benim. Herkes fosur fosur içerken ben kıyamadım ama gala canım çok sigara da istiyor sende de var mı bu durum ? Bu tatlı konusuna dur dememiz gerekiyor ama gerçekten.
Off al bendende o kadar bı an evvel emzirme zamanı da gelip geçse diye hayal kuruyorum 28 yaşındayım bari bu kadar icmemisken 2. Yi de yapayım diyorum bide sonra aralıksız devam
Kız hepiniz de bıraktınız mı ya öğrenince vallahi helal olsun hepinize sonra cennet annelerin neden ayaklarının altında işte. Bu fedakarlığı insan kendine yapmıyor içiyor ama bebek olunca kendinden direk vazgeciyor.