Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Evet kesinlikle birkaç zıbın daha almak gerekiyor.
Uzun kollu da gerek. Ben de karışık alıyorum.
Ah bana da veren olsaydı keşke. Saolsunlar.. Dediğin bir ay bile giyilmeden küçülecek şeyler old için elim hiç gitmiyor 0-3 aya. daha çok 3-6 ay alıyorum.

Avm ye döndüm 3 tane daha 1-3 ay zıbın aldım şimdi.

Biberon kızımda hiç almadım. Lazım da olmadı ya, şimdi alınca Allah niyetime göre durum yaratmaz diye dua ediyorum.

Aldığım biberon bu.

Kızlar ya şaka maka 3 ay kaldı bir şey kalmadı. Güldük eğlendik de. Ben artık korkmaya başladım yavaştan. Şöyle 3 ay beni uyutsalar sonra uyandırıp bebeği kucağıma verseler ne güzel olur.
Ya ben sıcaklardan çok korkuyorum. Yazın zaten cıvık cıvıklığını sevmiyordum. Koca karnımızla sıcaklarda napıcaz bilmiyorum. 1 aya taşınıcaz. Taşınır taşınmaz klima alıcam bebek arabasından önce

Bana aa hamile misin diyorlar çok canım sıkılıyor. Sanki bira göbeğiyle geziyorum.
Annemin bi hikayesini anlatayım.

Adamın biri köylüsüyle karşılaşmış.
Demiş ki “Sizin geberen at duruyor mu ?”
Köylüsü de, “Madem biliyorsun öldüğünü, neden soruyorsun?” demiş.
Adam cevap vermiş. “Laf olsun konuşalım”

Şimdi gerçekten laf olsun diye konuşuyor bazı insanlar

Kardeşim de bana kollarını beline koy dedi saf gibi koydum, şimdi tam iki kulplu testi oldun dedi
Uyyyy!
Kardeş kardeşe de bunu yaparsa …
Kızlar ya şaka maka 3 ay kaldı bir şey kalmadı. Güldük eğlendik de. Ben artık korkmaya başladım yavaştan. Şöyle 3 ay beni uyutsalar sonra uyandırıp bebeği kucağıma verseler ne güzel olur.
Sana yine Dr umun bi sözüyle cevap vereceğim.

Ben kızımda 38. Haftaya geldim doğmadı.
39… 40… Yok gelmiyor. Hem deli gibi doğsun istiyorum, hem de miad dolup gelmeyince geriliyorum. Bebek 4 kg üstü. Geçen her gün stresimi artırıyor.

Dedim ki; dr hanım bu bebeği ben nasıl doğuracağım ?

Başını kaldırdı, yüzüme baktı ve bilge bir şekilde cevap verdi:

“Lady o bebek bir şekilde oraya girdi ve şimdi de el mecbur, bir şekilde oradan çıkacak.”

Çok mantıklı.
Sıcak gelmeden klima işini halletmeli. Hem fiyatlar coşacak hem de yoğunluktan dolayı servisin gelip bağlaması uzun sürecek.

Ben bugün koca göbeğim için büyük beden hamile tshirtleri aldım.
Dün de gardropta var olan tüm gömlek tuniklerimi kaldırdım. Çünkü göbek kısmından dar oluyor hepsi. Yazlıklardan çıkardım. Bol giymenin nimeti, zara ve lcw tuniklerim vardı öyle rahat oldu ki Hamile elbiselerimin etekleri uzun. Ölçü aldırayım. Makinede katlayıp onlara gecicem.

Son düzenleme:

Allah seni bende stres yaptın diye iş buluyorum sana eşya almadın mı yıka ütüle doldur çantan hazır olsun gerisi hallolur çok dert etme , bende yarın yikayacagim ertesi gün utulerim böyle böyle halledicez
Ben de alışveriş tamamlıyorum şimdi çantam hazır sayılır. Son bir kaç parça kaldı bakalım. Onlar da gelsin yıkama utulemeye geçeceğim. Ama erken gibi geliyir bana da. İlkini 41+0 da dogurunca baya erken geliyir

Valla bende hiç bir hazırlık yapmadım desem yeridir.. Bir tane hastanede giymek için pijama aldım hepsi o. Bir de babam almıştı bir şeyler bebeğe. O kadar. Daha hiç bir şey almadım. Ne bileyim ya daha 3 ay var ya alırım yaparim modunda geziyorum. Neden böyleyim bende bilmiyorum. Kvdem alacak bir şeyler öyle dedi. Beraber gidip bakacağız eksiklere. Hastane çıkışı falan alacak. Bende şampuan losyon falan alacağım. Zaten çoğu şey kızımdan kaldı. Son aya doğru onları çıkarıp yıkayıp koyacağım. Emzirme ve alt değiştirmeye gelince bir iki video izle. Zaten hastanede de gösterirler nasıl emzirecegini. Alt değiştirmeyi de bir şekilde öğreniyor insan kuzum merak etme. Annelik duygusuyla her şeyi öğrenip anlıyorsun yavaş yavaş.

Dediğin gibi aslında çok erken.

Misal erken gelse bebek, zaten o hazırladığımız şeylerigiyecek durumu da olmaz.
Ben hevesten yıkayıp çanta yapacağım.

Kızlar bu arada göbeginiz ne alemde? Benim geçenlerde göğüslerimin altına kadar şişti. Şimdi daha aşağı inmiş görünüyor. Uygulamadan bu haftanın yazısını okudum geri iner falan yazıyor orada da. Sizinkiler nasıl?

Bende 40+6da doğurdum o yüzden amann daha var diyorum, ikinciler kızlar daha erken gelir diyorlar, neyse hazır olalim da gerisi nasip diyelim

Sabahlari daha yumuşak aşağıda gibi, akşama gerilip memitolarla birleşiyor

Benimkide seninkinden
39 la baslamistim.Bagirsak enfeksiyonu gecirmistim ilk haftalarda 37 ye dusmustum
Simdi 47 yim ilk etapta cok geriden baslamasak sana cok kizardim ama iyi oldu vucudun topluyor direncin yerine geliyor diyor hep
Anammm 47 mi
Kız sen buna kilo mu diyorsun

Maşallah
Gözün aydın canım benim

Ayyy ben 71 ile hamile kaldım 77 yim ben de 10 11 e razıyım gerçekten mükemmel olur
Bende şuan aynı kilodayım seninle
Daha fazlası olmasın inşallah zaten şu diyetten pek alacağımı da düşünmüyorum ama tabi arada doymuyorum gerçekten açım açım diye geziyorum evde ağzıma bir şeyler atıyorum ama yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…