- 27 Ekim 2023
- 3.284
- 5.468
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #11.561
24 ye çağırdı ama gitmedim 25te oldum ben, ilk ve ikinci arasında en az dört hafta olması gerekiyorTetenoz aşınızın ilk dozunu kaçıncı haftada
Oldunuz acaba?
Evet kesinlikle birkaç zıbın daha almak gerekiyor.Oh ne güzel tasnif etmişsin ben de bugün yaptım aynı şeyi. 0/3 ay için bir kaç zıbın da iyi olabilir ben üç tane de ince uzun kollu zıbın aldım Yenidoğan her ihtimale karşıbelki akşamları serin olir ya da dışarı çıkarsa güneşten korusun diye
Ah bana da veren olsaydı keşke.Bende siveno deterjan, şampuan, biberon temizleme deterjanı almıştım bugün geldi. Birazdan şampuanı kendimde deneyeceğim
0-3 ay için ben 5-6 tulum aldım, bir sürü de arkadaşım verdi ama hala yetmezmiş gibi geliyor. Sadece 20 gün giyebilecekmiş çevremdeki herkes alma diyor o yüzdenparamı başka şeylere harcayarak kendimi durduruyorum
Biberon için hangi marka aldın kuzucum ? Yenidoğan için arkadaşım ve kuzenim iki farklı marka önerdi. İleri dönem için de phlips avent ürünleri al dediler. Ürünler şunlar. Anti kolikmiş sanırım. Alınır mı bilemedim yoksa direkt avent mi alsam ?
Ya ben sıcaklardan çok korkuyorum. Yazın zaten cıvık cıvıklığını sevmiyordum. Koca karnımızla sıcaklarda napıcaz bilmiyorum. 1 aya taşınıcaz. Taşınır taşınmaz klima alıcam bebek arabasından önceKızlar ya şaka maka 3 ay kaldı bir şey kalmadı. Güldük eğlendik de. Ben artık korkmaya başladım yavaştan.Şöyle 3 ay beni uyutsalar sonra uyandırıp bebeği kucağıma verseler ne güzel olur.
Bugün bu kardeşinize penguen dediler
Annemin bi hikayesini anlatayım.Bana aa hamile misin diyorlar çok canım sıkılıyor. Sanki bira göbeğiyle geziyorum.
Uyyyy!Kardeşim de bana kollarını beline koy dedi saf gibi koydum, şimdi tam iki kulplu testi oldun dedi
Sana yine Dr umun bi sözüyle cevap vereceğim.Kızlar ya şaka maka 3 ay kaldı bir şey kalmadı. Güldük eğlendik de. Ben artık korkmaya başladım yavaştan.Şöyle 3 ay beni uyutsalar sonra uyandırıp bebeği kucağıma verseler ne güzel olur.
Çok mantıklı.Ya ben sıcaklardan çok korkuyorum. Yazın zaten cıvık cıvıklığını sevmiyordum. Koca karnımızla sıcaklarda napıcaz bilmiyorum. 1 aya taşınıcaz. Taşınır taşınmaz klima alıcam bebek arabasından önce
O kadar hazır hissetmiyorum ki kuşum, ne çanta hazırladım ne doğru düzgün emzirmeyi alt değiştirmeyi ilk yardımı öğrenebildim. Bazen erken doğum yapanları görüyorum 31. haftada falan. Aklım çıkıyor 3 ayda neyi yetiştireceğiz
Ben de alışveriş tamamlıyorum şimdiAllah seni bende stres yaptın diye iş buluyorum sanaeşya almadın mı yıka ütüle doldur çantan hazır olsun gerisi hallolur çok dert etme , bende yarın yikayacagim ertesi gün utulerim böyle böyle halledicez
Valla bende hiç bir hazırlık yapmadım desem yeridir.. Bir tane hastanede giymek için pijama aldım hepsi o. Bir de babam almıştı bir şeyler bebeğe. O kadar. Daha hiç bir şey almadım. Ne bileyim ya daha 3 ay var ya alırım yaparim modunda geziyorum. Neden böyleyim bende bilmiyorum. Kvdem alacak bir şeyler öyle dedi. Beraber gidip bakacağız eksiklere. Hastane çıkışı falan alacak. Bende şampuan losyon falan alacağım. Zaten çoğu şey kızımdan kaldı. Son aya doğru onları çıkarıp yıkayıp koyacağım. Emzirme ve alt değiştirmeye gelince bir iki video izle. Zaten hastanede de gösterirler nasıl emzirecegini. Alt değiştirmeyi de bir şekilde öğreniyor insan kuzum merak etme. Annelik duygusuyla her şeyi öğrenip anlıyorsun yavaş yavaş.O kadar hazır hissetmiyorum ki kuşum, ne çanta hazırladım ne doğru düzgün emzirmeyi alt değiştirmeyi ilk yardımı öğrenebildim. Bazen erken doğum yapanları görüyorum 31. haftada falan. Aklım çıkıyor 3 ayda neyi yetiştireceğiz
Dediğin gibi aslında çok erken.Ben de alışveriş tamamlıyorum şimdiçantam hazır sayılır. Son bir kaç parça kaldı bakalım. Onlar da gelsin yıkama utulemeye geçeceğim. Ama erken gibi geliyir bana da. İlkini 41+0 da dogurunca baya erken geliyir
Bende 40+6da doğurdum o yüzden amann daha var diyorum, ikinciler kızlar daha erken gelir diyorlar, neyse hazır olalim da gerisi nasip diyelimBen de alışveriş tamamlıyorum şimdiçantam hazır sayılır. Son bir kaç parça kaldı bakalım. Onlar da gelsin yıkama utulemeye geçeceğim. Ama erken gibi geliyir bana da. İlkini 41+0 da dogurunca baya erken geliyir
Sabahlari daha yumuşak aşağıda gibi, akşama gerilip memitolarla birleşiyorKızlar bu arada göbeginiz ne alemde? Benim geçenlerde göğüslerimin altına kadar şişti. Şimdi daha aşağı inmiş görünüyor. Uygulamadan bu haftanın yazısını okudum geri iner falan yazıyor orada da. Sizinkiler nasıl?
Anammm 47 miBenimkide seninkinden
39 la baslamistim.Bagirsak enfeksiyonu gecirmistim ilk haftalarda 37 ye dusmustum
Simdi 47 yimilk etapta cok geriden baslamasak sana cok kizardim ama iyi oldu vucudun topluyor direncin yerine geliyor diyor hep
MaşallahValla işte en başta verdim sonra aldım derken bu kiloya geldik Dr da alayım diye gözümün içine baktı. Zayıf annelerimize ye diyoruz biz dedi kg verdiğim zaman yemiyor musun hiç yemek dedi öyle böyle derken 58i gördük
Kizz sende Allah aşkına 39 ne kilo mu. Kilocuk.47 de öyle zayıfsın yani maşallah tabi doktorun kg al der sana kuzum
Sağol kuzum benim çok şükür bin şükür güzel haberler aldıkşeker yüklemesi de güzel geldi içim rahatladi bugün. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız minik kuzuları kucağımıza
Canım çok ama çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına , gözün aydın en sağlıklı şekilde gelsin minik
Cok şükür ladyim sonuçlar temizmis evet doktor da aramış eşimi. Üstümden yük kalktı yani.Aynen kesinlikle istisna ya
Lincleyip zorbalamalik bikac kişi var burada elli kilo altı benim de gözüme batıyorAnammm 47 mi
Kız sen buna kilo mu diyorsun
Bende şuan aynı kilodayım seninleAyyy ben 71 ile hamile kaldım 77 yim ben de 10 11 e razıyım gerçektenmükemmel olur
Hahaha kesinlikleLincleyip zorbalamalik bikac kişi var burada elli kilo altı benim de gözüme batıyor
Maşallah diyelim de bizde hemen veririz inşallah doğumdan sonraHahaha kesinlikle
Kız bunlar birde ona kilo diyor bari bizleri düşünün bacılar biz ne haldeyiz
Amin amin inşallahMaşallah diyelim de bizde hemen veririz inşallah doğumdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?