Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    39
Günaydın kızlar, sabah kahvaltıdan sonra bulantı atakları yaşarken akşam yemekte ne yesem diye deliriyorum, böyle saçma sapan her şeyi yiyorum, tabii ki sonra acısını çekiyorum ama midem bulanmıyor pek, gündüz bulantısı ne zaman geçer ya ortalama?
Benim de gündüz bulantım iki gündür yok akşam başladı ama az az yani bir saat falan bulanıp geçiyor doktorum genelde 14. Haftada en geç biter dedi

Merhaba kızlar ben 10.haftadayım. İkili test veya fetal yaptırmayan var mı? Ben yaptırmayı düşünmüyorum, ultrason muayenelerinde inşallah bir sorun görülmezse yaptırmak istemiyorum. Benim gibi düşünen var mı?

Merhaba kızlar ben 10.haftadayım. İkili test veya fetal yaptırmayan var mı? Ben yaptırmayı düşünmüyorum, ultrason muayenelerinde inşallah bir sorun görülmezse yaptırmak istemiyorum. Benim gibi düşünen var mı?
Ben yaptırmadım canım. İlk çocuğumda da yaptırmamıştım. Herkesin kendi tercihi tabi ki .

Benim de gündüz bulantım iki gündür yok akşam başladı ama az az yani bir saat falan bulanıp geçiyor doktorum genelde 14. Haftada en geç biter dedi
Teşekkür ederim canım, önceki gebelikte 16 dan sonra geçince ne bileyim dayanamıyorum demek istemiyorum ama böyle de olmuyor işte, yine de çok şükür 😀

Ben öncekinde fetal dna yaptırmadım bunda da yaptırmadım, ama ilkinde ikili test yaptırdım çünkü kanama alanı falan olmamasına rağmen sürekli kanamam vardı, bunda da riskli gebe olduğum için yaptıracağım ama herkesin kendi tercihi ❤️🌸

Kızlar günaydın, umarım yardımcı olabilecek birşeyler söylersiniz mahvoldum çünkü… boğaz ağrım var çok şiddetli sanki kesikler var orda sadece parol içiyorum ama etki etmiyor 4-5 gündür böyle bu saatte boğaz ağrıma uyandım pastil alabilen var mı veya bi önerisi olan var mı perişan oldum
Dediğiniz gibiyse tonsilit olabilir dr a bir görünün bence bazıları antibiyotiksiz geçmiyor. Beyazlık görünmüyorsa soğanı rendeleyip biraz suyla karıştırıp kaynatın bal katın rahatlatır biraz.

Yaptırmadım. İkili test için sadede ense kalınlığına bakıldı kanını vermedim. Fetali de yaptırmadım. Bazısı bir sorun varsa bilmek istiyor, bazısı bir sorun varsa sonlandırmak istiyor. Bazısı da hiç bilmek istemiyor tercih meselesi ☺️

Günaydın
Fetal DNA yaptirmayacagim .İkili testi de yaptırmamaya karar verdim ama yine doktora soracağım.Onceki ikili testi yaptirdigimda 28 yaşındaydım risk çıktı ama oğlum sağlıklı doğdu.Simdi de risk cikacagina eminim yaş faktörü de var ,39 yaşındayım .O yüzden yaptırmayayim diyorum

Kızlar günaydın, umarım yardımcı olabilecek birşeyler söylersiniz mahvoldum çünkü… boğaz ağrım var çok şiddetli sanki kesikler var orda sadece parol içiyorum ama etki etmiyor 4-5 gündür böyle bu saatte boğaz ağrıma uyandım pastil alabilen var mı veya bi önerisi olan var mı perişan oldum
Bal,zencefil,zerdeçal karıştırıp yemeyi öneriyorlar boğaz için. Zencefil ve zerdeçalın zararı yok diye biliyorum yine bi araştırın tabi.

Günaydın
Fetal DNA yaptirmayacagim .İkili testi de yaptırmamaya karar verdim ama yine doktora soracağım.Onceki ikili testi yaptirdigimda 28 yaşındaydım risk çıktı ama oğlum sağlıklı doğdu.Simdi de risk cikacagina eminim yaş faktörü de var ,39 yaşındayım .O yüzden yaptırmayayim diyorum
ben şöyle düşündüm eğer ikilide risk çıkacak olursa eğer ense kalınlığı veya burun kemiğinden de ultrasonda kendini gösterir. Zaten 3 trizomi bakılıyor sadece ikilide sanırım. Kan akımı falan da dopplerde gözüküyor diye biliyorum. O yüzden detaylı ultrason ve muayeneler yeterli geldi bana da. Tabi herkesin kendi tercihi 🙏🏻

E Eylulde_gel eğer gebelik sonlanmayacaksa birçok operasyonda zaten anne karnında yapılmıyor çoğu doğduktan sonra yapılıyor. Yani Allah korusun kalp, organ rahatsızlıkları vs. Bilemedim ben de o yüzden. Sağlıkla sıhhatle gelsin hepsi inşallah 🙏🏻

Kızlar selam bende 12+3üm şuan bulantılarım son bir haftadır coook azaldı sadece koku duyarlılığım devam ediyor özellikle et ciğer tarzı kokulara gelemiyorum ama onun dışında yemek yiyememe durumum gecti gibi insallah geri gelmez, göğüs hassasiyeti de çok azaldı nerdeyse yok gibi normal mi acaba 😵‍💫 bir de ilk defa suan bebeğin olduğu taraflarda içten seğirmeler oluyo hiç geçmedi ama gaz gibi değil açıklayamıyorum böyle devamlı bi hareket var baya derinlerde tarif de edemiyorum ilk gebeliğim kilom orta hatta kilo da verdim bu kadar erken hissetmem mümkün mü sizce bence cok erken çünkü ama anlayamadım da 🤓

Kızlar selam bende 12+3üm şuan bulantılarım son bir haftadır coook azaldı sadece koku duyarlılığım devam ediyor özellikle et ciğer tarzı kokulara gelemiyorum ama onun dışında yemek yiyememe durumum gecti gibi insallah geri gelmez, göğüs hassasiyeti de çok azaldı nerdeyse yok gibi normal mi acaba 😵‍💫 bir de ilk defa suan bebeğin olduğu taraflarda içten seğirmeler oluyo hiç geçmedi ama gaz gibi değil açıklayamıyorum böyle devamlı bi hareket var baya derinlerde tarif de edemiyorum ilk gebeliğim kilom orta hatta kilo da verdim bu kadar erken hissetmem mümkün mü sizce bence cok erken çünkü ama anlayamadım da 🤓
Benim ikinci gebelik olduğu için seğirme hissediyorum ben çok erken olduğunu düşünmüyorum ama tabii ki hareketlerini hissetmek mümkün değil çok küçük ve güçsüz, sadece o kısımda yattığımda çook nadir hissediyorum. Annem falan da hissedermiş normal diyo 😀

Benim ikinci gebelik olduğu için seğirme hissediyorum ben çok erken olduğunu düşünmüyorum ama tabii ki hareketlerini hissetmek mümkün değil çok küçük ve güçsüz, sadece o kısımda yattığımda çook nadir hissediyorum. Annem falan da hissedermiş normal diyo 😀
Ay çok heyecanlandım hala suan devam ediyo yani tam hareket değil tabi de böyle seğirme gibi çok garip allahım çok duygulandım ya 🥹🥹🥹

ben cinsiyeti nipt ile ogrendim de son doktor randevum 13+0’daydi ama hesaplamalara gore 13+6 gorunuyordu, doktor kesin olmamakla birlikte tahminde bulunabilirdim dedi, tam iki bacak altindan goruntu aldi, bildiginiz erkek duruyordu bence 😂 dolayisiyla bir hafta once 14+1 olsa tahminleme ihtimali var gayet, olabilir bence, insan dayanamiyor cunku degil mi ☺️
Ayyy ne güzel erkenden öğrenmişsin ama erkek bebeklerinki daha çabuk belli oluyor galiba 😂 Evet ya dayanamıyorum ama bir yandan da bir haftadan ne olacak diyorum sanırım beklicem ama aşırı zor gerçekten 🥲🥲

Kızlar bi şey sorucam. Bayramın üçüncü gününden beri karnımda bilhassa sol alt kısımda sancım var. Bir gün olup geçse önemsemem ama baya uzun sürdü. Doktora sordum kanaman yoksa idrarında da yanma yoksa normal dedi ama bana hiç normal gelmiyor ya böyle uzun süre sancısı olan var mı? Çok dayanılmaz değil ama rahatsız edici yani. Rahmin dışında kist var benim acaba ondan mı diye düşünüyorum ama tedirginim biraz. Olmadı randevu alıp yarın bi görüneceğim.

Bende yaptırmadım

Back
X