- 10 Mayıs 2022
- 1.422
- 1.763
- 63
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #11.601
Kızım olursa net Eylül dü ismiAy evet arkadaşım da telefonuna öyle kaydetmiş beni
oy annesi ne güzel tam yazlık püfür püfür giysin monnuşummmmbu biberonu da çok övmüşler şimdi yorumlarını okudum 3 seçeneğim vardı artık 4 e çıktı
ayyy biz hala karar veremedik isimeeee delireceğimgüzel kız ismleri önerilerine açığız teyzeleri.
Hanımlaaar hanımlar herseyi konuştuk isimleri konuşmadıkisimlerde karar verebildimiz mi...
Biz uzun uğraşlar sonrası karar verdik sonunda en zoru isim oldu benim icin nedense
Metedüşündük daha da degistirmeyiz sanırım
Çok güzellllEşim Yiğit Alp diye tutturdu bende ses etmedim inşallah yiğit alp olacak
Kızım olsa defne yada masal koyacaktımAy evet arkadaşım da telefonuna öyle kaydetmiş beni
oy annesi ne güzel tam yazlık püfür püfür giysin monnuşummmmbu biberonu da çok övmüşler şimdi yorumlarını okudum 3 seçeneğim vardı artık 4 e çıktı
ayyy biz hala karar veremedik isimeeee delireceğimgüzel kız ismleri önerilerine açığız teyzeleri.
Çok güzelmiş bayıldım güle güle giysin inşallahBen temudan bayaaa bisey aldım hepsi mükemmel geldi. Ama favorim bubu sabah geldi en sona bunu bırakmışlar heyecanla bekledim sanki ben giycekmisim gibi
Sorma bende öyle doymuyorum hep tatlı istiyorum hep çişim var zormuş hamilelik ya buBende şuan aynı kilodayım seninle
Daha fazlası olmasın inşallah zaten şu diyetten pek alacağımı da düşünmüyorum ama tabi arada doymuyorum gerçekten açım açım diye geziyorum evde ağzıma bir şeyler atıyorum ama yetmiyor
Çok çok sagol canımmÇok basit canım biz YouTube den izledik bir kere de kurduk
Linki attım bizimki bu izle istersen
Bizimde yeni netleştiHanımlaaar hanımlar herseyi konuştuk isimleri konuşmadıkisimlerde karar verebildimiz mi...
Biz uzun uğraşlar sonrası karar verdik sonunda en zoru isim oldu benim icin nedense
hehehehehe burda epey adaş olacak galiba emir ve han yoğunluktaKız oğluşlar adaş sayılır
Nasipse Eda olacak kısa ve özHanımlaaar hanımlar herseyi konuştuk isimleri konuşmadıkisimlerde karar verebildimiz mi...
Yaaaa bu kadar olurKızım olursa net Eylül dü ismibana kız ismi bulmak daha kolay geldiği için belki de erkek ismi de çok tıkandım Eylül ismi de hep çok hoşuma gitmiştir
Dediğin gibi aslında çok erken.
Misal erken gelse bebek, zaten o hazırladığımız şeylerigiyecek durumu da olmaz.
Ben hevesten yıkayıp çanta yapacağım.
Bende 40+6da doğurdum o yüzden amann daha var diyorum, ikinciler kızlar daha erken gelir diyorlar, neyse hazır olalim da gerisi nasip diyelim
Ya ben biraz da annemin durumundan dolayı erken hazırladım. Hastaneden çıkıp çıkamayacağı belli değil. Doktorlar pek umutlu konuşmuyor. Ben hazırlayayım da sonra bir şey olursa o kafayla hazırlayamam diye erkenden hazırladım aslında...Evet ya kızlar erken gelir o belli de ikinciler de erken gelir diyorlar, bizimkiler hem ikinci hem kız olduğuna göre... Fazla da salmasak iyi olacak sanki. İnan hala daha hazirlanasım yok vakit var diye
Benimde öyleydi geçenlerde şimdi baya aşağıda duruyor göğüs altıma geliyordu artık daha aşağıda.
Sağol kuzum benim
Öyleydi benim daha geçen hafta falan.. şimdi aşağıda baya. İndi gibi oldu birden şaşırdım bende kuzum
Aiyyy masalı biz de düşündük benim de çok hoşuma gidiyor çok naifKızım olsa defne yada masal koyacaktım
Kuzucum sanki son yazdığında durumu iyi gibiydi ameliyatı iyi geçmişti diye hatırlıyorum. Olumsuz bir durum mu geliştiYa ben biraz da annemin durumundan dolayı erken hazırladım. Hastaneden çıkıp çıkamayacağı belli değil. Doktorlar pek umutlu konuşmuyor. Ben hazırlayayım da sonra bir şey olursa o kafayla hazırlayamam diye erkenden hazırladım aslında...
Allah şifa versin, haklısın ne diyeyim inşallah korktugunuz gibi olmazYa ben biraz da annemin durumundan dolayı erken hazırladım. Hastaneden çıkıp çıkamayacağı belli değil. Doktorlar pek umutlu konuşmuyor. Ben hazırlayayım da sonra bir şey olursa o kafayla hazırlayamam diye erkenden hazırladım aslında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?