Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Benimde çok aşağıda göbüş
Bazılarını görüyorum da maşallah göbek göğüs altında resmen benimki sanki daha aşağıda duruyor

Bende 40+6da doğurdum o yüzden amann daha var diyorum, ikinciler kızlar daha erken gelir diyorlar, neyse hazır olalim da gerisi nasip diyelim
Evet ya kızlar erken gelir o belli de ikinciler de erken gelir diyorlar, bizimkiler hem ikinci hem kız olduğuna göre... Fazla da salmasak iyi olacak sanki. İnan hala daha hazirlanasım yok vakit var diye
Sabahlari daha yumuşak aşağıda gibi, akşama gerilip memitolarla birleşiyor
Benimde öyleydi geçenlerde şimdi baya aşağıda duruyor göğüs altıma geliyordu artık daha aşağıda.
Maşallah
Gözün aydın canım benim
Sağol kuzum benim
Benimde çok aşağıda göbüş
Bazılarını görüyorum da maşallah göbek göğüs altında resmen benimki sanki daha aşağıda duruyor
Öyleydi benim daha geçen hafta falan.. şimdi aşağıda baya. İndi gibi oldu birden şaşırdım bende kuzum

Kızlar kızlar düşüncelerinize çok ihtiyacım var tecrübeli annişler:) ben dogumdan 2 ay sonra 3 aylıgına yurt dışına gidicem kısmet olursa detay veriyorum ki tahmin yürütelim diye . Geldikten sonra ancak eşimle bir düzen kurucaz yani bebek 6-7 aylık olacak bizim kendi evimiz olana kadar. Bebek için beşik ne almam lazım park beşigi gelince kısmet olursa alırız dedik . 6-7 aya kadar yatılan katlanabilir minnak beşik mi adı bilmiyorum o geliyor aklıma sizce ne yapayım

Ben park yatakcıyım arkadaş

Öyle 3-5 ay için alınan ürünler bana göre değil. Verilen paraya mı yanasın, sonra nereye koyacağım diye mi düşünesin?..

Ya bence de park yatak en mantıklısı taşınıp her yere götürülebilir geldikten sonra da kullanabilirsin kendi evinde gittiğin her yere getir götür bir sıkıntı olmaz

Hayıııır, kesinlikle.

Kapatılıp çantasına konunca, uzunluğu 120 cm, eni de olsun olsun 30 cm kalınlığında bi kutu oluyor. Bak şöyle bi şey..Eki Görüntüle 3571383
essanli Hatta canlı şekşlde şöyle göstereyim bende
bunu ablam verdi bana benim 60-120 cm bir park beşiği ama bu şekilde katlanıp toplanıyor her yere de götürülebilir hatta geçen eşimle evde açtık tekrar kapattık bu şekilde
Bence senin için bu daha iyi olur diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_3543.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 41
Kurulumu basit degil mi

Kızlar selamlaar özlemişim sizi inşallah hepiniz iyisinizdir park yatak konuşuluyorken hemmeeen dalıyım araya :) anne yanı yatağımız var (50x90) görümcem verdi. Odasına beşik istiyordum ama kimse beşiği önermiyor park yatak al onun yerine diyorlar. Uyku eğitimi vereceğimi sanmıyorum bizim yanımızda yatar minnoşum. Sizce 6 aydan sonra beşik mi park yatak mı ve neden

Eşim Yiğit Alp diye tutturdu bende ses etmedim inşallah yiğit alp olacak

Eşim Yiğit Alp diye tutturdu bende ses etmedim inşallah yiğit alp olacak
Cok guzel adıyla yaşasın insallah Bizde de mete benim agzimdan bir kere çıktı öyle fikir alışverişi yaparken birdaha baska isim düşünmedi ben baska fikirler saysamda hep mete kaldı eşimde

Oda biseymi bana gebeş kaplumbağa diyolar
Ay evet arkadaşım da telefonuna öyle kaydetmiş beni
oy annesi ne güzel tam yazlık püfür püfür giysin monnuşummmm bu biberonu da çok övmüşler şimdi yorumlarını okudum 3 seçeneğim vardı artık 4 e çıktı
ayyy biz hala karar veremedik isimeeee delireceğim güzel kız ismleri önerilerine açığız teyzeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…