- 8 Kasım 2024
- 544
- 1.146
- 28
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #11.581
Benimde çok aşağıda göbüşKızlar bu arada göbeginiz ne alemde? Benim geçenlerde göğüslerimin altına kadar şişti. Şimdi daha aşağı inmiş görünüyor. Uygulamadan bu haftanın yazısını okudum geri iner falan yazıyor orada da. Sizinkiler nasıl?
Evet ya kızlar erken gelir o belli de ikinciler de erken gelir diyorlar, bizimkiler hem ikinci hem kız olduğuna göre... Fazla da salmasak iyi olacak sanki. İnan hala daha hazirlanasım yok vakit var diyeBende 40+6da doğurdum o yüzden amann daha var diyorum, ikinciler kızlar daha erken gelir diyorlar, neyse hazır olalim da gerisi nasip diyelim
Benimde öyleydi geçenlerde şimdi baya aşağıda duruyor göğüs altıma geliyordu artık daha aşağıda.Sabahlari daha yumuşak aşağıda gibi, akşama gerilip memitolarla birleşiyor
Sağol kuzum benimMaşallah
Gözün aydın canım benim
Öyleydi benim daha geçen hafta falan.. şimdi aşağıda baya. İndi gibi oldu birden şaşırdım bende kuzumBenimde çok aşağıda göbüş
Bazılarını görüyorum da maşallah göbek göğüs altında resmen benimki sanki daha aşağıda duruyor
Senin ki daha iyi aslında ne kadar yukarıya baskı olursa o kadar mide yanması, nefes darlığı, sıkışıklık oluyorBenimde çok aşağıda göbüş
Bazılarını görüyorum da maşallah göbek göğüs altında resmen benimki sanki daha aşağıda duruyors
Aşağıda olunca da başka şeylerde sıkışıklık oluyor.Senin ki daha iyi aslında ne kadar yukarıya baskı olursa o kadar mide yanması, nefes darlığı, sıkışıklık oluyor
Senin ki daha iyi aslında ne kadar yukarıya baskı olursa o kadar mide yanması, nefes darlığı, sıkışıklık oluyor
Gördün mü
Ben park yatakcıyım arkadaşKızlar kızlar düşüncelerinize çok ihtiyacım var tecrübeli annişler:) ben dogumdan 2 ay sonra 3 aylıgına yurt dışına gidicem kısmet olursa detay veriyorum ki tahmin yürütelim diye . Geldikten sonra ancak eşimle bir düzen kurucaz yani bebek 6-7 aylık olacak bizim kendi evimiz olana kadar. Bebek için beşik ne almam lazım park beşigi gelince kısmet olursa alırız dedik . 6-7 aya kadar yatılan katlanabilir minnak beşik mi adı bilmiyorum o geliyor aklıma sizce ne yapayım
Düzenim olsa çok haklısın ama düzenimiz henüz yok malesef katlandıgında cok yer kaplıyor muBen park yatakcıyım arkadaş
Öyle 3-5 ay için alınan ürünler bana göre değil. Verilen paraya mı yanasın, sonra nereye koyacağım diye mi düşünesin?..
Hayıııır, kesinlikle.Düzenim olsa çok haklısın ama düzenimiz henüz yok malesef katlandıgında cok yer kaplıyor mu
Ya bence de park yatak en mantıklısı taşınıp her yere götürülebilir geldikten sonra da kullanabilirsin kendi evinde gittiğin her yere getir götür bir sıkıntı olmazKızlar kızlar düşüncelerinize çok ihtiyacım var tecrübeli annişler:) ben dogumdan 2 ay sonra 3 aylıgına yurt dışına gidicem kısmet olursa detay veriyorum ki tahmin yürütelim diye . Geldikten sonra ancak eşimle bir düzen kurucaz yani bebek 6-7 aylık olacak bizim kendi evimiz olana kadar. Bebek için beşik ne almam lazım park beşigi gelince kısmet olursa alırız dedik . 6-7 aya kadar yatılan katlanabilir minnak beşik mi adı bilmiyorum o geliyor aklıma sizce ne yapayım
Hayıııır, kesinlikle.
Kapatılıp çantasına konunca, uzunluğu 120 cm, eni de olsun olsun 30 cm kalınlığında bi kutu oluyor. Bak şöyle bi şey..Eki Görüntüle 3571383
Evetttt aslında olabilirHayıııır, kesinlikle.
Kapatılıp çantasına konunca, uzunluğu 120 cm, eni de olsun olsun 30 cm kalınlığında bi kutu oluyor. Bak şöyle bi şey..Eki Görüntüle 3571383
Kurulumu basit degil miessanli Hatta canlı şekşlde şöyle göstereyim bende
bunu ablam verdi bana benim 60-120 cm bir park beşiği ama bu şekilde katlanıp toplanıyor her yere de götürülebilir hatta geçen eşimle evde açtık tekrar kapattık bu şekilde
Bence senin için bu daha iyi olur diye düşünüyorum
Çok basit canım biz YouTube den izledik bir kere de kurdukKurulumu basit degil mi
Eşim Yiğit Alp diye tutturdu bende ses etmedim inşallah yiğit alp olacakHanımlaaar hanımlar herseyi konuştuk isimleri konuşmadıkisimlerde karar verebildimiz mi...
Biz uzun uğraşlar sonrası karar verdik sonunda en zoru isim oldu benim icin nedense
Metedüşündük daha da degistirmeyiz sanırım
Cok guzel adıyla yaşasın insallahEşim Yiğit Alp diye tutturdu bende ses etmedim inşallah yiğit alp olacak
bizim de Efe olacak nasipseEşim Yiğit Alp diye tutturdu bende ses etmedim inşallah yiğit alp olacak
Ay evet arkadaşım da telefonuna öyle kaydetmiş beniOda biseymi bana gebeş kaplumbağa diyolar
oy annesi ne güzel tam yazlık püfür püfür giysin monnuşummmmEvet kesinlikle birkaç zıbın daha almak gerekiyor.
Uzun kollu da gerek. Ben de karışık alıyorum.
Ah bana da veren olsaydı keşke.Saolsunlar.. Dediğin bir ay bile giyilmeden küçülecek şeyler old için elim hiç gitmiyor 0-3 aya. daha çok 3-6 ay alıyorum.
Avm ye döndüm 3 tane daha 1-3 ay zıbın aldım şimdi.
Eki Görüntüle 3571294
Biberon kızımda hiç almadım. Lazım da olmadı ya, şimdi alınca Allah niyetime göre durum yaratmaz diye dua ediyorum.
Aldığım biberon bu.
Lansinoh PP Biberon 160 ml - ebebek
Lansinoh PP Biberon 160 ml uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
ayyy biz hala karar veremedik isimeeee delireceğimHanımlaaar hanımlar herseyi konuştuk isimleri konuşmadıkisimlerde karar verebildimiz mi...
Biz uzun uğraşlar sonrası karar verdik sonunda en zoru isim oldu benim icin nedense
Metedüşündük daha da degistirmeyiz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?