Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir🙏🏻 şu an 5+4 günlüğüm, herkes belirtilerinden bahsetmiş ama bende pek yok, ilk 2 hcg ölçümünden sonra (9. Gün 283, 11. Gün 652) doktorum artık kan verme 7. Haftada gel kalp atışına bakalım dedi. Belirti de olmayınca panikledim sanırım.

Canım çok geçmiş olsun nolur dikkat et kendine sen dinlenmiyor musun bakim ? 😡
çok sağol canım. Ya ben zaten fazla hareket eden biri değilim
Evden çalıştığım için zaten sabahtan akşama kadar oturuyorum bayramdada gez dolaş birde eve gelenler oldu derken 😅
Ağır kaldırmamak harici öyle aşırı dikkat etmiyorum çünkü genel olarak hayat yaşantım dikkat etmem gerektiren bir durum da değil 😂

P Paradisee canım hoşgeldin 🤗 transferin şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah bol pozitifli Bir Nisan Ayı olsun hepimiz için inşallah Amin 🤲
Bu arada yaş kaç ,kaçıncı deneme, onları da yazarsın tabloya güncellerim ekledim tabloya topigimiz sana da şans 🍀 getirsin inşallah :KK68: :anneadayı:
Çok teşekkür ederimm inşallah 29 yaşındayım bu ay 30 olacağım 😌 ilk denememm🤭

Arkadaşlar her sey yolunda giderse salı günü transferim var estrofem verdiler progestan fitil kullanıyorum günde toplam 6 tane fitil kullanıyorum iki iki atıyorum ama afedersiniz ic çamaşırım bembeyaz oluyor koyunca neredeyse bir saat uzanıyorum da niye öyle oluyor anlamıyorum boşa gitmiyordur herhalde dimi hafta sonu olduğu için doktora da ulasamadim
Benimde salı günü transferim var ve aynı şekilde ilacın dışı eriyor gibi geliyor bana da

Kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir🙏🏻 şu an 5+4 günlüğüm, herkes belirtilerinden bahsetmiş ama bende pek yok, ilk 2 hcg ölçümünden sonra (9. Gün 283, 11. Gün 652) doktorum artık kan verme 7. Haftada gel kalp atışına bakalım dedi. Belirti de olmayınca panikledim sanırım.
Ben de senin gibiydim, çok normal hiç dert etme. Gece uyandıkça psikopat gibi göğüslerime tekrar tekrar dokunuyordum belirti var mı yok mu kayboldu mu diye. Tek belirtim oydu çünkü. Şuan 7+6yım hala pek belirtim yok diyebilirim, bulantım yok mesela.

Opudan sonra herhangi bi iğne var mı kuzum lütfen olmasın ☹️
OPU dan sonra eğer rahim dinlendirme yapılacaksa size iki ay daha doğrusu iki regl dönemi boyunca hiç bir ilaç kullanmıyorsunuz.
Ben OPU öncesi kan sulandırıcı kullandım ve bir kaç tane daha kalmıştı doktorum o bir kutu bitene kadar kullan dedi. Belki bir hafta daha kullandım bitti ilaç.
Şimdi mesela kan sulandırıcı kullanmıyorum ne transfer öncesi nede sonrası yazmadı doktorum.
Kese görmeye gittiğimizde sordum şu an gerek yok dedi.

Senin tedavine bağlı anlayacağın neyi ne zaman kullanacağın

Ben de senin gibiydim, çok normal hiç dert etme. Gece uyandıkça psikopat gibi göğüslerime tekrar tekrar dokunuyordum belirti var mı yok mu kayboldu mu diye. Tek belirtim oydu çünkü. Şuan 7+6yım hala pek belirtim yok diyebilirim, bulantım yok mesela.
Canım benim çok sağolasın benim de durumlar aynı, karnım akşam biraz çıkıyor göğüslerimle sabah hiçbir şey yok, bulantı kusma zaten beklemem bu haftada ama hamile gibi hissettiğim tek yer daha kolay yorulmam sadece. Çok teşekkür ederim içime su serptin ❤️💕

Benimde salı günü transferim var ve aynı şekilde ilacın dışı eriyor gibi geliyor bana da

Arkadaşlar her sey yolunda giderse salı günü transferim var estrofem verdiler progestan fitil kullanıyorum günde toplam 6 tane fitil kullanıyorum iki iki atıyorum ama afedersiniz ic çamaşırım bembeyaz oluyor koyunca neredeyse bir saat uzanıyorum da niye öyle oluyor anlamıyorum boşa gitmiyordur herhalde dimi hafta sonu olduğu için doktora da ulasamadim
Canım hepimizde aynısı oluyor, yarım saat uzandığında ilacı maksimum seviyede almış oluyorsun kalanı posası gibi düşün meyvedeki gibi. Ben çareyi Max boydaki günlük pedlerde buldum 😅

Canım benim çok sağolasın benim de durumlar aynı, karnım akşam biraz çıkıyor göğüslerimle sabah hiçbir şey yok, bulantı kusma zaten beklemem bu haftada ama hamile gibi hissettiğim tek yer daha kolay yorulmam sadece. Çok teşekkür ederim içime su serptin ❤️💕
Ben de risk yüzünden hep yatıyorum, o yüzden ayağa kalkınca baş dönmelerim oluyor ama o gebelikten değil, o kadar yatınca çok normal, vücut ne yapsın 🙂. Onun dışında dediğim gibi göğüslerde büyüme var. Biraz iştahsızım, başka da bir şey yok :)

Back
X