- 27 Nisan 2020
- 220
- 409
- 53
- 30
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #11.641
Ben de kızım için Mihra ismini istiyorum ama eşimle ortak bir karar veremedik . Eslem , Ahsen bunlar da seçenekler arasında 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kızım olursa İkra ismini düşünüyordum ilk ayet ilk kız diye. Bir de Meva çok beğeniyorum cennet bahçesi demekAiyyy masalı biz de düşündük benim de çok hoşuma gidiyor çok naif![]()
Kız beş ne 6 buçuk var buradaEvet kızlar an itibari ile toplamda 5 kilo almış bulunmaktayım. 1 haftada kendimi fazla saldım yedikçe yedim valla
Sabah tartıdan sonra aşırı üzüldümKız beş ne 6 buçuk var burada![]()
Hehhehehe artık yogun hissedersin canım dün oturdugum yerde gögüs altımdan nasıl vuruyor ama sanırsın canını yaktımAy kızlar kızlar bugün göbüşüm dalgalandı ilk defasadece içerden hareket hissediyordum ama görüntü de hiç bi şey yoktu. İlk defa göbeğim bi gitti geldi bi şeyler oldu
ve geçen haftalarda hep göbek deliğimin 4 parmak falan altında hissediyordum hareketleri bu sefer bildiğiniz göbek deliğinin 4 parmak üstünde falan hissediyorum
ay heyecan yaptım
Ay yaşasın yaaaHehhehehe artık yogun hissedersin canım dün oturdugum yerde gögüs altımdan nasıl vuruyor ama sanırsın canını yaktımuzandığında hem sag hem sol her yerden tekmeler artık
Ay neva da çok güzelmiş anlamı da çok iyiBen kızım olursa İkra ismini düşünüyordum ilk ayet ilk kız diye. Bir de Meva çok beğeniyorum cennet bahçesi demek![]()
Ben mutluyken yerinde durmuyor ama mutsuz olduğumda tatlı yesem de baklava yesem de nadir hareket ediyor bunu çok net anladım vallahi :) hissediyorlar herşeyi artık kocaman oldularAy yaşasın yaaaböyle hissetmek çok güzel bir duyguymuş. O hissetmediğimiz dönemlerde bir ay randevuları nasıl beklemişiz bebek yaşıyor mu yaşamıyor mu bilmeden. Rabbim sabrını vermiş sanırım diyorum. Hamdolsun bu günlere
![]()
Ne demek aşkım benim sen benim kaderdaşımsın umut unisex bi işim onu da düşünebilirsin bizim kanamalarımız oldu ama çocuklarımız bizi bırakmadıAy yaşasın yaaaböyle hissetmek çok güzel bir duyguymuş. O hissetmediğimiz dönemlerde bir ay randevuları nasıl beklemişiz bebek yaşıyor mu yaşamıyor mu bilmeden. Rabbim sabrını vermiş sanırım diyorum. Hamdolsun bu günlere
Ay neva da çok güzelmiş anlamı da çok iyimecburen bunu da listeye ekliyorum. Çok teşekkür ederim kuzucummm
Ben gündemi yeni yakalıyorum en güzel konulara gelmişizHanımlaaar hanımlar herseyi konuştuk isimleri konuşmadıkisimlerde karar verebildimiz mi...
Biz uzun uğraşlar sonrası karar verdik sonunda en zoru isim oldu benim icin nedense
Metedüşündük daha da degistirmeyiz sanırım
![]()
Hanımlar şimdi hepiniz rahat bir nefes alabilirsiniz. Tam 9 kilo ile ipi sırtlamış bulunuyorumKız beş ne 6 buçuk var burada![]()
Çok şükürrrrr hamdolsun arkadaşım ya. Rabbim korkuttu sadece diyelimNe demek aşkım benim sen benim kaderdaşımsın umut unisex bi işim onu da düşünebilirsin bizim kanamalarımız oldu ama çocuklarımız bizi bırakmadı![]()
Aiyyy ben de diyorum bi kaç gündür neden gaviscona ihtiyaç duyuyorumBen mutluyken yerinde durmuyor ama mutsuz olduğumda tatlı yesem de baklava yesem de nadir hareket ediyor bunu çok net anladım vallahi :) hissediyorlar herşeyi artık kocaman oldular
Bebiş yukarı çıktıkça mide yanmaları başlıyor aramıza hoşgeldin![]()
O nedirTurnusol kağıdı al canım
Konu biraz eski kalmış ama ben sipariş aşamasındayım :) bu biberonlarda ml olarak hangisini tercih etmeliyiz ? Yeni doğduğunda kaşıkla verilmeli yazılmış o zaman 125ml eliyorum. 330ml büyük mü ? Sipariş vereyim diyorum 1 taneYa bulunsun tabii ki çıkıp alacak halin yok o halde sipariş vaktinde gelmez elinin altında bulunsun, ilk etapta bebiş alışsın diye direkt emziriyoruz, sagdiklarimizi da biberonla tembellik yapıp alismasinlar diye enjektör yada bardakla falan veriyoruz damla damla, cantanda dursun biberon
Hehehehehh yok öyle birşey halk dilinde söylenti saç çıkması :) artık mideye baskı yapmaya başlıyorlar ondan ve acı ve ekşi yiyince de extra yanma olurÇok şükürrrrr hamdolsun arkadaşım ya. Rabbim korkuttu sadece diyelimumut da olabilir gerçekten. Umudumuz bebişlerrrrrr
Aiyyy ben de diyorum bi kaç gündür neden gaviscona ihtiyaç duyuyorumbebişin saçı çıkıyor diye yorumlamıştım
![]()
Aminyon sıvısı sızıyorsa kırmızı renk turnusol kagidi maviye döner böylece anlarsınO nedir
Ben biberon kullanamadim hiç almadı yine de başlangıçta bulunsun diye kucuklerden almıştım 125 ml mi onlar bilmiyorum işte el kadar bişeydiKonu biraz eski kalmış ama ben sipariş aşamasındayım :) bu biberonlarda ml olarak hangisini tercih etmeliyiz ? Yeni doğduğunda kaşıkla verilmeli yazılmış o zaman 125ml eliyorum. 330ml büyük mü ? Sipariş vereyim diyorum 1 tane
Ben biberon kullanamadim hiç almadı yine de başlangıçta bulunsun diye kucuklerden almıştım 125 ml mi onlar bilmiyorum işte el kadar bişeydi
Bebekler zaten tüylü 14ten itibaren tuyle kaplaniyorlar, lanugo tüyleri deniyordu sanırım, 20.haftada tamamen tüylü oluyorlar, sonrasında zamanla normale dönüyorlar, asıl kıla tuye bağlı olsa 14ten itibaren yanardikÇok şükürrrrr hamdolsun arkadaşım ya. Rabbim korkuttu sadece diyelimumut da olabilir gerçekten. Umudumuz bebişlerrrrrr
Aiyyy ben de diyorum bi kaç gündür neden gaviscona ihtiyaç duyuyorumbebişin saçı çıkıyor diye yorumlamıştım
![]()
Aynen ihtiyaç durumuna göre sonra da alırsın, bulunmayacak şey de değilİyi o zaman philips avent falan almıyım bari belki lazım bile olmaz daha ucuzlar var çünkü.