Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben de risk yüzünden hep yatıyorum, o yüzden ayağa kalkınca baş dönmelerim oluyor ama o gebelikten değil, o kadar yatınca çok normal, vücut ne yapsın 🙂. Onun dışında dediğim gibi göğüslerde büyüme var. Biraz iştahsızım, başka da bir şey yok :)
Aynısını yaşıyorum gerçekten, herkesin hamileliği kendine özgü sanırım 🙏🏻

Kızlar transfer öncesi ilaç kullanımı yasak bende migren var krizi tutuyor hamilelik içinde korkunç 2 gün önce krizi tuttu hayat duruyor kriz anında kusmaktan midem den kan geldi artık Dr ilaç yasakladı hazırlık süreci diye parol da bana birşey yapmıyor bununla baş eden varmı lütfen yardımcı olun

Sağol arkadaşım Allah razı olsun inşallah 🤲 🤲 🙏 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲 🙏
Rabbim sanada göstersin inşallah senin sürecin nedir nasıl.ilerliyor ? Vallahi eski mesajları okuyamadım kusura bakma o yüzden soruyorum

Allah sendende razı olsun canım 🙏🏻🙏🏻 hiç sıkıntı değil çok mesaj var normal yani 😂 benimde transferimin 3. Günü yatıyorum dinleniyorum şuan zaman geçirmeye çalışıyorum inşallah güzel haberler verebilirim 15 nisan test günüm 💖💖

Kızlar transfer öncesi ilaç kullanımı yasak bende migren var krizi tutuyor hamilelik içinde korkunç 2 gün önce krizi tuttu hayat duruyor kriz anında kusmaktan midem den kan geldi artık Dr ilaç yasakladı hazırlık süreci diye parol da bana birşey yapmıyor bununla baş eden varmı lütfen yardımcı olun
Bence doktorunla bu atakları konuş, kusma noktasına kadar gelmesi önemli bir kriter olmalı, önce senin sağlığın önemli, sen iyi olduktan sonra gerisi gelir zaten 🙏🏻

Ya sizinde mi şişti karnınız bende öyle gören hamile zannetmişti 🤣
Otobüste teyzenin biri yer verdi bana 😁yok teyze sen otur dedim oturmadim teyze gözüyle işaret edip eliyle top hareketi yapıp hamile değilmisin dedi😄Çok gizli olmuştu😁kizayim mi güleyim mi üzüleyim mi o an karar veremedim ama şimdi aklıma geldikçe gülüyorum 😁

Otobüste teyzenin biri yer verdi bana 😁yok teyze sen otur dedim oturmadim teyze gözüyle işaret edip eliyle top hareketi yapıp hamile değilmisin dedi😄Çok gizli olmuştu😁kizayim mi güleyim mi üzüleyim mi o an karar veremedim ama şimdi aklıma geldikçe gülüyorum 😁
Her karnı şiş olan hamile mi teyze deseydin 🤣 zaten ilaçlar psikolojiyi fazlasıyla yoruyor ben kesin bi cevap verirdim 🤣 inşallah gerçeği de olacak hepimizin tez zamanda

Kızlar selam, 2. Aşılamamda negatif reglde gel tüp bebeğe başlayalım dedi doktorum. Bugün regl oldum. Yine 3. Günü çağırır muhtemelen. Tüp bebekte süreç nasıl işliyor o ay içinde tamamlanıyor mu? Bazıları bekliyor falan neye göre kafam karıştı. Bi bilgilendireniniz olur mu

H hayelim_92
Canım nasılsın
iyi misin inşallah herşey yolundadır umarım 🤞🥰
Merhaba canım çok şükür iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın ? Daha adet olmadım ama belirtiler var ve test yapıyorum negatif çıkıyor 🥴🥺test tarihimi 9 una değiştim canım çünkü doktor 11gun sonra yazmış o da 9 n'a denk geliyor. Böyle negatif görüp sonra pozitife dönen var mı acaba?🥺en son dün yapmıştım test transfer sonrası 7 ci gündü🥺ama kocaman negatif 🥺🥺🥺

Canım kendini korumaya almış olabilirmisin? Çünkü ben öyle olduğumu fark ettim. Olumsuz bişey olursa diye gardimi alıyorum önceden. Zaten hissetmemiştim çok üzülmedim gibi yani şuan yazıyla tam anlatamadım ama bu hissin bana çok tanıdık geldi😔
Evet kuzum kesinlikle öyle sanki duygularımı aldırmış gibiyim

Merhaba bir güzel haber de benden olsun🌸
Bugun beta testim sonucu 609 çıktı (transferin 9.gunu) pazartesi tekrar kan vereceğim.
Cift embriyo transferi yapıldı.doktorum normal dedi ama Sizce bu degerler nasıl çok yüksek mi gününe göre ? Sizin beta degerleriniz nasıldı 🌞
Canım tebrik ederim çok sevimdim değerin 9. Güne göre nasıl bilmiyorum ama cifti de tutmuş gibi sanki 🧿🧿🧿 Rabbim keseyi gormeyi kalp atışını da doğum yapmayı da nasip etsin. 🥰🥰🥰🤲🤲🤲

Kızlar selam, 2. Aşılamamda negatif reglde gel tüp bebeğe başlayalım dedi doktorum. Bugün regl oldum. Yine 3. Günü çağırır muhtemelen. Tüp bebekte süreç nasıl işliyor o ay içinde tamamlanıyor mu? Bazıları bekliyor falan neye göre kafam karıştı. Bi bilgilendireniniz olur mu
Gittiğin gün ignelere başlanıyor ve 2 günde bir kontrole çağırıyor doktor seni yumurtalar istedikleri olgunluğa geldiğinde sana soyledikleri saate çatlatma iğnesi yapıyorsun ve 36 saat sonra yumurta toplama işlemi yapıyorsun 1 ay bekleyenler genelde pcos hastası oluyor çünkü cok fazla yumurta toplandığı zaman ohss oluşabiliyor ve eger transfer yapılırda pozitif olursa ohss denilen hastalık şiddetleniyor çünkü betahcg hormonundan besleniyor ama pcos hastası degilsen yumurta toplamadan sonra rahim normal kalınlıkta ve hormon değerlerin istenilen degerdeyse transferin oluyor

Arkadaşlar aranızda bu süreçte saç dökülmesi yaşayan var mı ? Baya yoğun saç dökülmesi yaşıyorum anestezi ve hormon ilaçlarından düşünüyorum 🥺🥴🥴🥴
Canim ya ayni dert bende de var. Bu hormon ilaclarindan önce tek tek belki dökülürdü ama şimdi her tarakta dökülüyor 😥😥😥

Canım tebrik ederim çok sevimdim değerin 9. Güne göre nasıl bilmiyorum ama cifti de tutmuş gibi sanki 🧿🧿🧿 Rabbim keseyi gormeyi kalp atışını da doğum yapmayı da nasip etsin. 🥰🥰🥰🤲🤲🤲
Ayyy inşallah ikiside sımsıkı tutunmistur sağlıkla kolaylıkla bi gebelik geçirir evlatlarını kucağına alırsın inşallah 🙏🙏♥️

Canım muayene oluyorsun regl döneminde. Değerlere yumurtalıklara rahim içine bakılıyor.
Muayene sonrası ilaç/iğnelere başlıyorsun.
Herkesin tedavisi kendisine has özel oluyor. İlaçları kullanmaya başladıktan sonra iki güne bir veya bir haftanın içinde bir defa tekrar muayeneye gidiyorsun, yumurtalar istenilen gibiyse sana OPU için randevu veriyorlar.
Eğer doktorun uygun görürse taze transfer yapar değilse iki regl dönemi rahim dinlendirme yapıp yine muayene ilaçlar falan derken transfer gününü belirleniyor ☺️

Maalesef regl oldum muayene oldum bir kutu ilaç sonrası hemen transfer pek bir mümkün olmuyor 😔

çok sağol canım. Ya ben zaten fazla hareket eden biri değilim
Evden çalıştığım için zaten sabahtan akşama kadar oturuyorum bayramdada gez dolaş birde eve gelenler oldu derken 😅
Ağır kaldırmamak harici öyle aşırı dikkat etmiyorum çünkü genel olarak hayat yaşantım dikkat etmem gerektiren bir durum da değil 😂
Evden çalışman bu süreçte büyük şans 😊 gez dolaş tabi de şu gelenlere self servis yapsaydin bu halde ugrasmasaydin 🤣🤣 bu zamanlar sen yine de dikkat et iki canlısın artik bak 🥰🥰🥰🥰

Allah sendende razı olsun canım 🙏🏻🙏🏻 hiç sıkıntı değil çok mesaj var normal yani 😂 benimde transferimin 3. Günü yatıyorum dinleniyorum şuan zaman geçirmeye çalışıyorum inşallah güzel haberler verebilirim 15 nisan test günüm 💖💖
Yaaa çok sevindim canım inşallah rabbimin izniyle güzel haberler alırız inşallah 🤲🏻🙏🏻 ayın 15 i olmaz şimdi olunca pozitif çıkınca Allah'ın izniyle sonra kese görme kalp atışı görme var mı yok mu çıkıcak mi gene bı stres hep stres 😅😅😂😂
Meyve ye canım ve bolll boll su iç koşar gibi değil yavaş adimlarla yürüyüş yap nacizane tavsiyem 🥰🥰
Birde kaçıncı gün embriyosuydu gerçi bunun pek bı önemi yok

Back
X