Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Çok şükür vallahi çok sevindim üzüntü kadınları daha çok tetikliyor direk rahimi etkiliyor kadınlarda diye duymuştum stres ten de olabilir ama sonu güzel .kendine çok dikkat et daha biraz daha yolumuz var

Çok şükür, böylelikle gelmiş gitmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun yeni gördüm yazdığını. Valla yüreğim ağzıma geldi ama neyse ki sonuç iyi gelmiş.

Bir daha olmasın inşallah bundan sonrasi rahat huzurlu geçsin

Sukurler olsun
Once korkuttun simdi sevindirdin hepimizi
Gelmis gecmis olsun insallah.
Cok dikkat et kendine ladycigim

Çok sevindim gözün aydın
Tansiyonu kesinlikle sık sık takip et ve tuzu en aza indir elinden geldiğince. Limonlu su iç ara ara ve karbonhidratlı da çok beslenme. Bunlar ne kadar etkiler bilmiyorum ama doktorum böyle söyledi.
Benimde idrarda +1 protein. Korkuyorum açıkçası her gün tansiyon takibi yapıyorum inşallah vaktinde, sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Vallahi bütün gün sayfa yenile yenile seni bekledik hepimiz. Rabbim beterinden korusun

Canım ne yaptın çektirdin mi bir şey yazdın mı görmedim inşallah güzel haberlerle dönersin
Canım ladyim çok geçmiş olsun. Alıntıladım ama yazamadım bir türlü. Ben ve kızımda hastayız. Hep dua ettim senin için bebeğin için. Güzel haberlerle gelmene de çok ama çok sevindim. Rabbim bir an önce daha da iyi etsin inşallah seni sağlıkla kavus inşallah bebeğine

Burada da muayene oldum. Yine kan ve idrar aldılar. Sonuca göre konuşacağız dedi.
Lady şifa diliyorum. Zeynep kamil acilde asistan oluyor. Bi durum olunca hocaya danışıyolar. Müdahale vs olursa yukarıdaki hoca bakıyor. İstersen orda takipli olsan bile bi özeldeki perinatolog mu görse acaba seni?
Zeki şahinoğlu veya Esra esim büyükbayraktan bulabilirsen bayram üzeri inş istanbulda bir perinatolog bulursun.
Güzel haberlerini bekliyoruz

İçim rahatladı. Allah şifa versin tekrar kolaylıklar diliyorum

Anca girebildim bende hastaneden sonra mezarlık ziyareti falan eve gelir gelmezde nutfaga atladigim için şimdi oturdum yerime.

Bi sıkıntı olmadığı için cok sevindim senin adına. İnşallah da böyle geçer gider. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah tansiyonun normal seyretsin, bulantın da olmasın içini ferah tut

Ben de eeg mi çektirdim 1 dklık nefes kontrolü yaptılar eeg sırasında derin nefesler alıp verdim doğum esnasında o nefes alış verişleri beyni yoracakmı etkileyecekmi diye. Kontrolde göstericem sonuçları haftaya cuma. Ama hemşireye sordum varmiydı bir aksilik diye ben ters giden bisey görmedim iyi gözüküyordu çekimin dedi nasil sevindim inşallah doktor da aynısını söyler

Hadi inşallah canım Rabbim yardımcın olsun
Güzel haberlerle gel
Geldim geldim doktora cuma göstereceğim sonucu ama çeken hemşireye sordum Bir aksilik var mı diye normal gözüküyor Ben bir terslik aksilik görmedim dedi

Ay çok sevindim kuzum inşallah doktor da aynısını söyler inşallah güzel haberler verirsin burada bize

Geldim geldim doktora cuma göstereceğim sonucu ama çeken hemşireye sordum Bir aksilik var mı diye normal gözüküyor Ben bir terslik aksilik görmedim dedi
Ya çok sevindim canım gözün aydın olsun doktor kontrolünden sonra oda iyi şeyler söylerse rahat nefes alırsın artık

Oyyy şükür sabahtandır aklımdaydı ne oldu diye bir türlü telefonu alıpta giremedim bakamadım buraya
Çok sevindim gözün aydın olsun laydycim

Arkadaşın için de dularım da yer ediniyorum sağ sağlim oda gününde alacaktır inşallah bebişini Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canımmm mesajını okudum içim rahatladı sonra sana yazamadan iftar hazırlığına giriştim. Çok şükür hamdolsun. Evet protein zaten vardı sende, muhtemelen enfeksiyonel bir şey yaşayınca fazla göründü belkide. Tansiyonun normal olduğu sürece hiç önemli değil bence. Sen sürekli tansiyon kontrolü yap yeter arkadaşım. Rabbimin izniyle hayırlı ve güzel zamanda en sağlıklı şekilde alalım yavrularımızı kucağımıza çok şükür şok dua etmiştim sana da arkadaşına da. İnşallah arkadaşın da çok iyi olur. Sen de onu kafana takma duamızı edelim. Onun bir sahibi var gerisini Allah’a bırakalımz Stressiz olmak çok önemli.

Kızlar ya hiç bu dönemde tüy dökücü krem kullanan oldu mu. Ben bugün mecbur kalıp kullandım ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…