Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Arife günü kayınvalidelere giriş yapıldı mı
26 haftalığım ama uzun süre oturamıyorum yatamıyorum siz misafirliklerde nasıl yapıyorsunuz

Kayıvalideciğim saolsun baklava yapmış , 1 büyük tepsi 1 küçük tepsi bilin bakalım küçük tepsi kime yapışmış eltime bizede büyük tepsiden verecekmiş mişteee, küçük tepsi artıklardan yapılmışmışta sizce kızmakta haklı mıyım

Kızlar ya hiç bu dönemde tüy dökücü krem kullanan oldu mu. Ben bugün mecbur kalıp kullandım ama bilemedim
Kullanılmıyor, sağlıklı değil enfeksiyona sebep olur gebelikte, kimyasal olduğu için vajina da özellikle kullanmamak gerekiyor, iyice durulasaydin kullandigin bölgeyi, cilde antibiyotik krem bile kullanmayı doğru bulmuyorlar gebelik döneminde

Valla çokça yıkadım. Ama bin pişman olmadım değil kızdım kendime

Kullanmadan yazaydin ya buraya akillim neyse olan olmuş boşver artık eziyet etme kendine, tekrar kullanmazsin olur biter
İşte akıl olsa zaten dimi kız 9 aydır ilk kez erken uyudu dedim hemen yıkanayım bir kahve içeyim aceleden ne yapacağımı şaşırmışım. Banyodan çıkınca dank etti kafama

lady peacock çok çok geçmiş olsun ben de anca girebildim bugün yeni gördüm o yüzden mesajlarını şükür iyisin daha da iyi olursun inşallah Rabbim sana da yavruna da sağlık versin inşallah

hayatbeninedenyoruyosun sana da geçmiş olsun. İnşallah kontrolde de doktor iyi şeyler söyleyecektir

Arkadaşlar herkese şimdiden iyi bayramlar umarım hepinizin bayramı stressiz ve sakin geçer inşallah seneye bebelerimizle şeker toplayabildiğimiz bir bayram olur

İnşallah

Hayırlı bayramlaar hepinize

Yarın bayramda büyük tepside misafirlere ikram edilir sonra adı aa kalmadı ben sana tekrar yaparım olur tabi yersen boşver en güzeli ne almak ne de can sıkmak

Ah canım benim çok şükür elhamdülillah İnşallah daha en ufak sıkıntın çıkmasın senin de o tatlı arkadaşının da

Rabbim şifa versin en kısa vakitte. Bebek zamanında ve sağlıkka sağlıkla gelsin. Rabbim korktuklarınızdan emin etsin Allah'ın izniyle bir sorun çikmaz

Günaydın kızlar.. Ramazan Bayramımız mübarek olsun gönül isterdi ki sağlıklı bir bayram geçirelim, kızım ve ben hastayız. Vücudum ağrıdan kırılıyor, burnum akıp duruyor. Kızım da aynı maalesef. Hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu bayramlar diliyorum. Bundan sonraki Ramazan Bayramımızda inşallah yavrularımız sağlıkla kucagımızda olur en büyük duam bu. Hepinizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…