Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Gunaydin can kizlar
Herkese hayirli bayramlar diliyorum. Nice guzel bayramlar gorelim saglikla , yavrularimizla
Kendinizi yormadan bir bayram gecirin cok kalabaliklara bulasmadan salgin ihtimaline karsi gerekirse cok opusmeden kacinalimm. Malum riskli haftalara yaklastik artik. Bayram donusu herkes sagsalim burada olsuun

Yarın bayramda büyük tepside misafirlere ikram edilir sonra adı aa kalmadı ben sana tekrar yaparım olur tabi yersen boşver en güzeli ne almak ne de can sıkmak
Kaynanalar kapatılsın

Herkeselere mutlu sağlıklı huzurlu bayramlar dilerim
Çok yediğimiz , hiç kilo almadığımız bir bayram olsun

Bayramınız mübarek olsun canlar
Rabbim sağlıkla huzurla nice bayramlara eriştirsin

Bugün kahvaltıya misafirim vardı. (Some büyük gelin problems ) Kızım da full oruç tuttuğu için bayram kahvaltısına özendim. Ama yaptığım hiçbir şeyden yiyememek acıtıyormuş

Bugün gittiğimiz yerlerde de tatlı, şeker ikramını geri çevirebildim. Kuru çay içip eve döndüm. Yarına Allah Kerim..

Maşallah diyoruzzzz devamını diliyoruz. Ben de gittiiim hiç bi yerde baklava veya tatlı yemedim canım istemedi. Ama sarmaları ve börekleri löp löp götürdüm valla bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter ki laydciğim. Analık daha anne karnında başlıyor dedikleri bu olsa gerek

Başlıyor, hem de nasıl…
Ana rahmine düşünce başlıyor

İnşaallah güzel haberler vermişsindir canım. sende bebeğinde saglikla kavuşursunuz inşaallah

Çok şükür çok sevindim canım bizde seni seviyoruz sağlıkla kavuşacağız inşaallah hepimiz bebeklerimize amin

Çok şükür masaallah

Benim bu günüm berbat geçti
Sabah dayanamadım bir poğaça aldım ve bayram da yemeyeceğim dedim tatlı ama baktım ufak bir dilim alayım dedim şeker çıktı 150 bu kadar beklemiyordum ya biraz moralim bozuldu keşke yemeseydim
Bayramdan sonra doktorun söyleyeceği şeylere korkuyorum normalde her ölçtüğünde 70-80-90 bugün arttı pişman oldum

Bugünlük böyle çıkmıştır yeme içme düzeni olduğunda düşer merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…