Kızlar..
Dün ikindide göğüs altımda bi ağrı başladı. Özellikle sol taraftan aşağı vuran beni inleten bi sancı. Eşim üşüttün, tshirtle dolaşıyorsun diye kızdı. Haklıydı. Neyse öyle biraz yattım. Sonra kuvvetli bi mide bulantısı geldi. Bulantı hep yaşıyorum ama daha sarsıcı idi. Kusmaya başladım. Fışkırır tarzda.

Sonra rahatladım. Uyuyakalmışım. Kalktım ki ter atmışım. Kendimi iyi hissediyorum.
Akşam yemeğine oturdum. Şöyle bi köfte, iki kaşık fasülye ağzıma attım ki kramplar girmeye başladı mideme. Kötü olacağım diye bıraktım. Az daha kustum. Rahatladım. Dedim yatayım sabah yerim.
Sahurda mide bulantısı ile uyandım. Ki o normal. Akşam prilam almadığım için her zaman o saatlerde uyandırır beni bulantı. Bir kaşık suyla içtim prilamı, yattım ama korkuyorum da o suyu beni kusturur mu diye. Hakket 10 dk sonra yine mide özsuyuna kadar kustum.
Baktım olacak gibi değil, haydi acile gidelim dedim. Oralarda da kustum. Elimde kusma kabı
Kan idrar alındı. Kadın doğuma geçtim. Orda sonuçlar gelene kadar 3-4 kez tansiyon bakıldı. Normal. 12-8. Bebeğe bakıldı. Onunla ilgili bi sorun yok.

Sanırım devamlı ayakta olduğum ve kustuğum için sanırım o da uyanıktı. Hep hareketliydi. Onun hareketleri beni rahatlattı.
İdrar sonucu çıktı. +++ pozitif protein. Acildeki Dr, gebelik zehirlenmesi bu dedi.

Baş ağrısı oluyor kusarken. Kustuktan sonra karındaki ağrı geçiyor. Sordular ısrarla, gözlerde bulanıklık, denge kaybı, vücut kırgınlığı var mı. Onlar yok. Ödem de her zamanki kadar.
Anlattı, durum ciddi olabilir. Ama Lütfi kırdarda Perinatolog yok. Şuan ve 9 gün olmayacak. Riskli gebelik uzmanının seni takibi gerek. Acil bi doğum olsa, burada müdahelesi zor olur. Bu yakada sadece Zeynep kamile gidebilirsin dedi. İmza aldı. Çıktık eve geldik.
Şimdi Zeynep kamile gideceğim. Öyle korkuyorum ki

ne olacak, nasıl olacak, yatışım yapılır bebeğe bi şey olur mu? Kızım geride