Benim goguslerim 85den 90 oldu herhalde çok büyüdü bir anda birde çok özür dilerim ama uçları çok çıktı kat kat giyiyorum dışarıdan belli olmasın diyeİştahım hiç yok, ayva yiyorum onu bi tek canim istiyor. Ne yesem midem ağrıyor. Geçen akşam 3 - 4 tane zeytin yedim, mide ağrısından zor uyudum.
Avokado olmaz diye duymuştum sanki ya. Ayva mide bulantisina da iyi geliyormuş. Bende çalışıyorum öğlen kent lokantasında yiyorumBenim en sat 25 Eylüldü balim geç döllenme oldu
Valla ben sabahları yarım avokado 1 yumurta domates salatalık vs yiyorum öğlen de çalıştığım için hafif ve pratik şeyler yemeye çalışıyorum evden götürüp ama akşama iştahım kalmıyor benimde iki gündür ince bulantim var prilam verdi doktor da ben daha başlamadım ona. Valla akşam hiç birsey yiyemezs3m patates fırına atıyorum kozlendiginde tuzlayıp onu yiyorum iki gündür midemi sakinlestiriyor
Benim ağrımadigi için sorun olmuyor.Benim goguslerim 85den 90 oldu herhalde çok büyüdü bir anda birde çok özür dilerim ama uçları çok çıktı kat kat giyiyorum dışarıdan belli olmasın diye
EvetttYaaa inşallah kader arkadaşım birbirimizi en iyi biz anlarızkac haftaliksin şuan
Benim de sat 10 ekim bugün doktora gittim 5+1 dedi hatta doğum tarihi bile verdi 17 temmuzKızlar benim kafam karıştı, hesaplayıcıdan hesapladığımda 4+3 görünüyor, sat 10 Ekim. Sanırım bu 5+3 anlamına geliyor :)
Benim de sat 11 Ekim aramızda 1 gün var bişey sormak istiyorum kese göründü mü muayne oldun mu?Benim de sat 10 ekim bugün doktora gittim 5+1 dedi hatta doğum tarihi bile verdi 17 temmuzgebeliği hesaplamak için son adet tarihi başlangıcını istiyorlar gebeliğin 1.günü olarak hesaplanıyor
Avokado gelişimi için balim ve tutması için ben hamile kalmadan 2 Ay önce başladım öyle beslenmeyeAvokado olmaz diye duymuştum sanki ya. Ayva mide bulantisina da iyi geliyormuş. Bende çalışıyorum öğlen kent lokantasında yiyorum
Ben normalde de düşük tansiyonluyum ve son 1 haftadır çok zorlanıyorum 9/5 civarı tansiyonumKizlar hamileliginde tansiyon düşüklüğü yaşayan varmı sürekli tansiyonum düşüyor 10 a 4 9 a 5 falan oda beni halsiz bırakıyor
Günaydıınn mide bulantısı benimde yok midem yanıyor ama sabahları bir bayaaaGünaydın kızlar nasılsınız mide bulantısı kusma şikayetleriniz ne durumda bende tık yok hiç doktora gidesim de yok bakalım bizi ne bekliyor
Genelde de açken çok düşüyor drumuza söyleyelimBen normalde de düşük tansiyonluyum ve son 1 haftadır çok zorlanıyorum 9/5 civarı tansiyonum
O bende de oluyor ama hiç bulantı kusma yok peki tiksinti oluyormu bazı kokulara yemeklere karşı bende oda yokGünaydıınn mide bulantısı benimde yok midem yanıyor ama sabahları bir bayaaa
Her sabah midem bulanıyor genellikle adetim geciktiginden beri bulaniyordu ama şu aralar baya bulaniyo kusma yol çok şükür gaviscon la idare ediyorumGünaydın kızlar nasılsınız mide bulantısı kusma şikayetleriniz ne durumda bende tık yok hiç doktora gidesim de yok bakalım bizi ne bekliyor
Yemeğin piştiği ortamda duramıyorum kokular allak bullak ediyor beni şanslıyım eltilerim yemek yapıyor onlarda yiyorumO bende de oluyor ama hiç bulantı kusma yok peki tiksinti oluyormu bazı kokulara yemeklere karşı bende oda yok
Yaa demek insandan insana bünyeden bünyeye değişiyor bu durum bizde tık yok hiç hamilelik belirtisi yok ara ara kasıklarım da ağrı oluyor o kadar oda eskiden beri ara ara olan birşeyHer sabah midem bulanıyor genellikle adetim geciktiginden beri bulaniyordu ama şu aralar baya bulaniyo kusma yol çok şükür gaviscon la idare ediyorum
Şükret o zaman canım miden bulanmasin hamilelik bulantısı normal bulanmaya benzemiyor herşeyden ogurtu tiksinti geliyorYaa demek insandan insana bünyeden bünyeye değişiyor bu durum bizde tık yok hiç hamilelik belirtisi yok ara ara kasıklarım da ağrı oluyor o kadar oda eskiden beri ara ara olan birşey
Ohhh hayırlı eltiler benim eltiler hamile olduğumdan haberleri yokYemeğin piştiği ortamda duramıyorum kokular allak bullak ediyor beni şanslıyım eltilerim yemek yapıyor onlarda yiyorum
Yani evet bir yandan diyorum İyiki yok bende bir yandan diyorum bu basıl hamilelikŞükret o zaman canım miden bulanmasin hamilelik bulantısı normal bulanmaya benzemiyor herşeyden ogurtu tiksinti geliyor
Yok vallahi canım iştahım bayağı yerinde hiçbişeyden tiksinmiyorumO bende de oluyor ama hiç bulantı kusma yok peki tiksinti oluyormu bazı kokulara yemeklere karşı bende oda yok