- 9 Ağustos 2019
- 81
- 36
- 35
Maşallah gözünüz aydınSelam kızlar,
Benimde bugün randevum vardı çok şükür her şey yolunda bebiş büyümüş tam olması gerektiği gibi dedi 3 hafta sonra gel dedi doktorum sonra sen 3 hafta bekleyemeyecek gibisin 2 hafta sonra gel dedi
Maşallah, sizin adınıza çok sevindim, boşuna endişelenmişsiniz demekKizlar selam
Dün Dr a gittik boş keseydi geçen hafta biliyorsunuz ilaçtan dolayı bir bilinmezlik içindeydik geçen hafta boş olan köşede hem bebeğimizi gördük hem kalp atışını duyduk masaallah 6.6 hafta herşey yolunda tüm testler yapıldı bir sıkıntı yok çok şükür Multi vitamin verdi. Yemek yiyemedigim içinde mide rahatlatıcı birşey verdi. Bir ay sonra çağırdı cinsel ilişki yok dedi. Biran bebeğin yaninda birşey görüyorum dur kipirdama dedi bende gördümikiz sandık tekrar kalp atışına baktı bu yolk kesesi kaybolmaya başlayan dedi bazen böyle çok parlak olabiliyor ikiz mi acaba dedim dedi bir tane dedi bakalım tekrar bir ay sonra çağırdı bir hafta geride keseden geç döllenme dedi
Ben yaşamadım ama yaşayanlar cok fazla var öncelikle kan değeriniz 2 ye katlanıyormu ona bakın kan verin 2 günde bir doktora gidemeseniz bile eczaneden progestan fitil alın düşük önleyici diye geçiyor zaten doktorda hemen onu veriyor.Arkadaşlar merhaba benim sat 13 ekimdi bat 4 Kasım 6 kasımda kahve akıntı geldi devam etti 8 inde içime kurt düştü gece test yaptık silik çizgi sabah 2 tane daha yaptım hafif daha belli oldu geceye göre sonra kan testi verdim 106 çıktı çok şükür gözüküyor kahve lekelenme devam ediyor dün vardı şimdi sabah kalktım daha damla gibi şu an Dr a gidemedim hafta sonuna geldi benzer durum yaşayan var mı şu anda
İnşallah görürsünüz kesenin yanında belki kalp atışı bile gözükür benim 5+4 te gözüktü yarında kalp atışınu dinlicez inşallah sağlıkla devam eder hamileliğimizMerhaba kızlar bende inşallah nasipse temmuz da anne olacağımbugün 5+4 pazartesi kese için gideceğim inşallah
Valla bana da sürpriz oldu vajinal muayene. Bugün keseyi görmem dedi konuşma arasında sonra ultrasonda bakıp göremeyince alttan bakıcam her şey hızlı gelişti yaniBenim ilk gebelikte geç döllenmeydi sanırım bunda da öyle oluyor ama adet tarihinden önce kan verdim o yüzden de 244 çıkmış olabilir kese görünmez diye randevumu ileri tarihe erteledim alttan muayne olmak istemiyorumbu arada kanlarım zayıf ne yazık ki bu gebelik öncesi 3 4 ay takviye kullandım da pek düzelme olmadı o yüzden eczaneden alsam mı diye düşünüyorum bakalım napcam Bu arada Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı aminn
Önce çok azdı sonra biraz artti gibi hafif bi agrim da var bilmiyorum hayırlısı artık. Bugünde yolacikiyoruz en erken 11 gibi acile giebilirimBende 6+2yim nerdeyse aynıyızçok fazla mi geldi miktar olarak birde kırmızı miydi rengi miktar azsa bu haftalarda normal olabilir yinede dra görün progestan kullaniyormusun korkma ve stres yapma bebek için önemli olan bu
Bizim buranın sağlık ocağında sıkıntı yaşadım 2 defa gittim kan veremedim ne yazık ki .. sabırla cumayı bekleyeyimValla bana da sürpriz oldu vajinal muayene. Bugün keseyi görmem dedi konuşma arasında sonra ultrasonda bakıp göremeyince alttan bakıcam her şey hızlı gelişti yanizaten şu an 5+1 oldu sizin isterseniz pazartesi asmde geniş bi tahlil yaptırın cuma da doktorunuz yorumlar orda kan alınıp sonucu beklememiş olursunuz kanınız düşükse ve ilaca başlanacaksa asmde doktor da söyler zaten. Teşekkürler inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
Hayırlı olsun benim de 5+2 aynıymışızHerkese merhabailk bebeğimi 2021 aralıkta doğurdum şimdi de kısmetse 2025 temmuzda tekrar anne olacağım bugün keseyi gördük 5+2yim 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışı için dedi kahverengi lekelenmem olduğu için progestan kullanıyorum devam et dedi hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Ay çok şükür vallahi çok sevindim inşallah bende salı günü sağlıklı sıhhatli güzel haberler alırım çok sevindim senin adınaGörüştüm doktor ile bebeği gördüm kalbini duydum 164 atıyordu.Bu zamanda tam istediğimiz gibi dedi, haftası ile de uyumlu dedi 7+4 normalde 7+2 yaziyir demekki oda uyumlu oluyor.
Rica ederimBizim buranın sağlık ocağında sıkıntı yaşadım 2 defa gittim kan veremedim ne yazık ki .. sabırla cumayı bekleyeyimçok teşekkür ederim
Bebisin tutulmasını kolaylaştırıyor ve doğal yağ kaynağı vitamin deposu günde yarım avokado yemek bebis icin besleyici dediler. Yakın arkadaşım tüp bebek tedavisi ile hamile kaldı doktoru ilk aylarda avokado ye bol bol bebis tutunsun demisti bende o yüzden çok önceden başladım yemeyeAvakadoyu sormayi unuttum soracaktım. Ayva ye iyi gelir dedi mide bulantısına da. Nar yeme kanama ihtimali var dedi ve ananas yeme rahim yumusatiyormus.
Olur olur yazarım tabii ki inşaallahRica ederimsonucu bana da yazın burdan merak ederim ben