Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sat tarihimiz yakın olan bir anne adayımız vardı onu bulamadım topikde çok geride kaldı sanırım sat 25 Eylül benimdi onunda sat 24 du okursan bana bir ses ver nasılsın nasıl gidiyor hamilelik inşallah hepimizin sorunsuz sağlıklı bir gebelik süreci olur da sağlıklı sıhhatli kucağımıza aliriz bebislerimizj

İg uygulamasını sildim uzun zaman önce. İnsanın çok zamanını çalıyor gerçekten.

Ben de örgü örüyorum.
En güzel terapi. Kışın hele
klasik anlamda örgü bilmiyorum ama atkı bere öremem. Hasır çanta ve amigurumi oyuncak örüyorum.

Bir de hatim başlayacağım.

Son düzenleme:
Bende öğrenince hemen hatim başladım bebeğe niyetle kolay doğum niyetiyle okuyalım inşallah doğuma kadar nasıl olsa adet yok

Kizlar dünden beri mide bulantim artti 2 defa kustum ve aklima az önce dun yaptığım bi aptallığım geldi şimdi fark ettim. Özür dileyerek dun aksam 6 gibi balık yedim ve mide bulantım vardı saat 10 gibi de dedim bi kefir içeyim biraz dünden beri daha da midem bulanıyor. Balık ve süt ürünü ayni zamanlarda tüketilmemeli diye biliyordum ama dun hic aklıma gelmedi. Bisey olur mu sizce?

Balık taze ise herhangi bir şey olmaz aslında, siz yine de bi takip edin kendinizi çok geçmiş olsun

Evet ben de öyle yapıyorum, wifi modemi yatak odasında onu da kapatıyorum hatta

Canım ben 6. Haftada duydum kalp atışını inşallah sende duyarsın bende 8 sene sonra ve tedaviyi bırakınca geldi çok şükür mucizelerimiz sağlıkla kolaylıkla gelsin

Bir şey olmamıştır Allah ın izniyle, gönlünüzü ferah tutun, ben de ağır sandalye kaldırdım 1 mt mesafeye, kendime yapıştırarak tabi. Bugün bi ara o takıldı aklıma acaba ağır mıydı vs diye. Kaygılarımız normal. İnkar etmeye gerek yok bunu. Ama Rabbim koruyor mucize gibi. Yeter ki buna canı gönülden yürekten inanalım

Kardeşim bi sey olmaz. Bayat balık için o tehlike var. Tazecik olanından yemişsinizdir.

Sadece suan midelerimiz çok hassas ya, ondan belki balığı kaldıramadı.

Bu arada söylemesi ayıp az önce hamsi yedim ben de. Eşim ayıklarken oyle koktu ki, midem döndü durdu. İlk gebelikte nefret gelmişti bana balıktan kokusunu uzaktan alsam kusuyordum. Şimdi de öyle olacak sandım. Ama pişince rahatsız etmedi. Yedim. İns sonradan çıkarmam.

Evet ben de öyle yapıyorum, wifi modemi yatak odasında onu da kapatıyorum hatta
İlk çocukta bebek yatak odasında ya, telefonlarımızı yatak odasının dışında bırakıyorduk radyasyon yaymasın diye. Hey gidi günler. şimdi yapar mıyız, bilmem

Ama yıllardır her gece Wi-Fi kapatıp uçak moduna alıyorum telefonu. Esiminki açık olur. Bir durum olursa ondan ulaşırlar diye düşünerek.

Canım ben 6. Haftada duydum kalp atışını inşallah sende duyarsın bende 8 sene sonra ve tedaviyi bırakınca geldi çok şükür mucizelerimiz sağlıkla kolaylıkla gelsin
Yaaa inşallah kader arkadaşım birbirimizi en iyi biz anlarız kac haftaliksin şuan

Balık taze ise herhangi bir şey olmaz aslında, siz yine de bi takip edin kendinizi çok geçmiş olsun
İnşallah tazedir yerken güzel gibiydi
Been ogrenmeden 1 gun once 10 kiloluk 3 koli çıkarttım 2. Kata . Rabbim gerçekten koruyor
Afiyet olsun İnşallah benimkide tazedir büyük balıktı fırına attım pek anlamam bayatini tanesini. Dün igrenmedim dokunurken ama sonradan elimde kalan o çiğ koku midemi bulandirdi

Benim sat 24 Eylül bugün 7+3 üm. Yarın doktor kontrolüm var, 5+4 de keseyi karından gördüm bebeği görmemiştim. Regl ağrısı olur gibi ağrı oluyor. Sabah da hafif mide bulantısı oluyor ama yoğun değil hafif araba tutmuş gibi, Sizde durumlar nasıl

Ay kusura bakma canım benim vallahi o kadar geriye de gittim bulamadım ben de geçen hafta gittiğimde 4 haftalık dedi üstten baktı. Haftaya salı benimde kontrolüm var allahin izniyle inşallah kalp atışı için gel dedi doktorum. Bende heyecanla bekliyorum vallahi 1 kimyasal 1 kurtajdan donra sevincimi içimde tutuyorum sinek ısırığı gibi ara ara bende de oluyor ama geçiyor iki gündür sadece akşam bulantim oldu çok şükür onun dışında goguslerim çok hassas inşallah güzel haberler alırız

Bu arada evet bende de araba tutması gibi hafif bulantı sadece akşam oluyor

İnsaAllah. Benim göğsüm hiç agrimiyir ona da takılıyorum, kasinti oluyor ara ara hiç olmazdı. Regl zamanı da göğsümün ağrıdığını bilmem. Benim de ağustosta kimyasal olmuştu. Senin ki geç döllenme miydi adet ile ultrason uyuyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…