İg uygulamasını sildim uzun zaman önce. İnsanın çok zamanını çalıyor gerçekten.
Ben de örgü örüyorum.
En güzel terapi. Kışın hele
klasik anlamda örgü bilmiyorum ama atkı bere öremem. Hasır çanta ve amigurumi oyuncak örüyorum.
Bir de hatim başlayacağım.
Balık taze ise herhangi bir şey olmaz aslında, siz yine de bi takip edin kendinizi çok geçmiş olsunKizlar dünden beri mide bulantim artti 2 defa kustum ve aklima az önce dun yaptığım bi aptallığım geldi şimdi fark ettim. Özür dileyerek dun aksam 6 gibi balık yedim ve mide bulantım vardı saat 10 gibi de dedim bi kefir içeyim biraz dünden beri daha da midem bulanıyor. Balık ve süt ürünü ayni zamanlarda tüketilmemeli diye biliyordum ama dun hic aklıma gelmedi. Bisey olur mu sizce?
Evet ben de öyle yapıyorum, wifi modemi yatak odasında onu da kapatıyorum hattaNormalde insan vucudana ne zararliysa hamilelerede o zararlı ama bı drdan duymuştum herşeyin fazlası zarar mesela canınız çok kola çektiyse yarım bardak içebilirsiniz demişti yani telefonlada ne kadar az zaman gecirirsek o kadar iyi aslında ayrıca da uyurken interneti kapatıp telefonu kendinizden uzak tutmak lazım ben öyle yapıyorum şahsen çünkü en fazla radyasyon uyurken alinirmis
Canım ben 6. Haftada duydum kalp atışını inşallah sende duyarsın bende 8 sene sonra ve tedaviyi bırakınca geldi çok şükür mucizelerimiz sağlıkla kolaylıkla gelsinKizlar merhalar bende temmuz annesiyim inşallah aranıza katıldım keseyi gördük pazartesi inşallah kalp atışını duymaya gidecegiz fakat vakit gecmiyo pazartesi 6+4 olucaz varmı bu haftalarda kalp atışını duyan ben hem acemi anneyim hemde minik mucizem 10 yıl sonra ben tedavileri bıraktıktan 2 yıl sonra geldi
Bir şey olmamıştır Allah ın izniyle, gönlünüzü ferah tutun, ben de ağır sandalye kaldırdım 1 mt mesafeyeKizlar dünden beri mide bulantim artti 2 defa kustum ve aklima az önce dun yaptığım bi aptallığım geldi şimdi fark ettim. Özür dileyerek dun aksam 6 gibi balık yedim ve mide bulantım vardı saat 10 gibi de dedim bi kefir içeyim biraz dünden beri daha da midem bulanıyor. Balık ve süt ürünü ayni zamanlarda tüketilmemeli diye biliyordum ama dun hic aklıma gelmedi. Bisey olur mu sizce?
Kardeşim bi sey olmaz. Bayat balık için o tehlike var. Tazecik olanından yemişsinizdir.Kizlar dünden beri mide bulantim artti 2 defa kustum ve aklima az önce dun yaptığım bi aptallığım geldi şimdi fark ettim. Özür dileyerek dun aksam 6 gibi balık yedim ve mide bulantım vardı saat 10 gibi de dedim bi kefir içeyim biraz dünden beri daha da midem bulanıyor. Balık ve süt ürünü ayni zamanlarda tüketilmemeli diye biliyordum ama dun hic aklıma gelmedi. Bisey olur mu sizce?
İlk çocukta bebek yatak odasında ya, telefonlarımızı yatak odasının dışında bırakıyorduk radyasyon yaymasın diye. Hey gidi günler.Evet ben de öyle yapıyorum, wifi modemi yatak odasında onu da kapatıyorum hatta
Modem en büyük radyasyon zaten iyi yapıyorsun kapatarak canımEvet ben de öyle yapıyorum, wifi modemi yatak odasında onu da kapatıyorum hatta
Yaaa inşallah kader arkadaşım birbirimizi en iyi biz anlarızCanım ben 6. Haftada duydum kalp atışını inşallah sende duyarsın bende 8 sene sonra ve tedaviyi bırakınca geldi çok şükür mucizelerimiz sağlıkla kolaylıkla gelsin
İnşallah tazedir yerken güzel gibiydiBalık taze ise herhangi bir şey olmaz aslında, siz yine de bi takip edin kendinizi çok geçmiş olsun
Been ogrenmeden 1 gun once 10 kiloluk 3 koli çıkarttım 2. Kata . Rabbim gerçekten koruyorBir şey olmamıştır Allah ın izniyle, gönlünüzü ferah tutun, ben de ağır sandalye kaldırdım 1 mt mesafeye, kendime yapıştırarak tabi. Bugün bi ara o takıldı aklıma acaba ağır mıydı vs diye. Kaygılarımız normal. İnkar etmeye gerek yok bunu. Ama Rabbim koruyor mucize gibi. Yeter ki buna canı gönülden yürekten inanalım
Afiyet olsunKardeşim bi sey olmaz. Bayat balık için o tehlike var. Tazecik olanından yemişsinizdir.
Sadece suan midelerimiz çok hassas ya, ondan belki balığı kaldıramadı.
Bu arada söylemesi ayıp az önce hamsi yedim ben de. Eşim ayıklarken oyle koktu ki, midem döndü durdu.İlk gebelikte nefret gelmişti bana balıktan kokusunu uzaktan alsam kusuyordum. Şimdi de öyle olacak sandım. Ama pişince rahatsız etmedi. Yedim. İns sonradan çıkarmam.
Benim sat 24 Eylül bugün 7+3 üm. Yarın doktor kontrolüm var, 5+4 de keseyi karından gördüm bebeği görmemiştim. Regl ağrısı olur gibi ağrı oluyor. Sabah da hafif mide bulantısı oluyor ama yoğun değil hafif araba tutmuş gibi, Sizde durumlar nasılSat tarihimiz yakın olan bir anne adayımız vardı onu bulamadım topikde çok geride kaldı sanırım sat 25 Eylül benimdi onunda sat 24 du okursan bana bir ses ver nasılsın nasıl gidiyor hamilelikinşallah hepimizin sorunsuz sağlıklı bir gebelik süreci olur da sağlıklı sıhhatli kucağımıza aliriz bebislerimizj
Bu arada evet bende de araba tutması gibi hafif bulantı sadece akşam oluyorBenim sat 24 Eylül bugün 7+3 üm. Yarın doktor kontrolüm var, 5+4 de keseyi karından gördüm bebeği görmemiştim. Regl ağrısı olur gibi ağrı oluyor. Sabah da hafif mide bulantısı oluyor ama yoğun değil hafif araba tutmuş gibi, Sizde durumlar nasıl
İnsaAllah.Ay kusura bakma canım benim vallahi o kadar geriye de gittim bulamadımben de geçen hafta gittiğimde 4 haftalık dedi üstten baktı. Haftaya salı benimde kontrolüm var allahin izniyle inşallah kalp atışı için gel dedi doktorum. Bende heyecanla bekliyorum vallahi 1 kimyasal 1 kurtajdan donra sevincimi içimde tutuyorum sinek ısırığı gibi ara ara bende de oluyor ama geçiyor iki gündür sadece akşam bulantim oldu çok şükür onun dışında goguslerim çok hassas inşallah güzel haberler alırız