Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar nasılsınız mide bulantısı kusma şikayetleriniz ne durumda bende tık yok hiç doktora gidesim de yok bakalım bizi ne bekliyor
Günaydın benim de ne mide bulantım var ne kusmam sadece kasıklarımda ve alt karnımda ağrı var o kadar ona da doktor idrar yolu enfeksiyonu olabilirsin demişti (şükür çıkmadı da) yani hamile miyim değil miyim anlayamıyorum

Benim de sat 11 Ekim aramızda 1 gün var bişey sormak istiyorum kese göründü mü muayne oldun mu?
Bakalım doğum tarihlerimiz de aynı olacak mı ultrasonla baktı göremedi vajinal muayene yaptı orda gördü haftaya mutlaka gel dedi progestan başladı bunun üzerine tedbir olarak düşüğü önlemek için dedi. Bir miktar moralim bozuldu açıkçası cumaya kadar nasıl sabredicem bilemiyorum

Kız siz deli misiniz ?

Kötüyü çağırıyorsunuz.
Bulantı yokmuş, kokudan tiksinme başlamamış.
Dertsiz başa dert aramayın

Kendimi kodluyorum. Prenses gibi bi gebelik yaşayacağım.
Bende sordum, göğsüm hiç acımıyor dedim, bisi olur mu dedim. Doktor hayır asla dedi, herkezde farklı olur olmasın daha iyi dedi

Görüştüm doktor ile bebeği gördüm kalbini duydum 164 atıyordu. Bu zamanda tam istediğimiz gibi dedi, haftası ile de uyumlu dedi 7+4 normalde 7+2 yaziyir demekki oda uyumlu oluyor.
Yakın bir arkadaşım yüksek kalp atışlı bebeklerin erkek olduğunu iddia ediyor bakalım sizde tutacak mı

Senin ilk mi hiiç moralini bozma ilkte bende Progestan kullandım fitil yapıyordum kanamam vardı bak şimdi kızım 3.5 yaşında benim de randevum normalde p.tesi günüydü erteledim cumaya gitcem artık bende biraz sabırsızım sadece 1 defa kan verdim işte acilde 5 gün önce 244 çıkmış bi kere daha randevu öncesi kan vermeye gitsem mi acaba onda kararsızım bide daha folik asit başlamadım ya

Bugün 5+3 oldum daha keseyi bile görmedim 4+5 te gittiğimde karından kese görülmemişti çok erken demişti önümüzdeki çarşambaya gel dedi tam 6+0 haftalık oluyorum bende artık görsem de rahat bi nefes alsam

Evet benim ilk siz tecrübeliymişsiniz o zaman insan biraz panik oluyor ister istemez tecrübesiz de olunca. Ben 11 inde ilk kanı verdim asmde 383 çıktı 13ünde detaylı tetkik yapalım yine gel dediler o zaman da 846 çıktı. Kadın doğum uzmanı düşük dedi anlamadım ama tabi her doktor farklıdır ama 244 için de düşük diyebilirler bilemiyorum. Ben de dün ilk defa başladım folik asite 3 ay kullanalım dedi. Kandaki değeri normaldi benim sizin de öyleyse şimdiye kadar kullanmamış olmanız bir sıkıntı yaratmaz belki. İyi düşünelim iyi olsun inşallah

5 haftalıkken kese görünmeye başlıyor diye biliyorum. İçinizi rahat tutun çarşamba hayırlı haberi alırsınız inşallah

Kizlar selam
Dün Dr a gittik boş keseydi geçen hafta biliyorsunuz ilaçtan dolayı bir bilinmezlik içindeydik geçen hafta boş olan köşede hem bebeğimizi gördük hem kalp atışını duyduk masaallah 6.6 hafta herşey yolunda tüm testler yapıldı bir sıkıntı yok çok şükür Multi vitamin verdi. Yemek yiyemedigim içinde mide rahatlatıcı birşey verdi. Bir ay sonra çağırdı cinsel ilişki yok dedi. Biran bebeğin yaninda birşey görüyorum dur kipirdama dedi bende gördüm ikiz sandık tekrar kalp atışına baktı bu yolk kesesi kaybolmaya başlayan dedi bazen böyle çok parlak olabiliyor ikiz mi acaba dedim dedi bir tane dedi bakalım tekrar bir ay sonra çağırdı bir hafta geride keseden geç döllenme dedi

Benim ilk gebelikte geç döllenmeydi sanırım bunda da öyle oluyor ama adet tarihinden önce kan verdim o yüzden de 244 çıkmış olabilir kese görünmez diye randevumu ileri tarihe erteledim alttan muayne olmak istemiyorum bu arada kanlarım zayıf ne yazık ki bu gebelik öncesi 3 4 ay takviye kullandım da pek düzelme olmadı o yüzden eczaneden alsam mı diye düşünüyorum bakalım napcam Bu arada Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı aminn

Ah çok sevindim. Gözün aydın
İkiz lafını duyunca bi heyecanlandım. Ama değilmiş
İlişki neden yasak?

Kizlar bisey daniscam 6+1deyim. Bugün hafif bi kanamam oldu böyle bir durumla karşılaşan oldu mu hiç? Bugün de uçakla eve donuyordum dr a gece gidebilicem. Cok endisendim.

Kizlar bisey daniscam 6+1deyim. Bugün hafif bi kanamam oldu böyle bir durumla karşılaşan oldu mu hiç? Bugün de uçakla eve donuyordum dr a gece gidebilicem. Cok endisendim.
Bende 6+2yim nerdeyse aynıyız çok fazla mi geldi miktar olarak birde kırmızı miydi rengi miktar azsa bu haftalarda normal olabilir yinede dra görün progestan kullaniyormusun korkma ve stres yapma bebek için önemli olan bu

Ben de bugün 5+2 yim, sat a göre, bilerek randevumu biraz geç e aldım, haftaya cumaya. Hiç doktora gitmedim daha. İnşallah güzel haberler alırız merak etmeyin

Selam kızlar,
Benimde bugün randevum vardı çok şükür her şey yolunda bebiş büyümüş tam olması gerektiği gibi dedi 3 hafta sonra gel dedi doktorum sonra sen 3 hafta bekleyemeyecek gibisin 2 hafta sonra gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…