Geçen hafta cumartesi 5+3 günlük dedi drumuz kese 10 ml di geç döllenme değil sanırım öyleyse bile bilmiyorumNe güzel bi bi hikaye bu, insanın içi umutla hevesle doluyor.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Geç döllenme değilse ins görürsün. Ben de o civarda gördüm bebeği ve kalp atışını
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız pazartesi bı türlü gelmiyo ilk kez gebe kalabildim ben o yüzden napacagimi pek bilemiyorum hiç bir bilgim de yok burda birbirimizden fikir alışverişinde bulunuruz diye geldim daha önce hep tüp Bebek forumlarindaydim ilk defa hamile formuna yazıyorum
Ben geçen hafta gittim. 5+3tüm. Kese 8.4 m idi.Geçen hafta cumartesi 5+3 günlük dedi drumuz kese 10 ml di geç döllenme değil sanırım öyleyse bile bilmiyorum
Ayy çok teşekkür ederim aydinlattiniz beni. rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin
Ben geçen hafta gittim. 5+3tüm. Kese 8.4 m idi.
Bu hafta gittim. 6+3te, kese yaklaşık 12 mm, Bebek Ve kalp atışı görüldü.
Sabır diliyorum. Çok güzel heyecanlar bunlar.
AminAyy çok teşekkür ederim aydinlattiniz beni. rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsindrum ultrason la bakacağım kalp atışı olmazsa vajinal muayene yaparım dedi özel hastaneye gidiyorum ama yined vajinal muayene ye çok pozitif bakamıyorum onca yıl mücadeleden sonra gelince
Çok teşekkür ederim inşallah .içimi rahatlattıniz Allah razı olsunAmin
Bence alttan bakmaya gerek olmadan karından görünecek. Gönlünü ferah tut
Ben 1 kere gittim doktora ama keseyi görmüştük sadece haftaya cuma kalp atışı için gitcem ozmn haftasını söyler heralde ya da ben sorarım zatenBenim gibi sat 24 eylul olan arkadasin kac haftalik gorunuyor acaba merak ettim simdi
Bende 6+1 de 16mm di ama bebegi daha goremeyiz dedi pazartesiye çağırdı
Ben geçen hafta gittim. 5+3tüm. Kese 8.4 m idi.
Bu hafta gittim. 6+3te, kese yaklaşık 12 mm, Bebek Ve kalp atışı görüldü.
Sabır diliyorum. Çok güzel heyecanlar bunlar.
En geç ben gideceğim heralde 6+2'yim zannediyordum 5+1 çıktım. İki hafta sonra gel dedi. Geçmiyor günler geçmiyoooorBende 6+1 de 16mm di ama bebegi daha goremeyiz dedi pazartesiye çağırdı
Bunda bi matematik var mı bilmiyorum. Hani misal, kese su kadar cm oldugunda bebek oluşur. Yahut bebek su kadar mm olduğunda kalp atışı başlar gibi..Bende 6+1 de 16mm di ama bebegi daha goremeyiz dedi pazartesiye çağırdı
Gerçektende geçmiyor bide hamile olduğumu bildiğim günden beri günler aktifde gecmiyo çalışıyor yada sık sık temizlik falan yapiyo olsak günler hızlı gecicek mesagalemde yok benim bebisden başkaEn geç ben gideceğim heralde 6+2'yim zannediyordum 5+1 çıktım. İki hafta sonra gel dedi. Geçmiyor günler geçmiyoooor
Anlik aserme bende de oluyo ayy su olsa yerdim dediğim benim canım sürekli yoğun çikolata falan istiyordu yeyince geçti şuan sarma aseriyo meselaKızlar aş erme nasıl oluyor ?
Ben ilk hamileliğimde hiç yaşamadım.
Ama bugün durup durup böyle dilime burnuma ekmek arası patates kokusu geliyor. Annem küçükken ekmek arasına koyardı. O ekmek arasındaki anne patatesi
Geçen gün de uzanmışım. Dilimde tuzsuz sele zeytin tadı. Saniyelik. Olsa da yesem dedim.
Bunlar benim uydurmalarım mı diyeceğim ama yok hani ya canım şunu çekti kalkıp yapıp yiyeyim gibi bi insan değilim. İlk kez yaşıyorum böyle şeyleri.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin ben 6+0da kalp atışı gördümKizlar merhalar bende temmuz annesiyim inşallah aranıza katıldım keseyi gördük pazartesi inşallah kalp atışını duymaya gidecegiz fakat vakit gecmiyo pazartesi 6+4 olucaz varmı bu haftalarda kalp atışını duyan ben hem acemi anneyim hemde minik mucizem 10 yıl sonra ben tedavileri bıraktıktan 2 yıl sonra geldi
Instagram'ı Telegram'ı sildim. Telefonda tek takip ettiğim bu forum ve YouTube'dan birkaç tane dizimin son bölümleri. Şuan kendime bir meşgale de buldum. Dikiş dikiyorum, eşofman takımı falan yapıyorum kendime göre. Biraz matematik çalışıyorum falan. İki yaşındaki oğlumdan vakit kalırsa tabiiKızlar telefona girmek zararlı mı acaba? Sürekli aklımda acaba faZla radyasyona maruz kalıyor muyum diye? Nette ortalama ne kadar zaman harcıyosunuz günlük
Normalde insan vucudana ne zararliysa hamilelerede o zararlı ama bı drdan duymuştum herşeyin fazlası zarar mesela canınız çok kola çektiyse yarım bardak içebilirsiniz demişti yani telefonlada ne kadar az zaman gecirirsek o kadar iyi aslında ayrıca da uyurken interneti kapatıp telefonu kendinizden uzak tutmak lazım ben öyle yapıyorum şahsen çünkü en fazla radyasyon uyurken alinirmisKızlar telefona girmek zararlı mı acaba? Sürekli aklımda acaba faZla radyasyona maruz kalıyor muyum diye? Nette ortalama ne kadar zaman harcıyosunuz günlük
Aaa ne güzel teşekkürler sizinkide inşallah. benimkide öyle olur inşallah vajinal muayene ye gerek kalmadanHayırlı olsun sağlıkla gelsin ben 6+0da kalp atışı gördüm
Karından gördük biz de vajinale gerek kalmadıAaa ne güzel teşekkürler sizinkide inşallah. benimkide öyle olur inşallah vajinal muayene ye gerek kalmadan
Ohh ne güzel ya sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim iyiki bu foruma yazdım siz yazdıkça bende rahatlıyorum kafamdaki soru işaretleri gidiyo en azındanKarından gördük biz de vajinale gerek kalmadı