Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Haklısın. Bence belirtilerimiz hafifleyecek artık 2.trimestıra yaklaşıyoruz. En rahat dönemmiş.
Evet 2. Trinester gerçekten hamileliğin balayı🙂 mide bulantısı yok ağrı yok sızı yok, 3. Biraz zorluyor bide benm artk iç karnımmı yoktur nedir aşırı göbekli bi hamileydm ahsndjdjf cok zordu yaşam ağır yaşamlar gibiydim.

Evet 2. Trinester gerçekten hamileliğin balayı🙂 mide bulantısı yok ağrı yok sızı yok, 3. Biraz zorluyor bide benm artk iç karnımmı yoktur nedir aşırı göbekli bi hamileydm ahsndjdjf cok zordu yaşam ağır yaşamlar gibiydim.
İnşallah o günleri de görürüz sağlıkla ilerler geçer gider ☺️

Merhaba arkadaşlar,Tam 5+1 oldum bugün.Ama sanki hiç belirtim yok gibi.Sadece arada bir sol kasığımda sızlama, biraz da şişkinlik var o kadar.Yarın keseyi görmeyi gideceğim inşallah, adetim üzerinden 8 gün geçti.Siz 5.haftada nasıldınız ?

Merhaba arkadaşlar,Tam 5+1 oldum bugün.Ama sanki hiç belirtim yok gibi.Sadece arada bir sol kasığımda sızlama, biraz da şişkinlik var o kadar.Yarın keseyi görmeyi gideceğim inşallah, adetim üzerinden 8 gün geçti.Siz 5.haftada nasıldınız ?
5. Haftanın ilk gunlerinde pek bir belirtim yoktu haftanın sonlarına doğru belirtilerimi farketmeye başladım normal yani seninki

Yolundadıırr kalbini ferah tutt 🥹🙏🏻♥️ şu sıkıntılı haftaları bi atlatsak allahın izni ile 🙏🏻 sonrasında hep alısveriş konusulcak bebişker için, gelsin cinsiyetler ciciler 🥹
Gerçekten şu ilk trimester bitse rahata kavuşucaz ya. Çok huzursuz oluyorum kaybetme korkusu yüzünden

Bende ilk gebeliğimde hiçbir belirtim yoktu, bel ağrısı dışında. En başından beri müthiş bel ağrım vardj oğlumda. Ama bunda midem inanılmaz bulanıyor, ilaç içiyorum ama kesmiyor genelde🥲 bende acaba cinsiyeti farklı mı diye düşüniyorum ister istemez shdnd
Kizim var ilk o çok kötüydü hastalıklı gibi geçti tüm mide bulantısı hapı kullandım yok kar etmedi beyaz nohut yatiştiriyodu çubuk kraker yiye yiye ondanda tiksinmiştim her hamilelik farklı diyolar aynı cinsiyette olsa bilemedim ki

Ilk hamilelikte hic gogus ağrısı yaşamamıştım. Hic büyümede olmamıştı arkadasim senin herhalde sütun olmayacak demisti cok üzülmüştüm kii 32 ay emzirdim. Çok da düşünmemek her şeyi dert edilmemek gerekiyormuş hamilelikte. Stresle baş edebilme anneliğin ilk öğretileri oluyor ve bununla annelikle hamile iken başlıyoruz staj dönemine. Doktorum vücudun hamile olma hormonları ile dengelenmeye çalışıyor bütün vücudun damarların bile değişip dönüşüyor bu süreçte her kesin dönüşümü başka oluyor. Sende her geçen gün biraz daha anne olmaya yaklaşıyor bebeği sahipleniyorsun dedi. Stressiz bir süreç her şeyin başlangıcı. İçini ferah tut bebeğini kendini strese sürükleme dedi. 3 düşük yaşadım o yuzden endişelerim yüksekti ama bu konuşma bana iyi geldi. Umarım size de iyi gelir güzel annelerim 🥰

Merhabaa bende 5+1’im 🥰 bnde aşırı göğüs hassasiyeti var bide bel ağrısı

Tabloya baktim kalp atisini duymayan 6 7 kisi falan kalmisiz. Ben randevuyu baya uzun bi tarihe almisim haftaya saliya kontrol

Ilk hamilelikte hic gogus ağrısı yaşamamıştım. Hic büyümede olmamıştı arkadasim senin herhalde sütun olmayacak demisti cok üzülmüştüm kii 32 ay emzirdim. Çok da düşünmemek her şeyi dert edilmemek gerekiyormuş hamilelikte. Stresle baş edebilme anneliğin ilk öğretileri oluyor ve bununla annelikle hamile iken başlıyoruz staj dönemine. Doktorum vücudun hamile olma hormonları ile dengelenmeye çalışıyor bütün vücudun damarların bile değişip dönüşüyor bu süreçte her kesin dönüşümü başka oluyor. Sende her geçen gün biraz daha anne olmaya yaklaşıyor bebeği sahipleniyorsun dedi. Stressiz bir süreç her şeyin başlangıcı. İçini ferah tut bebeğini kendini strese sürükleme dedi. 3 düşük yaşadım o yuzden endişelerim yüksekti ama bu konuşma bana iyi geldi. Umarım size de iyi gelir güzel annelerim 🥰
Bende ardışık üç düşük yaşadım, bu yüzden bazen sağlıklı düşünemiyorum 🥺 Ama doktorun çok güzel söylemiş vücut bir dönüşüm içersinde gerçekten. Sağlıkla ilerlesin tek duam bu 🙏

Benim de karnım çok şiş, şimdiden böyleyse 3. Trimesterde nolurum Allah bilir:) az yememe rağmen hep bir şişkinlik

Bende ardışık üç düşük yaşadım, bu yüzden bazen sağlıklı düşünemiyorum 🥺 Ama doktorun çok güzel söylemiş vücut bir dönüşüm içersinde gerçekten. Sağlıkla ilerlesin tek duam bu 🙏
Bende aynı psikolojideydim. Benim elimde olan bir şey yok elimden geleni yapıyorum. Daha fazlası bizim elimizde değil. Şimdi keyfini cikartma zamanı:)

Hadi biraz kitaplardan bahsedelim cocuk gelişimi ve hamilelik süreci ile ilgili kitap almis miydiniz veya takip ettiğiniz youtube kanalı falan var mı?

Back
X