- 12 Aralık 2013
- 529
- 1.012
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.841
Gönül isterdi ki yarınlar yok gibi yiyelim yatalımGüldürdün beni, uçan baklavalar
İns güzel gelecek sonuçların
Yeter ki bebek iyi olsun. Gerekse diyet de yapılır.
Bknz @aryakusumlady peacock
Hem şurda temmuza ne kaldı ?
merhaba arkadaşlar 23 haftalığım sanırım detaylıdan sonra hesap falan kalmadı bende moralim bozulunca. açlık şekerim sağlık ocağındaki sonuca göre 92 çıkmıştı doktorum sınırda demişti hatta gizli şeker olabilir bebekde tombul demişti bakıyırum şimdi herkesin aynı kilolarda bebişi 21+2deydi sanırım 500gr demişti hep aynı gramlarda şeker yüklemesi için kaçıncı haftada gitmeliyim özele gidemicem devlette de zor randevu oluyor galiba o yüzden emin olayım ki tarihi ayarlıyım ona göre diye düşündüm
Ben kenarlara bisey almayi dusunmed8m hiç bilemedim :) renk digeri bana cırtlak gibi geldi biraz gri odamada uyuyordu oyle aldim ama senin de 3 cocuk icin mantikli olan bencede gri olurAlez bulabildiğim en büyük ölçüde alırım ama yatağın ambalajı varsa çıkarmam. Diğer çocuklarımdada öyle kullandım çk pratik ve rahat oldu bnm için. İçine hazır uyku seti bakıcam bende kenarlara ne tarz bişi alsam bilemedim örgü gibi olanlar var düz olanlar var. Ne renk uyumlu olur mesela? Rengi bende gri alcam sanırım. Diğeri yatak odamla daha uyumlu ama kiri tozu çk gösterir gibi. Malum evde 3 erkek çocuk olacakböyle minnak ayrıntıları düşünmem lazım.
Allah iyiliğini versin. Nevresimin alasını dikersin senen kolay şey. Hem de zevkli. Gönlünce desenli kumaşlar seçer alırsın
Annem kızıma ne nevresimler dikti. Kenarları fistolu, güpürlühiç hazır almadım. 3.5 sene onlarda yattı.
Yünden yatağını yorganını annem yapmıştı. Koruyucu niyetine, alt açma hasta bezleri var ya onlardan sermiştim. WC eğitimi sırasında da tek kişilik alez aldım, onu kestim serdim altına. Üstüne yine alt açmalar serdim. Hiç de bi kaza olmadı
Evet bebis icin dusunmustum ince bi yorgan fazla mi gelir hic bilmiyorumYorganı bebiş için mi bakıyorsun canım? Öyleyse yorgan için biraz erken olabilir bu kış
Ahhh öyle bi dünya olsa..Gönül isterdi ki yarınlar yok gibi yiyelim yatalım
Agırlasmadan bi çıkarsın. İki üç kumaş alır dikersin, onlar uzun zaman götürür seniBen kenarlara bisey almayi dusunmed8m hiç bilemedim :) renk digeri bana cırtlak gibi geldi biraz gri odamada uyuyordu oyle aldim ama senin de 3 cocuk icin mantikli olan bencede gri olur
hep aklimdaydi kumas alir dikerim diye de kumaş almaya gitmek lazim onun için önce haftaya cikarim olmadi dedigin gibi kendim dikerim :)))
Alez mantikli aslinda bende o alt acmalardan serebililirim yatagin dışı kumas değil zaten hastanedeki yataklar gibi musamba tarzi sorun olmaz herhalde
Evet bebis icin dusunmustum ince bi yorgan fazla mi gelir hic bilmiyorum
Hii o zaman simdiden yorgan telasina girmiyim ben hiçAhhh öyle bi dünya olsa..
sanırım var.
Adı da cennet
Agırlasmadan bi çıkarsın. İki üç kumaş alır dikersin, onlar uzun zaman götürür seni
Ben yorgan kullanmadım ilk sene. Pike ve battaniyesini nevresimine geçirdim. Onu kullandım. Evler zaten sıcak.
Yorganla yatacak kadar büyüdüğünde 3-4 yaşındaydı. O zaman da deli yatıyordu. Üstünde yorgan durabilmesi için iple çocuğa bağlamak gerekiyordu.
teşekkür ederim esenler kadın doğuma alım o zaman24-28. haftalar arası yapılıyor. Kadın doğuma randevu al. Zaten haftan gelmiş old için yapılacak rutin test bu. Gidince de söylersin şeker yüklemesi için geldim diye.
Hastanedeki yoğunluğa bağlı olarak kimisinde aynı gün olabiliyormuş. Ben Kartal Lütfi Kırdar Şehir hastanesine gitmiştim, orada yükleme için bir hafta sonraya randevu verdiler.
Bende bunu kullanıyorum kızıma elele nin 6 in 1 i. Gelen yatak 3 parmak kalınlığında bir sünger. Standart lastikli çarşaflar bile oluyor. Koruyucu almamıştım ben. Kızım 7 aylık olunca o yatak çok ince gelmeye başladı normal yaylı yatak aldım içine öyle olunca alez vs aldımAllah iyiliğini versin. Nevresimin alasını dikersin senen kolay şey. Hem de zevkli. Gönlünce desenli kumaşlar seçer alırsın
Annem kızıma ne nevresimler dikti. Kenarları fistolu, güpürlühiç hazır almadım. 3.5 sene onlarda yattı.
Yünden yatağını yorganını annem yapmıştı. Koruyucu niyetine, alt açma hasta bezleri var ya onlardan sermiştim. WC eğitimi sırasında da tek kişilik alez aldım, onu kestim serdim altına. Üstüne yine alt açmalar serdim. Hiç de bi kaza olmadı.
Benim sonuç da aynı da merak ettimBi sorun olursa ararız demişti devlet perinatolog. Bir hafta oldu arayan yok. İnş sorun yoktur
Canım ya bana onun şeyi mantıklı gelmedi o minik beşiği çok küçük sen de kırınca buraya fotosunu atar mısın ?Bonte 6in1 olanı aldım. Yani beninde bunu beğenince Diğerlerine baksam da gözümde hep bu ön planda oldu
Ayyyyy çok geçmiş olsun canım ya vallahi geçti gitti elhamdülillahBiz kafayi yiyelim o parmağıyla sağı solu karıştırsıneli yüzünün önünde sağı solu parmaklıyordu, doktor bastirdikca oda dürttü şaka gibi ya yorulmussun sanırım hiç problem yok dedi, dün musluğum patladı dolapları indirdim elim degmisken, önceki günde çocuk odasını boşalttım, tetanozdan da keyfim yoktu sanırım üst üste geldi dont panik kızlar ben şey yapmışım biraz, korkudan tansiyonum falan yükselmiş 780grm olmuş
Bende vardı atayım belki işinize yarar. Çook minik birşey değil ilk zamanlar kullanılıyor. Ben gündüzleri hep bunda yatırmıştım salonda yanımda vs. He olmasa olur mu tabiki olur ama ilk 2 ay ben çok kullanmıştımCanım ya bana onun şeyi mantıklı gelmedi o minik beşiği çok küçük sen de kırınca buraya fotosunu atar mısın ?
Memnun musunuz pekiBende bunu kullanıyorum kızıma elele nin 6 in 1 i. Gelen yatak 3 parmak kalınlığında bir sünger. Standart lastikli çarşaflar bile oluyor. Koruyucu almamıştım ben. Kızım 7 aylık olunca o yatak çok ince gelmeye başladı normal yaylı yatak aldım içine öyle olunca alez vs aldım
Ben çok memnunum. Sağlam sürekli aç kapat yapmama rağmen hiçbir sorun yaşamadım ailemin yanına vs giderken götürüyorum çünkü. Oldukça da büyük uzun süre bu yatağı kullanırım diye düşünğyırum. Şimdi 2. Bebek için de aynı marka alacağım. Ama ben alt açmayı hiiç kullanmadım. Sürekli oraya gidip alt açmak bana uymadıMemnun musunuz peki
Ben çok memnunum. Sağlam sürekli aç kapat yapmama rağmen hiçbir sorun yaşamadım ailemin yanına vs giderken götürüyorum çünkü. Oldukça da büyük uzun süre bu yatağı kullanırım diye düşünğyırum. Şimdi 2. Bebek için de aynı marka alacağım. Ama ben alt açmayı hiiç kullanmadım. Sürekli oraya gidip alt açmak bana uymadıPe
İlk 2 ay ben salonda gündüz vs bunda yatırmıştım. Park yatak yatak odamda duruyordu. Bu salonda duruyordu. Ama olmasaydı koltuğa birşey serip üzerinde yatabilirmiydi tabiki yatabilirdi. Ama gelen giden vs oldu mu rahat oluyordu. Hani salonda yanınında yatsın diye farklı sünger tarzı şeyler alınıyor ya bu onların yerine geçiyor iştePeki ya bu ne işe yarıyor veya yarıyor mu sizce ben sırf bu parça zaten kullanılmıyor diye madreyi düşünüyorum diğer çeşidini. Eki Görüntüle 3567000
Detaylı ultrasona giderken soracağım hepsini bakalım. 9 nisanda gerçi daha var. Ama bi sorun olsaydı ararlardı bir hafta oldu kan vereliBenim sonuç da aynı da merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?