Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
merhaba arkadaşlar 23 haftalığım sanırım detaylıdan sonra hesap falan kalmadı bende moralim bozulunca. açlık şekerim sağlık ocağındaki sonuca göre 92 çıkmıştı doktorum sınırda demişti hatta gizli şeker olabilir bebekde tombul demişti bakıyırum şimdi herkesin aynı kilolarda bebişi 21+2deydi sanırım 500gr demişti hep aynı gramlarda şeker yüklemesi için kaçıncı haftada gitmeliyim özele gidemicem devlette de zor randevu oluyor galiba o yüzden emin olayım ki tarihi ayarlıyım ona göre diye düşündüm

24-28. haftalar arası yapılıyor. Kadın doğuma randevu al. Zaten haftan gelmiş old için yapılacak rutin test bu. Gidince de söylersin şeker yüklemesi için geldim diye.

Hastanedeki yoğunluğa bağlı olarak kimisinde aynı gün olabiliyormuş. Ben Kartal Lütfi Kırdar Şehir hastanesine gitmiştim, orada yükleme için bir hafta sonraya randevu verdiler.

Ben kenarlara bisey almayi dusunmed8m hiç bilemedim :) renk digeri bana cırtlak gibi geldi biraz gri odamada uyuyordu oyle aldim ama senin de 3 cocuk icin mantikli olan bencede gri olur
hep aklimdaydi kumas alir dikerim diye de kumaş almaya gitmek lazim onun için önce haftaya cikarim olmadi dedigin gibi kendim dikerim :)))

Alez mantikli aslinda bende o alt acmalardan serebililirim yatagin dışı kumas değil zaten hastanedeki yataklar gibi musamba tarzi sorun olmaz herhalde
Yorganı bebiş için mi bakıyorsun canım? Öyleyse yorgan için biraz erken olabilir bu kış
Evet bebis icin dusunmustum ince bi yorgan fazla mi gelir hic bilmiyorum

Ben abilerde 7-8 yaşa kadar uyku tulumu kullandım yeni yorgana geçtik sayılır. Bebek için yorgan düşünmüyorum ama uyku seti alıcam yatağı düzenleyip örtmek için. Yastıkta kullanılmıyor 1 yaşa kadar. Settekiler görümlük olacak. Sonrasında sağlıklı güzel bişeyler bakarım.

Gönül isterdi ki yarınlar yok gibi yiyelim yatalım
Ahhh öyle bi dünya olsa..
sanırım var.
Adı da cennet
Agırlasmadan bi çıkarsın. İki üç kumaş alır dikersin, onlar uzun zaman götürür seni

Ben yorgan kullanmadım ilk sene. Pike ve battaniyesini nevresimine geçirdim. Onu kullandım. Evler zaten sıcak.

Yorganla yatacak kadar büyüdüğünde 3-4 yaşındaydı. O zaman da deli yatıyordu. Üstünde yorgan durabilmesi için iple çocuğa bağlamak gerekiyordu.

Hii o zaman simdiden yorgan telasina girmiyim ben hiç bunlar hep tecrubesizlikten

teşekkür ederim esenler kadın doğuma alım o zaman

Bende bunu kullanıyorum kızıma elele nin 6 in 1 i. Gelen yatak 3 parmak kalınlığında bir sünger. Standart lastikli çarşaflar bile oluyor. Koruyucu almamıştım ben. Kızım 7 aylık olunca o yatak çok ince gelmeye başladı normal yaylı yatak aldım içine öyle olunca alez vs aldım

Ayyyyy çok geçmiş olsun canım ya vallahi geçti gitti elhamdülillah

Canım ya bana onun şeyi mantıklı gelmedi o minik beşiği çok küçük sen de kırınca buraya fotosunu atar mısın ?
Bende vardı atayım belki işinize yarar. Çook minik birşey değil ilk zamanlar kullanılıyor. Ben gündüzleri hep bunda yatırmıştım salonda yanımda vs. He olmasa olur mu tabiki olur ama ilk 2 ay ben çok kullanmıştım

Memnun musunuz peki

Kızlarrrrr hayırlı kandiller. Allahım hepimizin evlatlarını sağlıkla , kolaylıkla, güzellikle kucaklarımıza zamanında ve en doğru doğum yolu ile almayı nasip etsin. Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Hamilelerin duaları da kabul olur lütfen birbirimize dua edelim . Ayrıca inşAllah hepimizin sütü de çok sağlıklı ve yeteri kadar olur. Hepinizi seviyorum

Memnun musunuz peki
Ben çok memnunum. Sağlam sürekli aç kapat yapmama rağmen hiçbir sorun yaşamadım ailemin yanına vs giderken götürüyorum çünkü. Oldukça da büyük uzun süre bu yatağı kullanırım diye düşünğyırum. Şimdi 2. Bebek için de aynı marka alacağım. Ama ben alt açmayı hiiç kullanmadım. Sürekli oraya gidip alt açmak bana uymadı

Peki ya bu ne işe yarıyor veya yarıyor mu sizce ben sırf bu parça zaten kullanılmıyor diye madreyi düşünüyorum diğer çeşidini.

Peki ya bu ne işe yarıyor veya yarıyor mu sizce ben sırf bu parça zaten kullanılmıyor diye madreyi düşünüyorum diğer çeşidini. Eki Görüntüle 3567000
İlk 2 ay ben salonda gündüz vs bunda yatırmıştım. Park yatak yatak odamda duruyordu. Bu salonda duruyordu. Ama olmasaydı koltuğa birşey serip üzerinde yatabilirmiydi tabiki yatabilirdi. Ama gelen giden vs oldu mu rahat oluyordu. Hani salonda yanınında yatsın diye farklı sünger tarzı şeyler alınıyor ya bu onların yerine geçiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…