Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Hanımlar Bir de benim şeker yükleme sonuçlarım çıkmış çok iyi dedi doktor açlık kan şekerim zaten düşük seyrediyordu birkaç aydır. Şeker yüklemesinede güzel dedi doktor hatta düşükbile çıkmışbir tık.

B12 biraz düşmüş onu zaten tahlile Hiç gerek yoktu farkındayım Instagram'da videolar görüyorum ütüyü buzdolabına koyup ekmeği gidiyor ütü masasına asıyor falan o modda dolaşıyordum bir süredir
Ocean methylb12 1000 lik sprey verdi doktor günde bir fıs ağzına fırsat dedi aç tok bişey demedi bende unuttum sormayı bilen varmı?

Demirim iyi gibi ama Ferritin düşük çıkmış Doktor onu yorum yapmamış mesajda muayenedeyken duruma göre demir ilacını damardan veririz demişti tekrar hatırlattım bakalım Onun için ne diyecek.

Yorumun için teşekkürler canım. Doktora dordum dinlenince geçen ağrı önemli değil dedi. Bir kaç arkadaşta açıklık olmuş. Kimisi magnezyum kullanmış. Sen danıştın mı doktoruna seninki ne diyor. Cuma günü detaylı ultrasonum var o yüzden sabrediyorum doktora gidip muayene olmamak için. Ama umarım gecilmşyorumdur bişry olmaz

Dokunusa, tatlıya, eksiye, sese tepki verirdi, hepsini denedim yok inşallah keyfindendir kendimi yedim dünden beri yarın randevum.vardi duramadim
Plasenta bu dönemde de hareketli oluyor mu? Belki yerleşiminden kaynaklıdır. Hayırlı haberlerle gelin inşallah
Ben hiç hareket başladıktan sonra hissetmeme sıkıntısı yaşamadım ne bileyim bı korktum tedirgin oldum
Bacım ne oldu ya ? Sen tecrübeli annesin beni de endişe aldı şimdi Hayırlı haberlerle gel.
Tecrübe falan dinlemiyor bu iş ya kaybimda olduğundan içim içimi yiyor, çok hareketliydi net hissediyordum saatte bir kere de olsa dünden beri hiç kıpırtı hareket yok

İnşallah öyledir güzel haberlerini bekliyoruz

Bu durum bendede var ya sanki 1 hafta önce daha hareketliydi şimdi çok hissedemiyorum hareketlerini doktora pazartesi gittim seker yuklemesi için gayet iyiydi uyuyodur kuzucuk ya da çok sert vurmuyodyr annesine ondan hissetmiyorsundur korkma iyi düşün iyi olsun :)

Kuzum 8 nisan geç değil mi kaçıncı haftada oluyorsun o zaman
21+4üm canım bir tek o zamana bulabildim ya doktora da söyledim tamamdır dedi bilemedim farklı bir hastane aradım o daha sonrasına bile verdi mecbur buraya döndüm tekrar zaten 23.haftama denk geliyor detaylı
Burada arkadaşlarda 20-24 arası demişti yanılmıyorsam

Kızlar ben yemek yiyince bişeyler yiyip içinde karnım acayip geriliyor sırtımın sol tarafına ağrı giriyor dayanamayacak dereceye geliyorum sırtımın tam karşısı karnımın olduğu yerde acımaya başlıyor tarif edemedim belkide bilmiyorum neden olabilir ki

Cok sagol canim @Umutvari

Yaa buyumus sanirim 733 gram olmus
Hersey yolunda dedi cok sukur @acemianne92

Bu seker yuklemeside zormus bee 1 saatte ya kusacaktim ya uyuyacaktim direndim ama
Tabii tekrar kani verir vermez ilk soyledigimi yaptim
Ya böyle önde olanların çoğunlukta olması çok güzel her soruya cevap

Güzel haberlerle döneceksin Allah’ın izniyle inşallah

İnşallah öyledir güzel haberlerini bekliyoruz

Güzel haberlerle döneceksin Allah’ın izniyle inşallah

Biz kafayi yiyelim o parmağıyla sağı solu karıştırsın eli yüzünün önünde sağı solu parmaklıyordu, doktor bastirdikca oda dürttü şaka gibi ya yorulmussun sanırım hiç problem yok dedi, dün musluğum patladı dolapları indirdim elim degmisken, önceki günde çocuk odasını boşalttım, tetanozdan da keyfim yoktu sanırım üst üste geldi dont panik kızlar ben şey yapmışım biraz, korkudan tansiyonum falan yükselmiş 780grm olmuş

Rabbim korktuklarından emin eylesin bacım
Bu gece Kadir gecesi. Yani ins öyledir. Bin aydan daha hayırlı. Edilen dualar hürmetine ins bu bebekleri sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız
Deyatlı bitti. Şeker yüklemesi bitti ya şimdi yeni bi endişe lazım. Bu folik asit bebelerinin annelerine sürprizi heralde
Evet. 24. Haftaya kadar yapılıyor. sorun olmaz ins
Ya böyle önde olanların çoğunlukta olması çok güzel her soruya cevap
Di miiii ?
Temmuz ortası- sonu doğumu olanlar bu bakımdan avantajlı.
Aynı sebeple ben haziran topiğini de okuyorum

Çok şükür bacım

Doğunca onun poposuna poposuna vuralım, annesini böyle korkuttuğu için

Deriz deriz ama yine vuramayız

İyi bari çok şükür ama bendede 1 haftadır hareket azlıgı var uzandıkca ancak yani yorgunluk mod düşüklüğü de etkiliyor muhtemelen

Çok şükür bacım

Doğunca onun poposuna poposuna vuralım, annesini böyle korkuttuğu için

Deriz deriz ama yine vuramayız
Gamsız ya sağı solu parmaklayacagina şöyle bı kaç güzel tekme sallasana kafamız rahat etsin, normalde etkiye tepki yapar, dünden beri beni gerdi de gerdi, hiç hissedemiyorum deyince doktorda bı kaldı nasıl hissetmiyorsun diye suratı değişti benim tansiyonum iyice oynadı

Bizde detaylıdan çıktık şükür kafa ölçüsüne göre 2 hafta önde boyuna kilosuna göre 1 hafta önde dedi. Yani her şekilde öndeymiş bizim oğlan
Bu sefer suyum da fazlaymış. Şeker yüklemesinde ne çıkacak acaba
Tahmini doğun 29 temmuzdu 20 ye çekti doktor. E zaten sezeryan olacak inşallah 10 temmuzda olur da kızımın 1. Yaş gününde kardeşi doğar

İyi bari çok şükür ama bendede 1 haftadır hareket azlıgı var uzandıkca ancak yani yorgunluk mod düşüklüğü de etkiliyor muhtemelen
Öyle dedi başka bı sebep söyleyemedi, yorgunlukta haklıydı iki gün üst üste çok ayakta kaldım eşimde de kızdı, şimdi dedim dolapları yerleştir ben kahvemi içip sana tarif edicem

Çok sevindim şu an. Bunlar bizimle Alay ediiiyyyy ahh ahh bak enerji topluyomuş seninkide akşama pata küte başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…