- 10 Mayıs 2022
- 1.402
- 1.662
- 63
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.801
Bacım ne oldu ya ? Sen tecrübeli annesin beni de endişe aldı şimdiDünden beri hissedilir hareket yok, açlıktan değil, tokluktan değil uzandım yok kalktim yok, doktora gidiyorum şimdi... Hiç keyfim yok..
Yorumun için teşekkürler canım. Doktora dordum dinlenince geçen ağrı önemli değil dedi. Bir kaç arkadaşta açıklık olmuş. Kimisi magnezyum kullanmış. Sen danıştın mı doktoruna seninki ne diyor. Cuma günü detaylı ultrasonum var o yüzden sabrediyorum doktora gidip muayene olmamak için. Ama umarım gecilmşyorumdur bişry olmazAynen canım benim şaşmazsa öyle gözüküyor gerçekten şuan içinsağlıkla gelsinler de minikler
Sağlıkla gelsinler inşallah ya zaman yaklastikca heyecanlanıyorum çok fena
Güzel haberlerle gel canım inşallah. Büyümüştür tabi annesi kocaman olmuştur o ya şimdi4 Nisan gelse de bende gitsem görmeye kizimi. Özledim
Çok sağol ladyimamin inşallah. Sabahtan yetisemedik kahvaltı yaptır falan derken ama öğleden sonra götüreceğim evdeki ilaçlar ile olmayacak ateşi hafifletse de bacaklarım ağrıyor dedi bütün gece çok fayda etmedi yani. Bayram gelmeden götüreyim bari aile hekimine en azından bayrama kadar toparlar biraz inşallah
Dibine kadar yaşıyorum canım. Vajina ağrısı, kasık ağrısı, acısı.. afedersiniz bu ara kabız da değilim ama bir de makat ağrısı eklendi hadi hayırlısı. Benim de ikinci gebelik 24+5teyiz.
Dokunusa, tatlıya, eksiye, sese tepki verirdi, hepsini denedim yok inşallah keyfindendir kendimi yedim dünden beri yarın randevum.vardi duramadimDün aynı şey başıma geldi Normalde kıpır kıpır olan bebeğim Dün akşam Saat 6'ya kadar hiç hareket etmedi Çikolata yedim kahve içtim yok Akşam babası işten bir geldi oyun oynuyor resmen bizimle elimi dokunduruyorum oraya tekme atıyor 1 2 3 yapıyorum dokunduruyorum o da birkaç kere tekme atıyor.
Dedim yaramaz akşama kadar beni meraktan çatlattı babası gelince oyun oynamaya başladı.
İnşallah seninki de böyle bir durumdur akşama kadar ben de stres yapmıştım niye kıpırdamıyor diye enerji topluyormuş demek ki
Ben hiç hareket başladıktan sonra hissetmeme sıkıntısı yaşamadım ne bileyim bı korktum tedirgin oldumPlasenta bu dönemde de hareketli oluyor mu? Belki yerleşiminden kaynaklıdır. Hayırlı haberlerle gelin inşallah
Tecrübe falan dinlemiyor bu iş ya kaybimda olduğundan içim içimi yiyor, çok hareketliydi net hissediyordum saatte bir kere de olsa dünden beri hiç kıpırtı hareket yokBacım ne oldu ya ? Sen tecrübeli annesin beni de endişe aldı şimdiHayırlı haberlerle gel.
İnşallah öyledir güzel haberlerini bekliyoruzDokunusa, tatlıya, eksiye, sese tepki verirdi, hepsini denedim yok inşallah keyfindendir kendimi yedim dünden beri yarın randevum.vardi duramadim
Ben hiç hareket başladıktan sonra hissetmeme sıkıntısı yaşamadım ne bileyim bı korktum tedirgin oldum
Tecrübe falan dinlemiyor bu iş ya kaybimda olduğundan içim içimi yiyor, çok hareketliydi net hissediyordum saatte bir kere de olsa dünden beri hiç kıpırtı hareket yok
Bu durum bendede var ya sanki 1 hafta önce daha hareketliydi şimdi çok hissedemiyorum hareketlerini doktora pazartesi gittim seker yuklemesi için gayet iyiydi uyuyodur kuzucuk ya da çok sert vurmuyodyr annesine ondan hissetmiyorsundur korkma iyi düşün iyi olsun :)Dokunusa, tatlıya, eksiye, sese tepki verirdi, hepsini denedim yok inşallah keyfindendir kendimi yedim dünden beri yarın randevum.vardi duramadim
Ben hiç hareket başladıktan sonra hissetmeme sıkıntısı yaşamadım ne bileyim bı korktum tedirgin oldum
Tecrübe falan dinlemiyor bu iş ya kaybimda olduğundan içim içimi yiyor, çok hareketliydi net hissediyordum saatte bir kere de olsa dünden beri hiç kıpırtı hareket yok
21+4üm canım bir tek o zamana bulabildim ya doktora da söyledim tamamdır dedi bilemedim farklı bir hastane aradım o daha sonrasına bile verdi mecbur buraya döndüm tekrar zaten 23.haftama denk geliyor detaylıKuzum 8 nisan geç değil mi kaçıncı haftada oluyorsun o zaman
Ya böyle önde olanların çoğunlukta olması çok güzel her soruya cevapCok sagol canim @Umutvari
Yaa buyumus sanirim 733 gram olmus
Hersey yolunda dedi cok sukur@acemianne92
Bu seker yuklemeside zormus bee1 saatte ya kusacaktim ya uyuyacaktim direndim ama
Tabii tekrar kani verir vermez ilk soyledigimi yaptim
Güzel haberlerle döneceksin Allah’ın izniyle inşallahDokunusa, tatlıya, eksiye, sese tepki verirdi, hepsini denedim yok inşallah keyfindendir kendimi yedim dünden beri yarın randevum.vardi duramadim
İnşallah öyledir güzel haberlerini bekliyoruz
Bu durum bendede var ya sanki 1 hafta önce daha hareketliydi şimdi çok hissedemiyorum hareketlerini doktora pazartesi gittim seker yuklemesi için gayet iyiydi uyuyodur kuzucuk ya da çok sert vurmuyodyr annesine ondan hissetmiyorsundur korkma iyi düşün iyi olsun :)
Güzel haberlerle döneceksin Allah’ın izniyle inşallah
Rabbim korktuklarından emin eylesin bacımDokunusa, tatlıya, eksiye, sese tepki verirdi, hepsini denedim yok inşallah keyfindendir kendimi yedim dünden beri yarın randevum.vardi duramadim
Deyatlı bitti. Şeker yüklemesi bitti ya şimdi yeni bi endişe lazım. Bu folik asit bebelerinin annelerine sürprizi heraldeBu durum bendede var ya sanki 1 hafta önce daha hareketliydi şimdi çok hissedemiyorum hareketlerini doktora pazartesi gittim seker yuklemesi için gayet iyiydi uyuyodur kuzucuk ya da çok sert vurmuyodyr annesine ondan hissetmiyorsundur korkma iyi düşün iyi olsun :)
Evet. 24. Haftaya kadar yapılıyor. sorun olmaz ins21+4üm canım bir tek o zamana bulabildim ya doktora da söyledim tamamdır dedi bilemedim farklı bir hastane aradım o daha sonrasına bile verdi mecbur buraya döndüm tekrar zaten 23.haftama denk geliyor detaylı
Burada arkadaşlarda 20-24 arası demişti yanılmıyorsam
Di miiii ?Ya böyle önde olanların çoğunlukta olması çok güzel her soruya cevap
Çok şükür bacımBiz kafayi yiyelim o parmağıyla sağı solu karıştırsıneli yüzünün önünde sağı solu parmaklıyordu, doktor bastirdikca oda dürttü şaka gibi ya yorulmussun sanırım hiç problem yok dedi, dün musluğum patladı dolapları indirdim elim degmisken, önceki günde çocuk odasını boşalttım, tetanozdan da keyfim yoktu sanırım üst üste geldi dont panik kızlar ben şey yapmışım biraz, korkudan tansiyonum falan yükselmiş 780grm olmuş
İyi bari çok şükür ama bendede 1 haftadır hareket azlıgı var uzandıkca ancak yani yorgunluk mod düşüklüğü de etkiliyor muhtemelenBiz kafayi yiyelim o parmağıyla sağı solu karıştırsıneli yüzünün önünde sağı solu parmaklıyordu, doktor bastirdikca oda dürttü şaka gibi ya yorulmussun sanırım hiç problem yok dedi, dün musluğum patladı dolapları indirdim elim degmisken, önceki günde çocuk odasını boşalttım, tetanozdan da keyfim yoktu sanırım üst üste geldi dont panik kızlar ben şey yapmışım biraz, korkudan tansiyonum falan yükselmiş 780grm olmuş
Gamsız ya sağı solu parmaklayacagina şöyle bı kaç güzel tekme sallasana kafamız rahat etsin, normalde etkiye tepki yapar, dünden beri beni gerdi de gerdi, hiç hissedemiyorum deyince doktorda bı kaldı nasıl hissetmiyorsun diye suratı değişti benim tansiyonum iyice oynadıÇok şükür bacım
Doğunca onun poposuna poposuna vuralım, annesini böyle korkuttuğu için
Deriz deriz ama yine vuramayız
Öyle dedi başka bı sebep söyleyemedi, yorgunlukta haklıydı iki gün üst üste çok ayakta kaldım eşimde de kızdı, şimdi dedim dolapları yerleştir ben kahvemi içip sana tarif edicemİyi bari çok şükür ama bendede 1 haftadır hareket azlıgı var uzandıkca ancak yani yorgunluk mod düşüklüğü de etkiliyor muhtemelen
Çok sevindim şu an.Biz kafayi yiyelim o parmağıyla sağı solu karıştırsıneli yüzünün önünde sağı solu parmaklıyordu, doktor bastirdikca oda dürttü şaka gibi ya yorulmussun sanırım hiç problem yok dedi, dün musluğum patladı dolapları indirdim elim degmisken, önceki günde çocuk odasını boşalttım, tetanozdan da keyfim yoktu sanırım üst üste geldi dont panik kızlar ben şey yapmışım biraz, korkudan tansiyonum falan yükselmiş 780grm olmuş
Ben 22. Haftada yaptırdım 574 gr çıkmıştı benim ki biraz kilolu sanırım21+3 deydi benim detaylı sanırım 440 gramdi benimde bebişim maşallah büyüyor artık bu haftalardan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?