Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Çok şükür ya

Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 143 çıktı yarın maalesef 100lük yükleme yapılacakmış
kaçtık yaptırmıştın ?

50 likse; zaten sınır 140. 143 çok fazla değil.
75likse de; 140 gayet iyi bi sonuç

Son düzenleme:
75 ilk 1 saat 141 çıktı benimde 2. Saat 110 sorun yok dedi doktor sen kaçlık yaptırdın referans değerleri mi farklı acaba
Üst sınır yukarıdaki tabloya göre
1. Saatte 180.
2. Saatte 153

Ve başka topiklerde de okudum sonra. Üst sınır 180 ama, Dr lar hamilelikte bunun 140 civarı olmasını istiyormuş. İkinizin sonucu da ideal.

Neden 100lük yükleme istediler ki?
İkinci saat sonucu kaç çıktı ? PenceredekiKiz

Eklentiler

• IMG_5063.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Benimki bir ağustos görünüyordu normalde ama bir hafta önden gittiğine göre bu tarih geri çekilebilir bi de kız bebek hadi bakalım ne zaman doğacaklar acaba
aaa tamam çok geç değilmiş kuzucum. Gönül rahatlığıyla gir

Oh çok şükür. Güzel haber bekliyordum gelmiş

Kuzum inan hiç bilmiyorum doktorum 135in üstünde çıkan sonuç için yine 100lük yaptırırdım dedi. Kendimi izlesem baksam ölçsem dedim ama no no no dedi

Balım evet 50lik ama doktorum biraz huylu 135 üstü olunca ikinci aşamayı yapıyorum dedi. Ben de gözlemlesek yaptırmasak dedim ama hayır dedi
O zaman normal. 50lik yüksek çıkınca bir üst yükleme yapılır.

100lük biraz meşakkatli, toplamda 4 kez kan alınıyor. Ama Dr dedi madem yapılsın bacım. İns o iyi çıkar. Tamamen içiniz rahatlasın

Süre uzun ya, yanına oynanacak şeyler götür. Bi de çantana yiyecek al. Kuru yemiş olur, simit, meyve olur. Çıkışta ağzına atarsın hemen

Son düzenleme:
Sen hamile kalmadan önce aktif spor yapıyordun yanlış hatırlamıyorsam, fit bi kızdın. Zayıf hamile kaldığın için, aldığın kilolar normal gelmişti bana. Çünkü düşük kiloyla hamile kalanlar daha fazla kilo alamaya meyillidir.

Dr her bakımdan emin olmak için işi sıkı tutuyor bence. Sabret, ins sonu selamet olsun

Bonte 6in1 olanı aldım. Yani beninde bunu beğenince Diğerlerine baksam da gözümde hep bu ön planda oldu
Bende bu marka modeli alacağım inş. İçine ne tür yatak koruyucu almayı düşünüyorsun acaba? Fikir alışverişi yapalım birde hangi rengini aldın ben çok kararsızım.

Bende bu marka modeli alacağım inş. İçine ne tür yatak koruyucu almayı düşünüyorsun acaba? Fikir alışverişi yapalım birde hangi rengini aldın ben çok kararsızım.
Ben gri aldım alez için de hala bakıyorum bu yatağını ölçüleri diğerlerine göre biraz büyük galiba 70'e 120 nevresim takımı Baktım internetten trendyol'da sadece bir satıcı daha var 80'e 130 bakalım nevresimi belki kendim dikerim ama alez nasıl yapacağımı bilmiyorum bulursan bana da atarsan çok sevinirim
Bir de kış için yorgan baktım onu da bulamadım daha doğrusu var ama nevresimlerle uyumuyor Bu sefer de onu da yorgancıda yaptıracağım herhalde İlerleyen zamanda

Alez bulabildiğim en büyük ölçüde alırım ama yatağın ambalajı varsa çıkarmam. Diğer çocuklarımdada öyle kullandım çk pratik ve rahat oldu bnm için. İçine hazır uyku seti bakıcam bende kenarlara ne tarz bişi alsam bilemedim örgü gibi olanlar var düz olanlar var. Ne renk uyumlu olur mesela? Rengi bende gri alcam sanırım. Diğeri yatak odamla daha uyumlu ama kiri tozu çk gösterir gibi. Malum evde 3 erkek çocuk olacak böyle minnak ayrıntıları düşünmem lazım.

Allah iyiliğini versin. Nevresimin alasını dikersin sen en kolay şey. Hem de zevkli. Gönlünce desenli kumaşlar seçer alırsın

Annem kızıma ne nevresimler dikti. Kenarları fistolu, güpürlü hiç hazır almadım. 3.5 sene onlarda yattı.

Yünden yatağını yorganını annem yapmıştı. Koruyucu niyetine, alt açma hasta bezleri var ya onlardan sermiştim. WC eğitimi sırasında da tek kişilik alez aldım, onu kestim serdim altına. Üstüne yine alt açmalar serdim. Hiç de bi kaza olmadı.

Yorganı bebiş için mi bakıyorsun canım? Öyleyse yorgan için biraz erken olabilir bu kış

Çok teşekkür ederim kuzummm iyi ki söyledin gerçekten bayılırım yoksaaaa

Evet oldukça zayıftım aslında ama asla tatlı yemezdim yani sevmezdim dikkat ettiğimden değil ama bu oğlan gözümün önünden baklavalar uçuruyo belki de vücudun kaldırmadı dedi doktor, alışık olmadığı için

İnşallah çıkmaz, çıkarsa da burda hep birlikte ağlayarak diyetimizi yapacağız

Güldürdün beni, uçan baklavalar

İns güzel gelecek sonuçların

Yeter ki bebek iyi olsun. Gerekse diyet de yapılır.
Bknz aryakusum lady peacock

Hem şurda temmuza ne kaldı ?

Güldürdün beni, uçan baklavalar

İns güzel gelecek sonuçların

Yeter ki bebek iyi olsun. Gerekse diyet de yapılır.
Bknz aryakusum lady peacock

Hem şurda temmuza ne kaldı ?
Hahah başladık valla bakalım hemde dolaba asılı şekilde
Son üç ay diyebiliriz ama yaparız biz azim , kararlılık ve bu mücadelede başarıp kazanacağız

Eklentiler

• IMG_3172.webp
    44 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…