- 9 Mart 2021
- 497
- 521
- 53
- 29
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.821
Çok şükür yaBiz kafayi yiyelim o parmağıyla sağı solu karıştırsıneli yüzünün önünde sağı solu parmaklıyordu, doktor bastirdikca oda dürttü şaka gibi ya yorulmussun sanırım hiç problem yok dedi, dün musluğum patladı dolapları indirdim elim degmisken, önceki günde çocuk odasını boşalttım, tetanozdan da keyfim yoktu sanırım üst üste geldi dont panik kızlar ben şey yapmışım biraz, korkudan tansiyonum falan yükselmiş 780grm olmuş
Benimde 22+1 de yapıldı bugün 576 gr 30 cm çıktı. Tombik olacaklar herhaldeBen 22. Haftada yaptırdım 574 gr çıkmıştı benim ki biraz kilolu sanırım
kaçtık yaptırmıştın ?Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 143 çıktı yarın maalesef 100lük yükleme yapılacakmış
75 ilk 1 saat 141 çıktı benimde 2. Saat 110 sorun yok dedi doktor sen kaçlık yaptırdın referans değerleri mi farklı acabaKızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 143 çıktı yarın maalesef 100lük yükleme yapılacakmış
Üst sınır yukarıdaki tabloya göre75 ilk 1 saat 141 çıktı benimde 2. Saat 110 sorun yok dedi doktor sen kaçlık yaptırdın referans değerleri mi farklı acaba
Benimki bir ağustos görünüyordu normalde ama bir hafta önden gittiğine göre bu tarih geri çekilebilir bi de kız bebekValla değişiyormuş bende bu gebeliğimde öğrendim kuzum. Büyük cimcime hep günü gününe giderdi sat hiç değişmedi mesela, sonraki olcumlerde de hep belirlenen aralıkta gününe uygun gidiyordu. Bu kızda sat 8 ekimdi ona göre de bdt 15 temmuzdu normalde doktor bir ölçtü satı düzenledi 5 ekime çekti 3 gün önde ölçümlere göre 12 temmuza çekildi dedi. Sonraki randevuda ölçümlerde 11 temmuz çıktı, sonrakinde 10u çıktı.Maşallah iyi gidiyor falan dedi. Bende değiştigini bilmiyordum mesela. Bakalım 4 Nisan'da gidince ne diyecek. Verdiği ultrason kağıdında bile yazıyor 10 temmuz 2025 diye öncekinde 11 yazıyordu sağlıkla gelsin de önemli değil ya yeter ki sağlıklı olsunlar en büyük temennim
Canım peki doktorun ne diyor bu kadar ödem oldugunu söyledin mi ona? Çünkü dikkat etmene rağmen böyle şişlik oluyorsa bilmesinde fayda var. Onun yorumunu merak ettim. Benim de ayak bileklerim şişiyor falan ama sen kadar değilim. Kıyamam elde yüzde olacak kadar demek kitansiyon falan nasıl gidiyor takip ediyor musun kuzum?
aaa tamam çok geç değilmiş kuzucum. Gönül rahatlığıyla gir21+4üm canım bir tek o zamana bulabildim ya doktora da söyledim tamamdır dedi bilemedim farklı bir hastane aradım o daha sonrasına bile verdi mecbur buraya döndüm tekrar zaten 23.haftama denk geliyor detaylı
Burada arkadaşlarda 20-24 arası demişti yanılmıyorsam
Oh çok şükür. Güzel haber bekliyordum gelmişBiz kafayi yiyelim o parmağıyla sağı solu karıştırsıneli yüzünün önünde sağı solu parmaklıyordu, doktor bastirdikca oda dürttü şaka gibi ya yorulmussun sanırım hiç problem yok dedi, dün musluğum patladı dolapları indirdim elim degmisken, önceki günde çocuk odasını boşalttım, tetanozdan da keyfim yoktu sanırım üst üste geldi dont panik kızlar ben şey yapmışım biraz, korkudan tansiyonum falan yükselmiş 780grm olmuş
Balım evet 50lik ama doktorum biraz huylu 135 üstü olunca ikinci aşamayı yapıyorum dedi. Ben de gözlemlesek yaptırmasak dedim ama hayır dedikaçtık yaptırmıştın ?
50 likse; zaten sınır 140. 143 çok fazla değil.
75likse de; 140 gayet iyi bi sonuç
Eki Görüntüle 3566819
Kuzum inan hiç bilmiyorum doktorum 135in üstünde çıkan sonuç için yine 100lük yaptırırdım dedi. Kendimi izlesem baksam ölçsem dedim ama no no no dediÜst sınır yukarıdaki tabloya göre
1. Saatte 180.
2. Saatte 153
Ve başka topiklerde de okudum sonra. Üst sınır 180 ama, Dr lar hamilelikte bunun 140 civarı olmasını istiyormuş. İkinizin sonucu da ideal.
Neden 100lük yükleme istediler ki?
İkinci saat sonucu kaç çıktı ?PenceredekiKiz
O zaman normal. 50lik yüksek çıkınca bir üst yükleme yapılır.Balım evet 50lik ama doktorum biraz huylu 135 üstü olunca ikinci aşamayı yapıyorum dedi. Ben de gözlemlesek yaptırmasak dedim ama hayır dedi
Bende bu marka modeli alacağım inş. İçine ne tür yatak koruyucu almayı düşünüyorsun acaba? Fikir alışverişi yapalımBonte 6in1 olanı aldım. Yani beninde bunu beğenince Diğerlerine baksam da gözümde hep bu ön planda oldu
Ben gri aldım alez için de hala bakıyorum bu yatağını ölçüleri diğerlerine göre biraz büyük galiba 70'e 120 nevresim takımı Baktım internetten trendyol'da sadece bir satıcı daha var 80'e 130 bakalım nevresimi belki kendim dikerim ama alez nasıl yapacağımı bilmiyorum bulursan bana da atarsan çok sevinirimBende bu marka modeli alacağım inş. İçine ne tür yatak koruyucu almayı düşünüyorsun acaba? Fikir alışverişi yapalımbirde hangi rengini aldın ben çok kararsızım.
Alez bulabildiğim en büyük ölçüde alırım ama yatağın ambalajı varsa çıkarmam. Diğer çocuklarımdada öyle kullandım çk pratik ve rahat oldu bnm için. İçine hazır uyku seti bakıcam bende kenarlara ne tarz bişi alsam bilemedim örgü gibi olanlar var düz olanlar var. Ne renk uyumlu olur mesela? Rengi bende gri alcam sanırım. Diğeri yatak odamla daha uyumlu ama kiri tozu çk gösterir gibi. Malum evde 3 erkek çocuk olacakBen gri aldım alez için de hala bakıyorum bu yatağını ölçüleri diğerlerine göre biraz büyük galiba 70'e 120 nevresim takımı Baktım internetten trendyol'da sadece bir satıcı daha var 80'e 130 bakalım nevresimi belki kendim dikerim ama alez nasıl yapacağımı bilmiyorum bulursan bana da atarsan çok sevinirim
Bir de kış için yorgan baktım onu da bulamadım daha doğrusu var ama nevresimlerle uyumuyor Bu sefer de onu da yorgancıda yaptıracağım herhalde İlerleyen zamanda
Allah iyiliğini versin. Nevresimin alasını dikersin senBen gri aldım alez için de hala bakıyorum bu yatağını ölçüleri diğerlerine göre biraz büyük galiba 70'e 120 nevresim takımı Baktım internetten trendyol'da sadece bir satıcı daha var 80'e 130 bakalım nevresimi belki kendim dikerim ama alez nasıl yapacağımı bilmiyorum bulursan bana da atarsan çok sevinirim
Bir de kış için yorgan baktım onu da bulamadım daha doğrusu var ama nevresimlerle uyumuyor Bu sefer de onu da yorgancıda yaptıracağım herhalde İlerleyen zamanda
Yorganı bebiş için mi bakıyorsun canım? Öyleyse yorgan için biraz erken olabilir bu kışBen gri aldım alez için de hala bakıyorum bu yatağını ölçüleri diğerlerine göre biraz büyük galiba 70'e 120 nevresim takımı Baktım internetten trendyol'da sadece bir satıcı daha var 80'e 130 bakalım nevresimi belki kendim dikerim ama alez nasıl yapacağımı bilmiyorum bulursan bana da atarsan çok sevinirim
Sen hamile kalmadan önce aktif spor yapıyordun yanlış hatırlamıyorsam, fit bi kızdın. Zayıf hamile kaldığın için, aldığın kilolar normal gelmişti bana. Çünkü düşük kiloyla hamile kalanlar daha fazla kilo alamaya meyillidir.
Dr her bakımdan emin olmak için işi sıkı tutuyor bence. Sabret, ins sonu selamet olsun
Çok teşekkür ederim kuzummm iyi ki söyledin gerçekten bayılırım yoksaaaaO zaman normal. 50lik yüksek çıkınca bir üst yükleme yapılır.
100lük biraz meşakkatli, toplamda 4 kez kan alınıyor. Ama Dr dedi madem yapılsın bacım. İns o iyi çıkar. Tamamen içiniz rahatlasın
Süre uzun ya, yanına oynanacak şeyler götür. Bi de çantana yiyecek al. Kuru yemiş olur, simit, meyve olur. Çıkışta ağzına atarsın hemen
Güldürdün beni, uçan baklavalarÇok teşekkür ederim kuzummm iyi ki söyledin gerçekten bayılırım yoksaaaa
Evet oldukça zayıftım aslında ama asla tatlı yemezdim yani sevmezdim dikkat ettiğimden değil ama bu oğlan gözümün önünden baklavalar uçuruyo belki de vücudun kaldırmadı dedi doktor, alışık olmadığı için
İnşallah çıkmaz, çıkarsa da burda hep birlikte ağlayarak diyetimizi yapacağız
Hahah başladık valla bakalım hemde dolaba asılı şekildeGüldürdün beni, uçan baklavalar
İns güzel gelecek sonuçların
Yeter ki bebek iyi olsun. Gerekse diyet de yapılır.
Bknzaryakusum lady peacock
Hem şurda temmuza ne kaldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?