• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
9 aylık alıyor kayınvalidem büyük olsun büyük olsun diye kadın haklı mı ne :) bende cogunluk birkac yenidoğan dan sonra elimin altında olanlar 6 aylık aldım 2 takım aldım alt pijama aldım filan daha yeni başladım alısverıse
6daha iyi sonra kullandıkça 9alirsinda yeni doğana 9aylikta fazla olmaz mi bilemedim 😂😂

9 aylık alıyor kayınvalidem büyük olsun büyük olsun diye kadın haklı mı ne :) bende cogunluk birkac yenidoğan dan sonra elimin altında olanlar 6 aylık aldım 2 takım aldım alt pijama aldım filan daha yeni başladım alısverıse
İlk dogduklarinda minik oluyorlar da bir ayda fark atiyorlar toparlaniyorlar 😊 oğlumun ilk dogdugunda giydirdigim.bi tulumu var bı buçuk aylıkken falan tekrar giydirdigimde daracikti çok komik olmuştu, telefonda yoklar olsa atarım sana farkı anlarsın da 😂😂

İlk dogduklarinda minik oluyorlar da bir ayda fark atiyorlar toparlaniyorlar 😊 oğlumun ilk dogdugunda giydirdigim.bi tulumu var bı buçuk aylıkken falan tekrar giydirdigimde daracikti çok komik olmuştu, telefonda yoklar olsa ararım sana farkı anlarsın da 😂😂
Gerçekten öyle 2 aylık bebek ile yenidoğan çok fark ediyor neyse tulum kalsın belki bi erkek daha nasip olur sana :KK66:

Gerçekten öyle 2 aylık bebek ile yenidoğan çok fark ediyor neyse tulum kalsın belki bi erkek daha nasip olur sana :KK66:
Bazı kıyafetlerini kaldırdım koydum paketleyip kıyamadım zaten 😊 ❣️ zibinlar da hep beyazdı çıkardım.kizimda da kullanayım diye, zıbın almayacağım, tek renk pijama altları vardı onları da çıkardım, keyfii tulum falan bakıyorum işte kız bebiş için olanlardan 😊

Bazı kıyafetlerini kaldırdım koydum paketleyip kıyamadım zaten 😊 ❣️ zibinlar da hep beyazdı çıkardım.kizimda da kullanayım diye, zıbın almayacağım, tek renk pijama altları vardı onları da çıkardım, keyfii tulum falan bakıyorum işte kız bebiş için olanlardan 😊
Aldıkların çok minnoş:) ben direk alışverişe çıkınca erkek bebek reyonuna gidiyorum 😂 çünki kız bebişlere gerçekten çok güzel şeyler varrrrr 😍 ay bandana takanlara bayılıyorum

Ben de ebebek ve H&M'den yenidoğan, 1, 2, 3, 6 ay kollu kolsuz ortaya karışık bir şeyler aldım artık nasıl olacak doğunca göreceğiz 😂 Erkek bebek de olsa biraz renk olsun diye sarılar turuncular kattım ama kızlar gerçekten çok şanslı kıyafet konusunda 😍
Bende sarı aldım :))) toprak tonları aşırı seviyorum erkek bebişlerde

Kızlar günün gündem maddesi meme reddiydi bizde.
Bugün bir arkadaşımla konuştum yaklaşık 4 ay önce doğum yaptı. İlk zamanlar geceleri biberon verdikleri için memeyi kabul etmemiş ve 3 ay sağarak süt vermiş sonra da emzirmediği için sütü kesilmiş. Ben bir sürü emzik ve biberon aldım. Ne olacak? Hiç mi verilmiyor belli bir aydan sonra mı veriliyor ne yapmam lazım çocuk meme reddi yapmasın diye? Korktum ya. Ben sandım ki sağdığım sütü gece eşim ısıtıp biberonla verir de uyurum 3-4 saat. Emziği de gece uyurken sürekli huzursuzlanmasın diye vermeyi planlamıştım.
Kuzum ben hiç biberon kullanmadım. Emzik hiç kullanmadım desem yeridir. Ben zaten alıştırmak istemedim. Eltim alıştırdı iki çocukta da biberona, mamaya sonra ikisinde de çok emziremedi sütü kesildi falan. Stresten falan dedi ama bence hayır. Kesinlikle biberona alışınca emmek istemiyor çocuklar tembellik yapıyorlar. Gece gündüz demedim gak dedi verdim guk dedi verdim hesabı. Doğdu en az iki saatte emecek dediler. Saat kurdum kurdum kalktım sonra o zaten düzene giriyor bir süre sonra. Emzirebildigin kadar emzir çocuk sana alışsın. Sonra dedikleri gibi biberona alışır sütün kesilir gider sağmak da bir yere kadar. Bu arada göğüs ucu Büyük emmez diye korkmayın PenceredekiKiz PenceredekiKiz kuzularım küçük olursa zor asıl çocuk alışır emer korkmayın daha iyi. Kim demisse büyük ememez diye pek aldanmayın bence. Küçük olup da plastik mi ne meme ucuyla bebek emzirmeye çalışan anneler vardı benim ilk gebelik zamanında. Hiç korkmayın emer. 😍❤️

Kızlar boğaz ağrım çok iki gündür ne yaptıysam fayda etmiyor işin tuhaf yanı ne hasta biri vardı etrafımda nede kendimi hasta edecek bişey yaptım nasıl oldu anlamadım şimdide kuru sert öksürük 😔

Kuzum ben hiç biberon kullanmadım. Emzik hiç kullanmadım desem yeridir. Ben zaten alıştırmak istemedim. Eltim alıştırdı iki çocukta da biberona, mamaya sonra ikisinde de çok emziremedi sütü kesildi falan. Stresten falan dedi ama bence hayır. Kesinlikle biberona alışınca emmek istemiyor çocuklar tembellik yapıyorlar. Gece gündüz demedim gak dedi verdim guk dedi verdim hesabı. Doğdu en az iki saatte emecek dediler. Saat kurdum kurdum kalktım sonra o zaten düzene giriyor bir süre sonra. Emzirebildigin kadar emzir çocuk sana alışsın. Sonra dedikleri gibi biberona alışır sütün kesilir gider sağmak da bir yere kadar. Bu arada göğüs ucu Büyük emmez diye korkmayın PenceredekiKiz PenceredekiKiz kuzularım küçük olursa zor asıl çocuk alışır emer korkmayın daha iyi. Kim demisse büyük ememez diye pek aldanmayın bence. Küçük olup da plastik mi ne meme ucuyla bebek emzirmeye çalışan anneler vardı benim ilk gebelik zamanında. Hiç korkmayın emer. 😍❤️
Benimde sadece üçüncü çocuğumda emzirme deneyimim oldu onuda zar zor düzene sokmuştum tam hamile kaldım şimdi iki aydır meme vermiyorum ama bebek doğunca nasıl yapıcaz peki fazla sütü sağıyordum oğlumda uyanınca veriyordum onuda mı yapmıyim bilemedim tabi inşallah bolca sütümüz olur birde gazsız uyuyan bebişlerimiz olur inşallah 🙏🏻

Kızlar boğaz ağrım çok iki gündür ne yaptıysam fayda etmiyor işin tuhaf yanı ne hasta biri vardı etrafımda nede kendimi hasta edecek bişey yaptım nasıl oldu anlamadım şimdide kuru sert öksürük 😔
Zencefil çayı, meyve ve yiyebilirsen bal, başka yapılacak birşey yok malesef, çok geçmiş olsun

kızlar 24+3 teyim 2 gündür alt kasıklarım çok ağrıyor böyle şeyler yaşayan var mı

Acıbadem Atakent Hastanesi Prof.Dr. Mehmet Aytaç Yüksel.
Açıkçası biraz pahalı ama normal muayene alıp gidebilirsiniz ekstra detaylıya gerek yok diye düşünüyorum :)
Ben kendisinden şuana kadar çok memnunum isterseniz biraz araştırırsınız
teşekkür eder
Bende MedicalPark Prof dr. Cihan Çetin önerebilirim sadece detaylıya gidin veya muayeneye gidin sorunu söyleyin kendisi riskli gebeliklere bakıyor mükemmel bi doktor. Bu d bi tık pahalı ama 🥹 (hem Florya hem Gaziosmanpaşa da hizmeti var )
ben gaziosmanpaşaya yakınım ama sanırım eşim artık vazgeçti birdaha hiçbir test yapmayacam diyor birazda büyüklerin etkisi var tabi biride çıkıp demiyor ki gidin bizde destek oluruz diye tam tersi paranızı dağıtmayın oturun yerinizde diyorlar eşiminde kafasına girdiler eşim para için değil ama her gittipimiz yer kafamızı karıştırıcak diyor sadece yarın normal doktorumuza sonucu göstermeye gideceğiz mecburen ben ikili istemediği için doktoruma biraz sanırım kızgınım çok teşekkür ederim önerin için değerlendiricem inşaallah

teşekkür eder

ben gaziosmanpaşaya yakınım ama sanırım eşim artık vazgeçti birdaha hiçbir test yapmayacam diyor birazda büyüklerin etkisi var tabi biride çıkıp demiyor ki gidin bizde destek oluruz diye tam tersi paranızı dağıtmayın oturun yerinizde diyorlar eşiminde kafasına girdiler eşim para için değil ama her gittipimiz yer kafamızı karıştırıcak diyor sadece yarın normal doktorumuza sonucu göstermeye gideceğiz mecburen ben ikili istemediği için doktoruma biraz sanırım kızgınım çok teşekkür ederim önerin için değerlendiricem inşaallah
Allah yardımcın olsun canım sen kendini düşün millet hep en iyisini biliyorum sanıyor. Sen kesinlikle moralini bozma bir şey olmayacak görürsün inş

Back
X