- 9 Mart 2021
- 481
- 484
- 53
- 29
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.261
Magnezyum bir bana vermemiş sanırım multivitamin, d vitamini, Demir kullanıyorum ha bide progestan devam hala. Detaylıdan sonra soracağım bunu gece bacak ağrım oluyor bazen ondan sanırımNe yapacaksın kuzucum ayın sonunda gozukunce doğum tarihi yapacak bir şey yokaman güzel haberlerle gel de en önemlisi o
İnşallah güzel haberler alırsın canım benimbakalım bu sefer bana ne icirecekler
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Basenler ve göbek almış başını gidiyor bacaklarım ve üst kısmım ince görünüyor çok komik, orantısız bir de penguen gibi yürüyoruz ya şimdi aynanın önünden her geçtiğimde gülmek geliyor içimden
Magnezyum efermag ve omega da multivitaminde var benim duosvit o da canım.
Ah yavrum yaaaYarın kalabalık bi arkadaş grubum gelecek iftara. Eşim de evde her şeyi beraber hazırlayacağız ama bugün bi dip köşe temizlik yapayım dedim kendimi de yordum gerçekten. Şu an aşırı ağrım var. Progestan yapacağım birazdanprogestan da sanki ağrı kesici niye yapıyorsam neyse siz siz olun yormayın kızlar kendinizi
Bacım eser miktarda protein normal. Hamilelerde görülebiliyor. Ama idrarda glukoz nedir bilmiyorum.Kızlar ya idrar tahlilimde protein eser çıkmış. Yarın kontrole gideceğim ama var mı başına gelen? Korkuyorum biraz. Glukoz da çıktı +2.
İnşallah çocuğum temizlik hastası falan olmaz ahahahAh yavrum yaaa
Bana diyorsun, ama kendini neden o kadar yordun? Bugünün yarını da var. İns bu gece dinlenmeyle iyi olursun.
Bacım eser miktarda protein normal. Hamilelerde görülebiliyor. Ama idrarda glukoz nedir bilmiyorum.
Kuzum bazen gebelerde protein kaçağı olabiliyorKızlar ya idrar tahlilimde protein eser çıkmış. Yarın kontrole gideceğim ama var mı başına gelen? Korkuyorum biraz. Glukoz da çıktı +2.
Bir bilen.Kuzum bazen gebelerde protein kaçağı olabiliyorlady peacock de de sanki eser miktarda vardı. Tansiyon aletin yoksa bi tane tansiyon aleti edin ve tansiyon kontrolü yap gün içerisinde. Eğer tansiyon da yüksek seyrediyorsa bazen gebelik zenirlenmesinden şüphelenebiliyorlar ama genelde protein gebelerde oluyor endişe etme glukozun 2+ çıkması iyi değil fikrimce. Çünkü kanda glukoz yani şeker yüksekse idrara öyle çıkar. Sen şeker yüklemesi yaptırmış mıydın sonuçların nasıldı ? Bu arada bunlar benim bildiklerim ama konunun asıl uzmanı tilyam
Amin inşallah canım benimNe yapacaksın kuzucum ayın sonunda gozukunce doğum tarihi yapacak bir şey yokaman güzel haberlerle gel de en önemlisi o
İnşallah güzel haberler alırsın canım benimbakalım bu sefer bana ne icirecekler
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Basenler ve göbek almış başını gidiyor bacaklarım ve üst kısmım ince görünüyor çok komik, orantısız bir de penguen gibi yürüyoruz ya şimdi aynanın önünden her geçtiğimde gülmek geliyor içimden
Magnezyum efermag ve omega da multivitaminde var benim duosvit o da canım.
Bir bilen.
Bu hamilelikte sanırım 3-4 kez idrar tahlili verdim. Birini Ürolojiye vermiştim. Onda eser miktar protein çıktı. Dr hamilelerde eser miktar olabilir. +, 2+ çıkarsa tansiyon vb şeylerle birlikte değerlendiririz demişti. Diğerlerinde protein çıkmadı.
Taranta asm de galiba açlık tokluk şekerine bakılacaktı.
Ay dur kız ! Hemen teşhis koyma kendine.Umutvari lady peacock ah kızlarım varolun ya şeker yüklemesi yapmadı sağlık ocağı, açlık kan verdim sonucu bekliyorum geçen ay 73 çıkmıştı. Tansiyonum da 10-5 civarı bazen 11-7 çıkıyor en yüksek gördüğüm değer. Yarın kendi doktoruma gideceğim hem şeker yüklemesi hem sonuç gösterme için ama gözüme uyku girerse. Gebelik zehirlenmesi plasenta ayrılması erken doğum bir sürü şey okudum
Teşekkür ederim ♡Ben multivitamin olarak Folden Omega kullanıyorum. Bacak ağrılarım için de magnezyum olarak Magnium önermişti doktor ama almadan önce inceledim, ikisinin de içinde B6 var epeyce, eczacıya danıştım, fazla gelebilir dedi bu kadar B6. Sonra doktor da magnezyum için Ocean Extramag al o zaman dedi. Aynı anda birden fazla ilaç kullanırken içeriklere bir bakmakta fayda var.
Canikom sen de gayet güzel aciklamissin, ben bazen görüyorum ama çok yorum yapıp gözünü korkutmak ya da yanlış yönlendirmek istemiyorum ondan yorum yapmıyorum.Kuzum bazen gebelerde protein kaçağı olabiliyorlady peacock de de sanki eser miktarda vardı. Tansiyon aletin yoksa bi tane tansiyon aleti edin ve tansiyon kontrolü yap gün içerisinde. Eğer tansiyon da yüksek seyrediyorsa bazen gebelik zenirlenmesinden şüphelenebiliyorlar ama genelde protein gebelerde oluyor endişe etme glukozun 2+ çıkması iyi değil fikrimce. Çünkü kanda glukoz yani şeker yüksekse idrara öyle çıkar. Sen şeker yüklemesi yaptırmış mıydın sonuçların nasıldı ? Bu arada bunlar benim bildiklerim ama konunun asıl uzmanı tilyam
BakUmutvari lady peacock ah kızlarım varolun ya şeker yüklemesi yapmadı sağlık ocağı, açlık kan verdim sonucu bekliyorum geçen ay 73 çıkmıştı. Tansiyonum da 10-5 civarı bazen 11-7 çıkıyor en yüksek gördüğüm değer. Yarın kendi doktoruma gideceğim hem şeker yüklemesi hem sonuç gösterme için ama gözüme uyku girerse. Gebelik zehirlenmesi plasenta ayrılması erken doğum bir sürü şey okudum
Ya orada steril kap yoktu karton kahve bardağına örnek verip tüpe aktardım bir ihtimal bundan dolayı olabilir miBaktilyam muazzam özetlemiş ben o kadar profesyonel anlatamazdım bence de gebelik zehirlenmesi için endişelenme çünkü tansiyonların genelde yüksek çıkıyormuş. Eğer çok ödem de yoksa sadece takip ederler muhtemelen. Kan glukoz yüksek gelir muhtemelen eğer idrar sonucunda bir yanlışlık yoksa. Ama yüksek gelirse onun için de endişelenme gebelik şekeri varsa bile genelde diyetisyenle devam eden hiç kimse sorun yaşamıyor ya. Diyete uyarsın hiç bi şey olmaz merak etme
Steril kap genelde kültür örnekleri için kullanılıyor. Yani tabiki tam doğru sonuç için tek kullanımlık kap daha iyi olur ama karton bardak temiz miydi. Eğer temizse çok etkilemez diye düşünüyorumYa orada steril kap yoktu karton kahve bardağına örnek verip tüpe aktardım bir ihtimal bundan dolayı olabilir mi
Temizdi kuzum. Anladım bakalım zaten enfeksiyonum yine çıktı yarın doktora gidince yüzleşeceğim artık umarım bebişe zarar gelmemiştirSteril kap genelde kültür örnekleri için kullanılıyor. Yani tabiki tam doğru sonuç için tek kullanımlık kap daha iyi olur ama karton bardak temiz miydi. Eğer temizse çok etkilemez diye düşünüyorum
Bende de oluyor bu ama her hareketinde değil. Bazen ağrım olduğunda elimi karnıma götürüyorum sertlik şeklinde olduğu yeri hissediyorum. Anlamıyorum valla tekme gibi değil de sanki içimde geriniyor gibi. Normal mi diye henüz sormadım, haftaya doktor kontrolüm.Selamm
Kızlar bebiş hareket ederken sizde de ağrı oluyor mu adet ağrısı gibi? Sürekli yer değiştiriyor karnımı çok gerdiriyor ve hareket ederken de ağrı giriyor. Bazen ağrı giriyor önce, diyorum kesin hareket etmeye başlayacak ve gerçekten hareket etmeye başlıyor. Normaldir dimi ağrı olması?
Yaa ben de tulum çok hoşuma gidiyor ama bakıp bakıp geçiyorum üstüme olmaz diye :) normalde seviyorum ama hamilelere ayrı bi yakışıyorBende ince bir tulum ve elbise aldım daha gelmedi ama bakalim insallah havada güzel olur da efil efil giyeriz:)))
Ben de öyle Winnie The pooh izlerken ağlıyorumBen de aşırı alıngan ve duygusal hissediyorum çok nahif…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?