Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Benimkiler biri 5 diğeri 6 mm idi. İki böbrekte de vardı biri ilerlememiş diğeri 4mm ye kadar gerilemiş. Çok şükür seninkiler daha da küçükmüş yani . Seni çok iyi anlıyorum insan nasıl üzülüyor ya kötü bişey olursa diye o ihtimali aklından çıkaramıyor ama bunlar sadece tedbir bi önlem yani bebiş doğduğunda allah korusun bi sorun olursa en azından önden sorunun nerde olduğunu bilelim ona göre müdahale edelim diye bi önlem. Sen bol su iç kendine iyi bak hiç bi sorun kalmıcaktır doğduğunda inşallah

İns dediğin gibidir
Benim Kv eşimi sezaryen doğurmuş. 2 sene sonra kaynımı normal doğurmuş.

Ama gel gör, benim kızım temmuzda 13 yaşında olacak. Hem devlette hem özelde belki 3-4 farklı Dr a sordum. Hiçbiri normal doğurabilirsin demedi Hepsi mecburi sezaryen diyor. Devlet, güya normal doğumu destekliyor ama riske girmek zahmet de olsun istemiyor.
Ah ins dediğin gibidir bacım

Dönüp tahlillere baktım. Açlık şekerim hep 80-85 civarı. Ama yüklemede bu kadar yüksek çıkmasını beklemiyordum. Çünkü biliyorsunuz ben hiç tatlıya düşkün değilim. Son bir ayda bi gofret yemişimdir. Demek yeme düzenimle çok ilgili değil. Gebelik hormonlarının etkisi, belki de yaş.. sınırın üstünde çıktı. Bakalım Dr ne diyecek..

Taranta güzel haberlerini bekliyorum bacım.
Rabbim korktuklarından emin eylesin

Son düzenleme:
Canım referans aralığı olmadığı için normal yazıyor büyük ihtimalle. 75 gr OGTT'de
Açlık kş>=92, 1.saat kan sekeri>=180 ve 2.saat kan şekeri>= 153 kriterlerinden 1 tanesinin kriteri tutturması gestasyonel diyabet tanısı koyduruyor. Önce diyet yürüyüş yaşam tarzı değişikliği ile kontrol altına alınmaya çalışılıyor eğer kontrol altına alınmazsa insulin başlanıyor

İnsanın biyokimyacı Dr arkadaşı olması da ne iyi ya

Olmazmi uzerimden çıkaramıyorum desem yeridir atayım

Bunu yeni aldım çok begendim tayt kumaşı ince yazlik efil efil

2 tane 5li ten rengi almıştım gayet memnunum

Favoriim bu tabiki

22. haftaya kadar sadece 2 kilo alıp, sadece bir gece 1 kilo daha alarak 22. haftama 3 kilo almış olarak girdim.

1 gecede 1 kilo nasıl aldım anlamadım gitti.

Teşekkürler, hepsi çok güzel gözüküyor

Teşekkürler amin inşallah. Umarım sizin de şekerde sıkıntı çıkmaz zaten aman aman yüksek de değil. Bebetolar dengemizi bozuyor biraz sanırım Ay sağolun sizinkileri yolladığınız için. Benim sedimantasyon 59 mm sizinki tam tersi 2 mm Sanırım bünyeden bünyeye değişiyor. Ben de doktora güvenli midir bu ilaç falan diyince kadın da yeni hamileler aşırı sorguluyor ilaç içiremiyorum çoğuna, dedi. Sanırım internet bizi daha paranoyak yaptı

Ya benim bebeğim hareket ediyor hissediyorum dışarıdan da görüyorum ne zaman eşime göstermek için video çekmeye çalışsam hareketleri durduruyor bu çocuk hissediyor mu nedir
Dun akşam ilk defa dışarıdan gördük hareketleri ve şansa eşimde yanımdaydı beraber sahit olduk ikimizinde gözleri doldu. Çok hareketliydi dun iftardan sonra

22. haftaya kadar sadece 2 kilo alıp, sadece bir gece 1 kilo daha alarak 22. haftama 3 kilo almış olarak girdim.

1 gecede 1 kilo nasıl aldım anlamadım gitti.

Teşekkürler, hepsi çok güzel gözüküyor
Ben her hafta ortalama 200-300 gr alıyorken, 22-23 hafta arası 7 günde birden 1.5 kg aldım, 86 oldum.
Şu an 25. Hafta bitiyor. Hala aynı kilodayım. 86.1

Ödem, bağırsakların dolu olması, su içme düzenindeki değişiklik hepsi etkili. Zaten aldım-alıyorum diye ipin ucunu kaçırmayalım yeter
Hahah

Valla ben de Dr olsam, verdiğim ilaç için gebe hasta bana bu soruyu sorsa bozulurum

Son düzenleme:
İnşallah canım çok teşekkür içimi rahatlattın Allahım bebişlerimize sağlık versin inşallah

Gittin mi doktora ne oldu iyi haberlerle dönersin İnşallah, bebise zarar falan gelmedi olumsuz düşünme hemen
Canım yeni gelebildim hastaneden
Açlık şekerim 75
75 mg şeker 1. Saat 149, 2. Saat 102 geldi
Tansiyonum 10/5 alt, ast normal sınırlarda geldi.
Doktorum her şey normal dedi. İdrar kültürü verdim enfeksiyon için sadece ona tedavi yapılacak. Çok şükür korktuğum şeyler olmadı. Biraz protein ağırlıklı beslen dedi. Bebeğin karnı 4 gün kadar geride. Düzelir sanırım o da.

Hiçbiri çıkmadı canım şeker de ideal çıktı. Sağlık ocağındaki koşullardan öyle gelmiş olabilir artık doktor yolunda dedi

Düzelir düzelir, böyle farklar oluyor hıc stres yapma, geçmiş olsun enfeksiyonda halledilir

Hamdolsun bacım
Yükleme sonuçların süper gelmiş.

Hanımlar size bir şey sormak istiyorum ben birkaç seferdir yoğurdumu evde kendim mayalıyorum gayet güzel gidiyordu ama dün yoğurdu mayalarken ısı dengesini biraz kaçırdım Yani biraz ılık oldu olması gerekenden Bir tık soğuk oldu şöyle söyleyeyim 10 saniye dayanması gerekiyorsa parmak Benimki 13-14 saniye dayandı mayaladım yine de hemen tadı falan gayet iyi olmuş ama sünmüş birazcık çok çok hafif muhallebi kıvamı.

Bayağı yedim bir kavanozun yarısını ama akşam midem kötü oldu Affedersiniz İshal oldum ben hemen yoğurda bağladım

Tabii bunu bilmiyordum yani yoğurdu biraz ılık mayalayınca süneceğini bunun da mideyi bozacağını bir zararı olur mu yedi kavanoz çıktı bunlar çöp mü oldu Yoksa yenir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…