- 4 Kasım 2024
- 165
- 446
- 18
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.301
Benimkiler biri 5 diğeri 6 mm idi. İki böbrekte de vardı biri ilerlememiş diğeri 4mm ye kadar gerilemiş. Çok şükürYok amniyosentez yaptırmam aslan zaten
Sağ renal pelvis AP çap:3mm, sol renal pelvis AP çap:3.7mm Yazıyor raporda inşallah ilerleyen haftalarda küçülür biter gider erkek bebeklerde Çok oluyormuş evet ama bizim kızımız olıcak
İns dediğin gibidirKızlar selammm detaylıya gittim bende bugün çok güzel geçti çok şükür herşey yolunda bi aksilik çıkmadı şükürler olsun iki hafta önde gözüküyor sadece adet tarihimde galiba yanlışlıklar var onu toparlıcaz birde ben normal doğum yapabilir mişim eğer istersem yani bir buçuk yıl önce sezeryan yapmak buna engel değilmiş asla perinatolog öyle söyledi bugün bunu sezeryan yapmak zorunda değilsin sonuçta iki normal doğumun var dedi demekki yapılabiliyormuş dedi buna. Çok sevindim inşallah normal doğum olur iki hafta sonra kontrole gidince muhakkak konuşulan doktorumla aranızda varmı bu durumu yaşıyan çok merak ediyorum gerçekten
Ah ins dediğin gibidir bacımGeçmiş olsunaçlık şekeri 92 üstü olursa sıkıntı diyende var (aile hekimim )100 çıkınca normal ama dikkat etmek gerekir diyende var gebelikten önce benimdi 100 lerdeydi hep . Yani asıl değer bence orda açlık şeker seviyen önemli olan gibi duruyor. Başka bir doktor hatta açlık şekerini ölçsen yeter arada şeker yüklemeye gerek yok demişti. Bence iyisin bi sıkıntı yok ama sen yine de doktora bi göster sonucunu
Gittin mi doktora ne oldu iyi haberlerle dönersin İnşallah, bebise zarar falan gelmedi olumsuz düşünme hemenTemizdi kuzum. Anladım bakalım zaten enfeksiyonum yine çıktı yarın doktora gidince yüzleşeceğim artık umarım bebişe zarar gelmemiştir
Canım referans aralığı olmadığı için normal yazıyor büyük ihtimalle. 75 gr OGTT'deBenim sonuçta çıkmış layd ama tek birinde referans aralığı gösteriliyor oda sanırım içeceği içmeden önceki verdiğim kan değeri diğer ikisinde yok değerler normal diyor ama bilemedim biraz yüksek geldi bana sanki
İnsanın biyokimyacı Dr arkadaşı olması da ne iyi yaCanım referans aralığı olmadığı için normal yazıyor büyük ihtimalle. 75 gr OGTT'de
Açlık kş>=92, 1.saat kan sekeri>=180 ve 2.saat kan şekeri>= 153 kriterlerinden 1 tanesinin kriteri tutturması gestasyonel diyabet tanısı koyduruyor. Önce diyet yürüyüş yaşam tarzı değişikliği ile kontrol altına alınmaya çalışılıyor eğer kontrol altına alınmazsa insulin başlanıyor
Olmazmi uzerimden çıkaramıyorum desem yeridirTaranta @Eldorin @Umutvari @pirelideve kızlar teşekkür ederim hamile yastıkları hakkında fikirleriniz için.
Peki Trendyol’dan falan hamile taytı, hamile külodu vs. alıp memnun kalan var mı? Eğer varsa alırım bir linkinizi
Teşekkürler, hepsi çok güzel gözüküyorOlmazmi uzerimden çıkaramıyorum desem yeridiratayım
Bunu yeni aldım çok begendim tayt kumaşı ince yazlik efil efilMiss Dünya Lissa Siyah Yüksek Esnek Bel Çift Cepli Jogger Hamile Ve Lohusa Eşofman Altı - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Siyah Yüksek Esnek Bel Çift Cepli Jogger Hamile Ve Lohusa Eşofman Altı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
2 tane 5li ten rengi almıştım gayet memnunumArma Yıldız 5
Arma Yıldız 5'li Paket Ten Yüksek Bel Toparlayıcı Hamile Lohusa Külot %100 Pamuklu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Favoriim bu tabikiArtış Ispanyol Paça Yüksek Bel Esnek Toparlayıcı Hamile Tayt - Fiyatı, Yorumları
Artış Ispanyol Paça Yüksek Bel Esnek Toparlayıcı Hamile Tayt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
hazelin Kadın Siyah Ayarlanabilir Askılı Cepli Bol Paça Bahçıvan Tulum Hzl22s-bd170191 - Fiyatı, Yorumları
hazelin Kadın Siyah Ayarlanabilir Askılı Cepli Bol Paça Bahçıvan Tulum Hzl22s-bd170191 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Miss Dünya Lissa Kolsuz Yuvarlak Yaka Fittilli Kaşkorse Çizgili Midi Hamile ve Lohusa Elbisesi - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Kolsuz Yuvarlak Yaka Fittilli Kaşkorse Çizgili Midi Hamile ve Lohusa Elbisesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Teşekkürler amin inşallah. Umarım sizin de şekerde sıkıntı çıkmaz zaten aman aman yüksek de değil. Bebetolar dengemizi bozuyor biraz sanırımDr verdiyse ilacı endişe etme. İns demirin toparlanır.
Ayrıca dr un yorumladığı şeyler için nete bakıp içini bulandırma. Ben bu hamilelikte anladım bunu. Tahlil sonuçları geliyor, bir sürü kırmızı panel, referans dışı yüksek rakamlar. Amanınnn diyorum.
Dr a gidiyorum. Bakıyor. Önemli değil diyor.
Bana da bi rahatlık geldi
Benim son üç tahlilimde crp hep yüksek. Sınır 5. 6-7-9 gelmiş. Hiçbirinde Dr ciddiye alıp ilaç falan da vermedi. Şubatta tapılan tahlildeki sonuçları atıyorum bak.
Bir iki verinin yüksek olması korkutmasın. Doktorlar bütüncül bakıyor. Onlar bi şey yok diyorsa ins yoktur
Dun akşam ilk defa dışarıdan gördük hareketleri ve şansa eşimde yanımdaydı beraber sahit olduk ikimizinde gözleri doldu. Çok hareketliydi dun iftardan sonraYa benim bebeğim hareket ediyor hissediyorum dışarıdan da görüyorum ne zaman eşime göstermek için video çekmeye çalışsam hareketleri durduruyor bu çocuk hissediyor mu nedir
Ben her hafta ortalama 200-300 gr alıyorken, 22-23 hafta arası 7 günde birden 1.5 kg aldım, 86 oldum.22. haftaya kadar sadece 2 kilo alıp, sadece bir gece 1 kilo daha alarak 22. haftama 3 kilo almış olarak girdim.
1 gecede 1 kilo nasıl aldım anlamadım gitti.
Teşekkürler, hepsi çok güzel gözüküyor
HahahTeşekkürler amin inşallah. Umarım sizin de şekerde sıkıntı çıkmaz zaten aman aman yüksek de değil. Bebetolar dengemizi bozuyor biraz sanırımAy sağolun sizinkileri yolladığınız için. Benim sedimantasyon 59 mm sizinki tam tersi 2 mm Sanırım bünyeden bünyeye değişiyor. Ben de doktora güvenli midir bu ilaç falan diyince kadın da yeni hamileler aşırı sorguluyor ilaç içiremiyorum çoğuna, dedi. Sanırım internet bizi daha paranoyak yaptı
İnşallah canım çok teşekkür içimi rahatlattın Allahım bebişlerimize sağlık versin inşallahBenimkiler biri 5 diğeri 6 mm idi. İki böbrekte de vardı biri ilerlememiş diğeri 4mm ye kadar gerilemiş. Çok şükürseninkiler daha da küçükmüş yani . Seni çok iyi anlıyorum insan nasıl üzülüyor ya kötü bişey olursa diye o ihtimali aklından çıkaramıyor ama bunlar sadece tedbir bi önlem yani bebiş doğduğunda allah korusun bi sorun olursa en azından önden sorunun nerde olduğunu bilelim ona göre müdahale edelim diye bi önlem. Sen bol su iç kendine iyi bak hiç bi sorun kalmıcaktır doğduğunda inşallah
Canım yeni gelebildim hastanedenGittin mi doktora ne oldu iyi haberlerle dönersin İnşallah, bebise zarar falan gelmedi olumsuz düşünme hemen
Hiçbiri çıkmadı canım şeker de ideal çıktı. Sağlık ocağındaki koşullardan öyle gelmiş olabilir artık doktor yolunda dediBende de çıkıyor arada protein pozitif diye belli bi seviyesi yoksa ödemin yoksa tansiyonun yüksek değilse normal ama takip edilmeli. Glukoz çıkması şeker hastalığı varsa ya da yüksek şekerle ilgili diye biliyorum ama net bi bilgim yok.
Düzelir düzelir, böyle farklar oluyor hıc stres yapma, geçmiş olsun enfeksiyonda halledilirCanım yeni gelebildim hastaneden
Açlık şekerim 75
75 mg şeker 1. Saat 149, 2. Saat 102 geldi
Tansiyonum 10/5 alt, ast normal sınırlarda geldi.
Doktorum her şey normal dedi. İdrar kültürü verdim enfeksiyon için sadece ona tedavi yapılacak. Çok şükür korktuğum şeyler olmadı. Biraz protein ağırlıklı beslen dedi. Bebeğin karnı 4 gün kadar geride. Düzelir sanırım o da.
Hamdolsun bacımCanım yeni gelebildim hastaneden
Açlık şekerim 75
75 mg şeker 1. Saat 149, 2. Saat 102 geldi
Tansiyonum 10/5 alt, ast normal sınırlarda geldi.
Doktorum her şey normal dedi. İdrar kültürü verdim enfeksiyon için sadece ona tedavi yapılacak. Çok şükür korktuğum şeyler olmadı. Biraz protein ağırlıklı beslen dedi. Bebeğin karnı 4 gün kadar geride. Düzelir sanırım o da.
Yaa ben de tulum çok hoşuma gidiyor ama bakıp bakıp geçiyorum üstüme olmaz diye :) normalde seviyorum ama hamilelere ayrı bi yakışıyor
Çok sağol leydimHamdolsun bacım
Yükleme sonuçların süper gelmiş.
He ya gebeler olarak el birliğiyle kadının sinirlerini bozdukBen de Dr olsam, verdiğim ilaç için gebe hasta bana bu soruyu sorsa bozulurum
Orasını hiç düşünmemiştim alırkenhayatbeninedenyoruyosun fenomendar ne zaman tulum görsem "ben sürekli çişe koşarken çok zorlanırım" diyip sadece iç geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?