• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Kızlar ya merak ediyorum doktorunuz cinsel ilişki hakkında bişey dedi mi? Benim ki bişey demedi. Ne yapmamız lazım bilemedim.

Kızlar ya merak ediyorum doktorunuz cinsel ilişki hakkında bişey dedi mi? Benim ki bişey demedi. Ne yapmamız lazım bilemedim.
Bazı doktorlar orayı daha yeni bir gebelik oynatmamak lazım diye düşünüyormuş genellikle de bu aylar yapılmasını istemiyormuş ama direkt sormak lazım kendisine .

Kızlar her hese merhaba nasılsınız bu gün bakalım, minnoşlar nasıl belirtiler veriyorlar mı🥰bu gün ben yine kan verdim doktorum istedi artışı takip etmek için, 17mart 491.2 , 19mart 1553, 23 mart 7358 olmuş😍çox mutluyum elhamdulillah🥰 26 martda çağırdı ultrasyona girecem, 1553 değeri olduğunda karından baktıkta görülmemişti🥹şimdiye görülür mu acaba sata göre 4+6 haftayım🌸

Kızlar ben de 4+1 deyim 3+5 de idrarda silik çizgiyi gördüm 3+6 da kanda beta 254 çıktı. Doktorumu aradım 4 gün sonra kan ver artışı takip edelim sonrada gelirsin keseyi görürüz dedi. Ben genetik test yaptırdım ve kan pıhtılaşmasına eğilim çıkmıştı hamile kalırsan olmadı kan sulandırıcıya başlarız önlem amaçlı demişti. Keseyi görünce başlayalım dedi. Aranızda kan sulandırıcı kullanan var mı ? Biraz endişe ediyorum.

Ultrasonda kanama alanı gördü doktor kahverengi kum gibi geliyor şu an böyle bir şey yaşayan vsr mı kızlar hala hastanede yatıştayım güzel olan kalp atışını bir daha gösterdi çok şükür düşük riski bu kanama alanı dedi

Kızlar her hese merhaba nasılsınız bu gün bakalım, minnoşlar nasıl belirtiler veriyorlar mı🥰bu gün ben yine kan verdim doktorum istedi artışı takip etmek için, 17mart 491.2 , 19mart 1553, 23 mart 7358 olmuş😍çox mutluyum elhamdulillah🥰 26 martda çağırdı ultrasyona girecem, 1553 değeri olduğunda karından baktıkta görülmemişti🥹şimdiye görülür mu acaba sata göre 4+6 haftayım🌸
Benim 17 martta 750 ydi beta değerim 4+2 ydi bir daha test yapmadım,4+6 da keseyi karın ultrasonuyla gördük bence gözükür bu zamanlar ama tabi herkesin farklı oluyor gözükmezse de moral bozmaya gerek yok🥰

Benim doktorum son 1 aya kadar ilişki serbest dedi ama ben yine de şimdilik temkinliyim 10. Haftaya kadar da temkinli olmayı düşünüyorum

Kızlar gece yatılı misafirim vardı sabah erken kalktım kahvaltı mutfak işleriyle uğrastım. Şuan feci şekilde belim ağrıyor belden aşağısını koparıyorlar sanki. Böyle bisey yaşayan var mı ya iş güç yapmıcaz mı hiç

Kızlar merhaba .
Sata göre 5+3 bugün . Belirtiler var göğüslerim hassas tuvalete de sık çıkıyorum . Ama mide bulantısı sabah uyandığımda olmuyor mesela bişey yedikten bi kaç saat sonra sanki reflü ağrısı gibi ağrı oluyor yanıyor midem . Ama tam anlamıyla bulantı mı çözemiyorum kusma zaten daha yok . Haftama göre normal mi olmaması . Ne zaman başlar ?

Çok şükür iyisin bebiside gordun icin rahaylamistir🥰
Benim ab- ben ilk hamileligimdede oldum 28.haftada kanuyusmazligi icin igne dogumdan sonrada oldum
en ufak kanamada tekrar olmam gerekiyormus, bebegin pozitif kan grubu olma ihtimalinde bnm vucudum kanamayla oldugunda antikor uretip farkli kan grubu diye savas aciyormus bebege zarar veiyormus
oglum gercektende b+ dogdu ama ignelerimi oldugum icin cok sukur saglikli

ben ilk dusuk yasadigimda da igne olmustum eger olmasaydim sonraki hamilelikler icin vucudum antikor uretecekmis zor olacakmisim Allah korusun

uzun uzun anlattim ama malesef bu durumu etrafta uyarmayan doktorlar var insanlar ilk tekraralyn dusukleinin sebebinde hep genetik zannediyorlar halbuki doktor ihmali cogu

Evet cok sukur benim oglumdada yoktu smdide yok bulantim sanirim yuzde 25lik dilimdeyim 😅

Tatlim bas agrisi artarsa pazartesi mutlaka doktoruna soyle cok gecmis olsun insallah tekrarlamaz kanaman birsey olmuyor genelde ama anneleri korkutuyor malaesef
Bana ozellikle bas agrisi ve ates diye tembihlediler

Cok gecmis olsun ya insallah iyi olacaksiniz guzelim

Hayır bende kullaniyorum progestani vajinal olarak, cok sukur bir sorunum olmadi fakat doktorum daha kese belirsizdi mart basinda o yuzden tedbir amacli yazmisti rahmin bebek icin uygun ortam hazirlamasini vaya dogum sonrasi emzirme gibi vs faaliyetleri var bu hormonun zaten kan tahlininde bakiliyor uygun referans araligindaysa verilmiyor , bende sali gunku kontrolumde birakayim mi diye soracagim
Benim baş ağrım devamlı olmuyor kuzum ya ara sıra uzun da sürmüyor

kızlar geçen hafta dudaklarım önce aşırı kurudu ve sonrasında 7-8 tane uçuk çıktı. bu hafta tam geçmişti şimdi yine aynı şekilde kurumaya başladı dudaklarım. folik asit alıyorum, b12 alıyorum, benim neyim eksik de bu uçuklar çıkmaya başladı? böyle bir şey yaşayan var mı? hamilelikte zovirax kullanmak da zararlıymış galiba, zararsız bir uçuk tedavisi biliyor musunuz?
Benimde geceleri asiri agzim kurumaya başladı basima 1 litra su koyyom sabah kadar biriyo

Kızlar benim yine lekelenmem oldu doktoruma yazdım devam ederse hastaneye gel bende gelirim dedi biraz da ağrılarım başladı dua edin :(
Canım nasılsın daha iyimisin endişelenme bu haftalarda olabilir böyle içini ferah tut bizi de haberdar et olur mu 🙏

Kızlar iftar saati bir anda kanamam oldu adet kabı gibi aynı ve fazla da bence lekelenme gibi değil yatış verdiler progestanın dozunu azaltıp üç günde bire düşürmüştü doktor sizce neden bu kanama dua edin bana
Geçmiş olsun canım doktorlar bişey söylemediler mi kanama alanı ile ilgili şuan daha iyisindir umarım

Kızlar gece yatılı misafirim vardı sabah erken kalktım kahvaltı mutfak işleriyle uğrastım. Şuan feci şekilde belim ağrıyor belden aşağısını koparıyorlar sanki. Böyle bisey yaşayan var mı ya iş güç yapmıcaz mı hiç
Çok yorulunca benim de öyle oluyor evet. Malesef dinlenmeyince geçmiyor

Back
X