- 24 Temmuz 2024
- 565
- 813
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.281
Yarın cuma canım yarın gitsene geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun bence kötü bir şey olmayacak korkma.Sonuçlara baktım da, e nabızda “normal değer” olarak yeşil yazılmış ancak referans değerler girilmemiş.
Netten bi bakayım dedim. Orda da farklı rakamlar baz alınmış.Hastanenin kendi standartlarına göre sonuçlar normal ama nette yazılanlara göre yüksek o zaman. Pazartesiye kadar binbir senaryo yazımı başlamıştır efenim
AhhahahahaBen de öyle Winnie The pooh izlerken ağlıyorum
Canım çok üzüldüm yarın haberini bekliyorum. İnşAllah kötü bir şey olmayacak merak etmeyin noldu yaylar size böyleTemizdi kuzum. Anladım bakalım zaten enfeksiyonum yine çıktı yarın doktora gidince yüzleşeceğim artık umarım bebişe zarar gelmemiştir
Aynen öyle ben de hamile olmadan önce bana yakışır mı acaba deyip her seferinde almak daha vaz geçiyordum ama gerçekten hamilelere ayrı bir yakışıyorYaa ben de tulum çok hoşuma gidiyor ama bakıp bakıp geçiyorum üstüme olmaz diye :) normalde seviyorum ama hamilelere ayrı bi yakışıyor
Canikom gönderdiğim 2024 Türk endokrinoloji ve metabolizma derneğinin son diyabet tanı tedavi kılavuzundan. Muhtemelen sana diyet ve yürüyüş önereceklerSonuçlara baktım da, e nabızda “normal değer” olarak yeşil yazılmış ancak referans değerler girilmemiş.
Netten bi bakayım dedim. Orda da farklı rakamlar baz alınmış.Hastanenin kendi standartlarına göre sonuçlar normal ama nette yazılanlara göre yüksek o zaman. Pazartesiye kadar binbir senaryo yazımı başlamıştır efenim
Canım benimde idrarda protein önce eser çıkmıştı. 3 hafta sonra doktor tekrarlattı ve bu sefer maalesef +1 çıktı. Doktorum tansiyon takibi önerdi ve 24 saatlik idrar tahlili vereceğim.Kızlar ya idrar tahlilimde protein eser çıkmış. Yarın kontrole gideceğim ama var mı başına gelen? Korkuyorum biraz. Glukoz da çıktı +2.
Kuzum günaydınn. Gece sana yazacaktım ama uyuyakalmışım. E nabızda genelde böyle testlerde referans aralığı çıkmıyor o yüzden her şeye normal atabiliyor. Bi tık yüksek gibi görünüyor ama sınıra da yakın. Belki verdiğin hastanenin referans aralıklarına göre normaldir her hastanede değişiyor çünkü. Evham yapma yüksekse bile sınırda yüksek bi şey olmaz inşallah. Şekerden fakir diyet ve yürüyüş spor önerebilirlerSonuçlara baktım da, e nabızda “normal değer” olarak yeşil yazılmış ancak referans değerler girilmemiş.
Canikom gönderdiğim 2024 Türk endokrinoloji ve metabolizma derneğinin son diyabet tanı tedavi kılavuzundan. Muhtemelen sana diyet ve yürüyüş önerecekler
Ah güzel bacılarım, iyi ki varsınızKuzum günaydınn. Gece sana yazacaktım ama uyuyakalmışım. E nabızda genelde böyle testlerde referans aralığı çıkmıyor o yüzden her şeye normal atabiliyor. Bi tık yüksek gibi görünüyor ama sınıra da yakın. Belki verdiğin hastanenin referans aralıklarına göre normaldir her hastanede değişiyor çünkü. Evham yapma yüksekse bile sınırda yüksek bi şey olmaz inşallah. Şekerden fakir diyet ve yürüyüş spor önerebilirler
Benim sonuçta çıkmış layd ama tek birinde referans aralığı gösteriliyor oda sanırım içeceği içmeden önceki verdiğim kan değeri diğer ikisinde yok değerler normal diyor ama bilemedim biraz yüksek geldi bana sankiSonuçlara baktım da, e nabızda “normal değer” olarak yeşil yazılmış ancak referans değerler girilmemiş.
Değerlerimiz çok benzer.Benim sonuçta çıkmış layd ama tek birinde referans aralığı gösteriliyor oda sanırım içeceği içmeden önceki verdiğim kan değeri diğer ikisinde yok değerler normal diyor ama bilemedim biraz yüksek geldi bana sanki
Evet senin değerleri gördüğüm gibi benim çıkmış diye baktım hemenDeğerlerimiz çok benzer.
Evettilyam ın attığı tabloya göre sınırın az üstünde görünüyor. Bak senin sonuçlar da yeşil panel, normal değer kategorisinde. Söyle olacak muhtemelen. 60. Dk sonucu normal aralıkta görünüyor ama biz bunu hamileliklerde misal 170 civarı görmek isteriz diyebilirler.
Ben tahlili evime yakın diye Kartal şehir hastanesinde yaptırdım. Aslında sonucu gidip gösterebilirim ama asıl takibimi yapan Dr Göztepe şehir hastanesinde. Randevum da pazartesiye. Sen Dr a ne zaman gideceksin ?
Çok endişelenme genel olarak normal bir durum denebilir. Bende de çıktı ablamın oğlunda da çıkmış şuan 6,5 yaşındaDetaylı ultrason dan geliyorum doktor böbreklerde hafif bi genişleme var dedi bu durumu yaşayan ilerki haftalarda düzelen oldu mu
Bende de çıkıyor arada protein pozitif diye belli bi seviyesi yoksa ödemin yoksa tansiyonun yüksek değilse normal ama takip edilmeli. Glukoz çıkması şeker hastalığı varsa ya da yüksek şekerle ilgili diye biliyorum ama net bi bilgim yok.Kızlar ya idrar tahlilimde protein eser çıkmış. Yarın kontrole gideceğim ama var mı başına gelen? Korkuyorum biraz. Glukoz da çıktı +2.
2 gece önce eşimi sahura kaldırdım tabi bende atistirdim yattık aradan yarim saat gecti dönüp duruyorum yatakta uyumamın imkanı yok daraldım. Göğüs kafesim daraldı sanki nefes alamıyorum kalbim sıkıştı oracıkta çarpıntı başladı hemen soluma döndüm dogru nefes alayım düzene sokayım diye yok cama çıktım bi serinliyim diye böyle böyle tam 2 saat geçmiş sonrA uyuyakaldim ama ilk defa bu durumu yasadim cok korktum kalp krizi geçiriyorum sandımKalp çarpıntısı yaşayanlar var mı
Geçmiş olsunSonuçlara baktım da, e nabızda “normal değer” olarak yeşil yazılmış ancak referans değerler girilmemiş.
Dr verdiyse ilacı endişe etme. İns demirin toparlanır.Kızlar selamlar herkese Umarım herkesin iyidir bebişleri. Dün tiroid için tahlil yaptırdım. Tiroidden korkuyordum ama demirim aşırı düşük çıktı şu an ferritin 10 gözüküyor. Doktor tardyferon diye bir ilaç yazdı hızlıca yükselmesi lazım demirin dedi. Gebelikte güvenli midir acaba. Hap olunca biraz korktum açıkçası. Onun haricinde sedimantasyon değerim de epey yüksek. Sedimantasyon 59 Crp 9 çıktı doktor gebelikte normal dedi ama böyle yüksek olan var mı sedimantasyon değeri? Dün internette bir sürü şey okudum sedimantasyon değeri ile alakalı doktor çok normal karşılayınca ben de bir kaldım açıkçası
Yok amniyosentez yaptırmam aslan zatenÇok endişelenme genel olarak normal bir durum denebilir. Bende de çıktı ablamın oğlunda da çıkmış şuan 6,5 yaşındagenelde erkek bebeklerle ilgili bi durum idrar kanalı daha uzun olduğundan demişti dr,sanıyorum. 2 haftada bir gidiyorum bu yüzden dr a çok önemli değil ama ilerlememesi lazım hatta gerilerse çok daha iyi 2. Ye gittim ben ilerleme yokmuş çok şükür tahminin benzer şeyler olacaktır seninde doğumda yenidoğan uzmanı hemen kontrol etmeli ve her ihtimale karşı yenidoğan yoğun bakımı olan bi hastanede doğum yapılmalı. Önemli olan genetik bi durum olmaması. Nipt-fetal dna yaptırdıySan zaten %99 oranında sorun olmadığını söylemiştir test sonucu. Ama ben yinede emin olmak isterim dersen amniyosentez yapılabilirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?